Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Hezký večer, můžu se zeptat, jak dát partnerovi najevo, že potřebují, aby se mi více věnoval, napsal sám od sebe,…? Co mu napsat, aby pochopil, že se nebo děje a potřebuji pozornost. Vždy sál a snažil se, že se těší až se uvidíme a podobně. V poslední době se vymlouvá na náročnou práci nebo fitko. Nicméně také pracuji
Sál? Hele, nezlob se, ale tohle přehlédnout nejde i kdyby to byla chyba. ![]()
A teď k radě. Mě osobně to z chudého popisu přijde jako výmluva. Já s potěšením píšu tomu koho mám rád.
@Anonymní píše:
Hezký večer, můžu se zeptat, jak dát partnerovi najevo, že potřebují, aby se mi více věnoval, napsal sám od sebe,…? Co mu napsat, aby pochopil, že se nebo děje a potřebuji pozornost. Vždy sál a snažil se, že se těší až se uvidíme a podobně. V poslední době se vymlouvá na náročnou práci nebo fitko. Nicméně také pracuji
Prostě mu to tak říct, nebo napsat. Že bys ho chtěla poprosit, jestli by se ti mohl více věnovat? Nebo že máš pocit, že se ti poslední dobou věnuje méně a mrzí tě to ![]()
Obávám se, že to není dobré znamení. Jestli dřív se Ti věnoval a teď ne, tak evidentně o Tebe ztrácí zájem a „hodně práce“ je typická výmluva. Žel, tohle si nikdy nevynutíš. Nemá už zájem, aspoň ne zájem o VÁŽNÝ vztah.
Doporučuji však nejdříve vzít pánvičkou přes hlavu, aby se mu rozsvítilo a vnímal vaší komunikaci. Je smutné, že tohle musíte sdělovat.
@Dahlia0409 píše:
Prostě mu to tak říct, nebo napsat. Že bys ho chtěla poprosit, jestli by se ti mohl více věnovat? Nebo že máš pocit, že se ti poslední dobou věnuje méně a mrzí tě to
@Prostě Vodnář píše:
Doporučuji však nejdříve vzít pánvičkou přes hlavu, aby se mu rozsvítilo a vnímal vaší komunikaci. Je smutné, že tohle musíte sdělovat.
Evidentně spolu ještě nebydlí a evidentně si většinou spíše jen píšou.
Jestli je to pro tebetak zásadní, aby psal první, tak se s nim rozejdi, a jestli s nim chceš dále randit, piš prostě první ty. Co na tom?
Jestli chceš, abyste někam šli, tak mu to rekni, ne?
Pokud dřív psal sám od sebe, je to divné. Jediné, co mě napadá, zda to dřív nebylo jen z jeho strany a nevadilo mu to, že ty nejsi aktivní. Pokud ne, pak se jen vymlouvá a sama víš, jak by to mohlo dopadnout…
Nepsat, RICT osobne!!
Bud nema takovy zajem nebo to pocatecni grafomanstvi tlacil na silu, nekdo na to holt neni.
Jak casto se vidate?
Pak o to smutnější to je.
@Sandra.B1 píše:
Evidentně spolu ještě nebydlí a evidentně si většinou spíše jen píšou.
@Anonymní píše:
Nejvic pomaha nepsat prvni, kdyz napise, neodepisovat hned, ale dat si trosku nacas a byt aspon trosku tajemna.
Nepsat sama od sebe, co delas a jak se mas.
Já tohle řeším tak, že s tím dotyčným nejsem, nebudu vkládat energii a dávat lásku někomu, kdo o to nestojí