Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Chybi tu dulezita informace - jakou mas pracovni dobu Ty? ![]()
A jestli Ti spolecne bydleni nestoji za to, abys pritele videla 4 hodiny denne + celou noc, tak mu udelej laskavost a nech ho najit si nejakou, ktera za to bude vdecna ![]()
Edit: pritel ted utahne samostatne bydleni jak, kdyz na spolecne bydleni s Tebou nema, kdyby se vzdal nocniho privydelku?? ![]()
Příspěvek upraven 15.09.23 v 23:23
@Vesnickaholka píše:
Chybi tu dulezita informace - jakou mas pracovni dobu Ty?
A jestli Ti spolecne bydleni nestoji za to, abys pritele videla 4 hodiny denne + celou noc, tak mu udelej laskavost a nech ho najit si nejakou, ktera za to bude vdecna
Pracuji 4 hod denně, dopoledne.
Jeho 4 hodiny jsou čistý čas. Z toho se musí odečíst i přejezd mezi pracemi a domovem. Hlavně jsou to spíš ty 2, chodí z práce do práce. A celou noc? Stejně chodím spát v deset.
Mysli si, co chceš. Ale nechci žít s někým, kdo není doma. To nemusíme žít spolu.
@Anonymní píše:
Jeho 4 hodiny jsou čistý čas. Z toho se musí odečíst i přejezd mezi pracemi a domovem. Hlavně jsou to spíš ty 2, chodí z práce do práce. A celou noc? Stejně chodím spát v deset.
Mysli si, co chceš. Ale nechci žít s někým, kdo není doma. To nemusíme žít spolu.
tak na co diskuse? když máš jasno ![]()
@Anonymní píše:
4 hodiny jsou čistý čas. Z toho se musí odečíst i přejezd mezi pracemi a domovem. Hlavně jsou to spíš ty 2, chodí z práce do práce.
To ses prevedla
evidentne jsi jeste hodne mlada, nezkusena a zivot Te nauci ![]()
Pritele asi tolik nezeres, kdyz se tady tak vyjadrujes ![]()
@stinga píše:
tak na co diskuse? když máš jasno
Jak jsem psala…potřebovala jsem se vypovídat, s někým sdílet, co cítím. A vědět, jak by řešili ostatní.
@Anonymní píše:
Jak jsem psala…potřebovala jsem se vypovídat, s někým sdílet, co cítím. A vědět, jak by řešili ostatní.
byli by rádi, že mají pracovitého přítele ![]()
@Anonymní píše:
Takže on pracuje skoro celý den má míň peněz, než ty za 4 hodiny?
tak asi někoho se stejnou pracovní do dobou těžko najdeš ![]()
@stinga píše:
byli by rádi, že mají pracovitého přítele
Zajímavé je, že v diskuzi vedle jsem četla pravý opak.
@pikola píše:
Takže on pracuje skoro celý den má míň peněz, než ty za 4 hodiny?tak asi někoho se stejnou pracovní do dobou těžko najdeš
Já beru míň, ale nemám tak vysoké výdaje, jako on.
Kdyby dělal 8ky, nic neřeknu, to dělá každý. Ale když slíbil, že toho nechá a teď tohle… mám se stěhovat k němu, abych byla bez něj? Abych ho vídala jen u večeře?
Půjde do kopru všechno. Nebude čas na nic. A odcizíme se.
Příspěvek upraven 15.09.23 v 23:31
@Anonymní píše:
Zajimalo by mne, kde a za co bydlite oba ted a kolik bys na to spolecne bydleni prispivala ty?
@Stará známá píše:
Zajimalo by mne, kde a za co bydlite oba ted a kolik bys na to spolecne bydleni prispivala ty?
Polovinu. Jak jinak.
@Anonymní píše:
Kdyby dělal 8ky, nic neřeknu, to dělá každý. Ale když slíbil, že toho nechá a teď tohle… mám se stěhovat k němu, abych byla bez něj?
Tak predpoklad asi je, ze se budes na nakladech na spolubydleni podilet a pak pritel nebude muset mit tu nocni brigadu, ne?
@Anonymní píše:
Kdyby dělal 8ky, nic neřeknu, to dělá každý. Ale když slíbil, že toho nechá a teď tohle… mám se stěhovat k němu, abych byla bez něj? Abych ho vídala jen u večeře?
Půjde do kopru všechno. Nebude čas na nic. A odcizíme se.Příspěvek upraven 15.09.23 v 23:31
A ted se vidite 3× tydne na 2 hodiny?? ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Krásný večer/den všem,
všimla jsem si, že se tu objevily košaté diskuze ohledně společného bydlení.
Tak jsem se rozhodla taky vyjít s problémem na světlo boží
Partner navrhl, že bychom společně mohli bydlet, lépe řečeno jít spolu do podnájmu, vlastní byt nemá. Nápad se mi zpočátku líbil, ale po detailním zvážení z toho upřímně nadšená nejsem a nevím, co dělat.
Přítel chodí do práce na 8-11 hodin (od 7:00 do max 18:00), a k tomu má ještě noční přivýdělek (od cca 20:00 do max 2:00). Slíbil, že kdybychom spolu bydleli, noční práce zanechá. Ale po všech propočtech se ukázalo, že na to prostě nemá s jednou (HPP) prací nemá.
A teď k jádru pudla… nejsem nadšená z toho, že bych ho denně viděla ani ne 2-4 hodiny a ještě by pak v noci přišel a budil mě, když ráno brzy vstávám do práce. Zkrátka takhle jsem si to bydlení vážně nepředstavovala.
Vlastně ani nevím, co je otázka…ale děkuju, že jsem se mohla svěřit a vypovídat