Dilema - stěhování

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Anonymní
15.9.23 23:33
@Stará známá píše:
Tak predpoklad asi je, ze se budes na nakladech na spolubydleni podilet a pak pritel nebude muset mit tu nocni brigadu, ne?

Právě že, i když zaplatím ½, tak jemu jedna práce stačit nebude. Má tak obrovské výdaje, že…

• Upravit
35781
15.9.23 23:33
@Anonymní píše:
Já beru míň, ale nemám tak vysoké výdaje, jako on.
Kdyby dělal 8ky, nic neřeknu, to dělá každý. Ale když slíbil, že toho nechá a teď tohle… mám se stěhovat k němu, abych byla bez něj? Abych ho vídala jen u večeře?
Půjde do kopru všechno. Nebude čas na nic. A odcizíme se.Příspěvek upraven 15.09.23 v 23:31

Já to teda nechápu a jak spolu chodíte teď? :nevim: jaký on může mít výdaje, když není skoro doma? Tak jen u večeře se vidí většina lidí :nevim: a pak o víkendu

• načítám...
Stará známá
15.9.23 23:35
@Anonymní píše:
Já beru míň, ale nemám tak vysoké výdaje, jako on.
Kdyby dělal 8ky, nic neřeknu, to dělá každý. Ale když slíbil, že toho nechá a teď tohle… mám se stěhovat k němu, abych byla bez něj? Abych ho vídala jen u večeře?
Půjde do kopru všechno. Nebude čas na nic. A odcizíme se.Příspěvek upraven 15.09.23 v 23:31

No a ted ho snad vidas vice?

• Upravit
Anonymní
15.9.23 23:36
@pikola píše:
Já to teda nechápu a jak spolu chodíte teď? :nevim: jaký on může mít výdaje, když není skoro doma? Tak jen u večeře se vidí většina lidí :nevim: a pak o víkendu

Teď se vídáme nějaké dny, mezi pracemi. A o víkendu.
To bohužel nemáš pravdu. Většina lidí se potká doma v 5/6 hod. večer a jsou spolu do rána. Mají celý večer pro sebe. Netáhnou na noc do roboty.
Výdaje má za svoje závazky.

• Upravit
Anonymní
15.9.23 23:37
@Stará známá píše:
No a ted ho snad vidas vice?

Ne. Ale proč s ním mám bydlet, když budu sama doma pořád? Proč mám platit nájem bytu, ve kterém budu zase sama? To můžu žít, kde jsem a ušetřit peníze.

• Upravit
Stará známá
15.9.23 23:38
@Anonymní píše:
To bohužel nemáš pravdu. Většina lidí se potká doma v 5/6 hod. večer a jsou spolu do rána. Mají celý večer pro sebe. Netáhnou na noc do roboty.

Tak tvoje hlavni dilema v tom pripade neni stehovani, ale jeho zavazky.

• Upravit
35781
15.9.23 23:39
@Anonymní píše:

No, tak jestli má dluhy až na půdu, tak asi moc nemá smysl se k sobě stěhovat :nevim: ty mi spíš přijdeš ý že hledáš důvody proč se k sobě nestěhovat :nevim: nemůže bydlet třeba u tebe? Na zkoušku?

• načítám...
Vesnickaholka
15.9.23 23:39
@Anonymní píše:
Ne. Ale proč s ním mám bydlet, když budu sama doma pořád? Proč mám platit nájem bytu, ve kterém budu zase sama? To můžu žít, kde jsem a ušetřit peníze.

A kde zijes? Taky u rodicu??

• Upravit
Stará známá
15.9.23 23:40
@Anonymní píše:

To urcite ano a idealne si najit I jineho chlapa.
Vyreseno.

• Upravit
Anonymní
15.9.23 23:41
@pikola píše:
No, tak jestli má dluhy až na půdu, tak asi moc nemá smysl se k sobě stěhovat :nevim: ty mi spíš přijdeš ý že hledáš důvody proč se k sobě nestěhovat :nevim: nemůže bydlet třeba u tebe? Na zkoušku?

Stěhování mi přišlo jako super nápad do doby, než jsem uviděla černě na bílém jeho veškeré výdaje a jak moc v pr* to prostě je…a to i do budoucna. Nedokázal by, s těmito příjmy a vydaji, uživit rodinu.
S dluhy si to bohužel uhodla…že má velké závazky vím. Ale domnívala jsem se, že jsou o něco nižší v součtu, a že má i vyšší příjem, když se tak otáčí.

Příspěvek upraven 15.09.23 v 23:44

• Upravit
Anonymní
15.9.23 23:42
@Vesnickaholka píše:
A kde zijes? Taky u rodicu??

Přechodně ano. Žila jsem předtím s bývalým partnerem. Sama jsem koukala po bydlení pro sebe a přítel přišel s tímhle.

• Upravit
76577
15.9.23 23:47
@Anonymní píše:
Právě že, i když zaplatím ½, tak jemu jedna práce stačit nebude. Má tak obrovské výdaje, že…

výdaje je synonymum pro dluhy? pak se k němu opravdu nestěhuj,
takže on vymyslel stěhování, abys mu pomohla platit nájem a on mohl více platit své dluhy?
v tom případě bych se nejen že nesestěhovávala, ale i rozešla úplně

• načítám...
Anonymní
15.9.23 23:47

Hlavně je hodně neabiciózní, na chlapa má podprůměrně placenou práci a měnit to nechci, ani se závazky, co má. Přijde mu to v pohodě.
V pohodě to bylo, když byl sám. Ale teď s tím chce jít spolecne budovat a chce rodinu.

• Upravit
76577
15.9.23 23:48
@Anonymní píše:
Stěhování mi přišlo jako super nápad do doby, než jsem uviděla černě na bílém jeho veškeré výdaje a jak moc v pr* to prostě je…a to i do budoucna. Nedokázal by, s těmito příjmy a vydaji, uživit rodinu.
S dluhy si to bohužel uhodla…že má velké závazky vím. Ale domnívala jsem se, že jsou o něco nižší v součtu, a že má i vyšší příjem, když se tak otáčí.Příspěvek upraven 15.09.23 v 23:44

jo, aha už dočítám, že dluhy má
tak udělej pápá

• načítám...
Anonymní
15.9.23 23:49
@stinga píše:
výdaje je synonymum pro dluhy? pak se k němu opravdu nestěhuj,
takže on vymyslel stěhování, abys mu pomohla platit nájem a on mohl více platit své dluhy?
v tom případě bych se nejen že nesestěhovávala, ale i rozešla úplně

Ano, dluhy. Já vůbec nevím, je mi fakt do pláče. Maloval to cele na růžovo a teď.
„Budu mít jen jednu práci, budeme bydlet tam a tam, budeme mít rodinu, postarám se o nás, budeš mít všechno“. A teď mu nestačí ani dvě práce, nemá ani touhu sehnat lépe placenou práci, a že rodina není možná vidím už teď. Protože bychom umřeli hlady prostě.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová