Dilema - stěhování

Anonymní
15.9.23 23:13

Dilema - stěhování

Krásný večer/den všem,
všimla jsem si, že se tu objevily košaté diskuze ohledně společného bydlení.
Tak jsem se rozhodla taky vyjít s problémem na světlo boží :lol:

Partner navrhl, že bychom společně mohli bydlet, lépe řečeno jít spolu do podnájmu, vlastní byt nemá. Nápad se mi zpočátku líbil, ale po detailním zvážení z toho upřímně nadšená nejsem a nevím, co dělat.

Přítel chodí do práce na 8-11 hodin (od 7:00 do max 18:00), a k tomu má ještě noční přivýdělek (od cca 20:00 do max 2:00). Slíbil, že kdybychom spolu bydleli, noční práce zanechá. Ale po všech propočtech se ukázalo, že na to prostě nemá s jednou (HPP) prací nemá.

A teď k jádru pudla… nejsem nadšená z toho, že bych ho denně viděla ani ne 2-4 hodiny a ještě by pak v noci přišel a budil mě, když ráno brzy vstávám do práce. Zkrátka takhle jsem si to bydlení vážně nepředstavovala.

Vlastně ani nevím, co je otázka…ale děkuju, že jsem se mohla svěřit a vypovídat :srdce:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
Vesnickaholka
15.9.23 23:20

Chybi tu dulezita informace - jakou mas pracovni dobu Ty? :nevim:
A jestli Ti spolecne bydleni nestoji za to, abys pritele videla 4 hodiny denne + celou noc, tak mu udelej laskavost a nech ho najit si nejakou, ktera za to bude vdecna :kytka:
Edit: pritel ted utahne samostatne bydleni jak, kdyz na spolecne bydleni s Tebou nema, kdyby se vzdal nocniho privydelku?? :nevim:

Příspěvek upraven 15.09.23 v 23:23

• Upravit
Anonymní
15.9.23 23:22
@Vesnickaholka píše:
Chybi tu dulezita informace - jakou mas pracovni dobu Ty? :nevim:
A jestli Ti spolecne bydleni nestoji za to, abys pritele videla 4 hodiny denne + celou noc, tak mu udelej laskavost a nech ho najit si nejakou, ktera za to bude vdecna :kytka:

Pracuji 4 hod denně, dopoledne.
Jeho 4 hodiny jsou čistý čas. Z toho se musí odečíst i přejezd mezi pracemi a domovem. Hlavně jsou to spíš ty 2, chodí z práce do práce. A celou noc? Stejně chodím spát v deset.
Mysli si, co chceš. Ale nechci žít s někým, kdo není doma. To nemusíme žít spolu.

• Upravit
Anonymní
15.9.23 23:24

@Vesnickaholka žije u maminky

• Upravit
76306
15.9.23 23:24
@Anonymní píše:
Jeho 4 hodiny jsou čistý čas. Z toho se musí odečíst i přejezd mezi pracemi a domovem. Hlavně jsou to spíš ty 2, chodí z práce do práce. A celou noc? Stejně chodím spát v deset.
Mysli si, co chceš. Ale nechci žít s někým, kdo není doma. To nemusíme žít spolu.

tak na co diskuse? když máš jasno :nevim:

• načítám...
Vesnickaholka
15.9.23 23:25
@Anonymní píše:
4 hodiny jsou čistý čas. Z toho se musí odečíst i přejezd mezi pracemi a domovem. Hlavně jsou to spíš ty 2, chodí z práce do práce.
Mysli si, co chceš. Ale nechci žít s někým, kdo není doma. To nemusíme žít spolu.

To ses prevedla :lol: evidentne jsi jeste hodne mlada, nezkusena a zivot Te nauci :kytka:
Pritele asi tolik nezeres, kdyz se tady tak vyjadrujes ;)

• Upravit
Anonymní
15.9.23 23:25
@stinga píše:
tak na co diskuse? když máš jasno :nevim:

Jak jsem psala…potřebovala jsem se vypovídat, s někým sdílet, co cítím. A vědět, jak by řešili ostatní.

• Upravit
76306
15.9.23 23:27
@Anonymní píše:
Jak jsem psala…potřebovala jsem se vypovídat, s někým sdílet, co cítím. A vědět, jak by řešili ostatní.

byli by rádi, že mají pracovitého přítele :D

• načítám...
35762
15.9.23 23:28
@Anonymní píše:

Takže on pracuje skoro celý den má míň peněz, než ty za 4 hodiny? 8o tak asi někoho se stejnou pracovní do dobou těžko najdeš :nevim:

• načítám...
Anonymní
15.9.23 23:29
@stinga píše:
byli by rádi, že mají pracovitého přítele :D

Zajímavé je, že v diskuzi vedle jsem četla pravý opak.

• Upravit
Anonymní
15.9.23 23:30
@pikola píše:
Takže on pracuje skoro celý den má míň peněz, než ty za 4 hodiny? 8o tak asi někoho se stejnou pracovní do dobou těžko najdeš :nevim:

Já beru míň, ale nemám tak vysoké výdaje, jako on.
Kdyby dělal 8ky, nic neřeknu, to dělá každý. Ale když slíbil, že toho nechá a teď tohle… mám se stěhovat k němu, abych byla bez něj? Abych ho vídala jen u večeře?
Půjde do kopru všechno. Nebude čas na nic. A odcizíme se.

Příspěvek upraven 15.09.23 v 23:31

• Upravit
Stará známá
15.9.23 23:30
@Anonymní píše:

Zajimalo by mne, kde a za co bydlite oba ted a kolik bys na to spolecne bydleni prispivala ty?

• Upravit
Anonymní
15.9.23 23:32
@Stará známá píše:
Zajimalo by mne, kde a za co bydlite oba ted a kolik bys na to spolecne bydleni prispivala ty?

Polovinu. Jak jinak.

• Upravit
Stará známá
15.9.23 23:33
@Anonymní píše:
Kdyby dělal 8ky, nic neřeknu, to dělá každý. Ale když slíbil, že toho nechá a teď tohle… mám se stěhovat k němu, abych byla bez něj?

Tak predpoklad asi je, ze se budes na nakladech na spolubydleni podilet a pak pritel nebude muset mit tu nocni brigadu, ne?

• Upravit
Vesnickaholka
15.9.23 23:33
@Anonymní píše:
Kdyby dělal 8ky, nic neřeknu, to dělá každý. Ale když slíbil, že toho nechá a teď tohle… mám se stěhovat k němu, abych byla bez něj? Abych ho vídala jen u večeře?
Půjde do kopru všechno. Nebude čas na nic. A odcizíme se.Příspěvek upraven 15.09.23 v 23:31

A ted se vidite 3× tydne na 2 hodiny?? :lol:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová