Manžel začal kouřit v bytě

Anonymní
15.9.23 22:38

Manzel zacal kourit v byte

Ahoj,

Ja uz nevim jak si promluvit s manzelem..

Vzdy kouril, vzdy mi to vadilo, ale doma
Proste nekouril nikdy.

Pred nejakou dobou, uz nekolik mesicu kouri iqos, on ma pocit, ze je to lepsi nez cigareta, ze to nesmrdi a kouri to v byte.

Jenze ja jsem nekurak a mame dite a ja to proste nesnesu. Smrdi tim cely byt, kouri i vedle ditete. Ja uz nemam na to nervy a uprimne je to pro me duvid k odchodu. Odmitam zit v zahulenym byte a to nemluvim o tom, ze kolikrat najdu vajgl i na gauci, protoze je to pohodlne, ze zapali si u tv a je k
liny vajgl odnest a polozi ho na operku gauce..

Jako to se neda..kouri to i v aute a my to pak dychame. Ja ten smard uz uplne nesnasim, vecne se hadame od te doby, pak mi rika, ze jsem hysterka a vyvolavam hadky, ze to nesmrdi..kdyz uz ta hadka je velka, tak se omluvi a ze zacne chodit na balkon..to vydrzi den dva a zas..navic toho vykouri 2× tolik..takze i 2 krabicky za den, pry jsou kratke..leze to do penez..

Ja uz proste nevim, prece nam cigarety nebo iqosky nerozbijou rodinu, ale asi jo, i kdyz spis jeho sobeckost nez cigarety..ja uz fakt nevim jak s nim mluvit..

Dnes vyjdu z loznice a bum ten oder, zas huli na gauci u tv…ja uz se tu ani necitim jak doma, nesnasim cely byt uz. Smrdi to tu vse. Vadi mi, ze to vidi dcera, jak vecne kouri, oak si graje a dela te oastelka ne cigareta, ze to dycha..ja proste oky vzaka jsme si kuraka, ake vzdy byl ohleduplnyy nekouril pred dcerou a doma a ted..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2003
15.9.23 23:14

To je tedy hodně sobecké. Ať kouří na balkoně když už teda musí. Udělej mu taky trochu peklo, ať vidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesnickaholka
15.9.23 23:16

Promin, ale souhlasim s manzelem.. ten muj taky kouri iqos a krome toho, ze nez se rozhori, tak smrdi, jak kdyby se nekdo podelal (jako vazne to neni jen muj nazor :lol: ),tak to nikde citit neni..
Ohledne vajglu - porid mu popelnik..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.9.23 23:18
@Vesnickaholka píše:
Promin, ale souhlasim s manzelem.. ten muj taky kouri iqos a krome toho, ze nez se rozhori, tak smrdi, jak kdyby se nekdo podelal (jako vazne to neni jen muj nazor :lol: ),tak to nikde citit neni..
Ohledne vajglu - porid mu popelnik..

Cítit to je. Matka mého partnera to kouří. Návštěvy u ní jsou muka. Zvedá se mi z toho kufr.

• Citovat
  • Upravit
Vesnickaholka
15.9.23 23:21
@Anonymní píše:
Cítit to je. Matka mého partnera to kouří. Návštěvy u ní jsou muka. Zvedá se mi z toho kufr.

I prd velebnosti :lol: rypak mam citlivy a nic tu citit neni..

• Citovat
  • Upravit
30408
15.9.23 23:29
@Vesnickaholka píše:
I prd velebnosti :lol: rypak mam citlivy a nic tu citit neni..

Protože ti to už vypálio čichové buňky. Smrdí to hnusně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesnickaholka
15.9.23 23:30
@hanka.br. píše:
Protože ti to už vypálio čichové buňky. Smrdí to hnusně.

Jasny a proto jsem citila unik plynu a nikdo jiny ho necitil :kytka:
Mozna by to taky chtelo obcas vyvetrat v pripade zakladatelky :lol:

• Citovat
  • Upravit
9019
15.9.23 23:32
@Vesnickaholka píše:
I prd velebnosti :lol: rypak mam citlivy a nic tu citit neni..

Je to cítit, akorát jsi na to zvyklá, tak to necítíš. My jsme oba nekuřáci a cítíme to oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
15.9.23 23:33
@Vesnickaholka píše:
Jasny a proto jsem citila unik plynu a nikdo jiny ho necitil :kytka:
Mozna by to taky chtelo obcas vyvetrat v pripade zakladatelky :lol:

Ty ten smrad prostě nevnímáš. Ale to neznamená, že není. Kouřit v bytě cokoli a ještě u malého dítěte navíc je sobecké a primitivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1811
15.9.23 23:46

Smrdi to uplne nechutne. Navic pri prilezitosti, kdy se to vyrobce snazil prodavat jako lecbu odvykani koureni, se udelalo dost vyzkumu, co prokazaly, jake je to svinstvo. Analyzy, co tvrdi opak, jsou sponzorovane vyrobcem - mohou napriklad potvrdit, ze urcity karcinogeny neobsahujou, nicmene jiz zamlci, ze tam jsou jine.

Proste - at si laskave huntuje svoje zdravi, ale na vas musi brat ohled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
16.9.23 00:49

Pro nekuřáka to dost cítit je. Neni to tak hrozné jako cigarety, ale stejně je to dost cítit a nechtěla bych bydlet v bytě, kde zcela bezohledně osoba, říkající si manžel, popouští neustále uzdu sve závislosti na nikotinu bez ohledu na ostatní…
Je mi to líto.

• Citovat
  • Upravit
1609
16.9.23 00:52

Trochu už jsem nerozuměla tomu konci asi jsi cizinka, ale jinak tě plně chápu, taky jsem zažila byt kuřáků a od té doby rozumím tomu proč si lidi dávají podmínku,,nekuřák" do seznamovacích inzerátů, majitelé bytů do nabídek k pronájmu, zaměstnavatelé požadavek na zaměstnance atd. Kuřák bude prostě pořád tvrdit, že to nesmrdí a nechat v tom dítě…Co na to ještě říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2668
16.9.23 00:58

Vyrostla jsem v zakouřeném prostředí a měla jsem vždy z toho nechutně načichlé oblečení, vlasy, kůži.. Tehdy jsem to tolik nevnímala, protože tehdy se kouřilo ve většině rodin doma, na gauči, v kuchyni, dětem pod nosy atd. Ale smrdělo mi to vždy.
Jednu výhodu to mělo: znechutilo mi to cigarety způsobem, že jsem sama kouřit nikdy nezačala na rozdíl od většiny mých spolužáků a vrstevníků. Když jsem se později odstěhovala, ten rozdíl pachů jsem začala extrémně vnímat a návštěvy u rodičů byly za trest.

Kouřit v domácnosti, kde partner je nekuřák, potažmo je tam dokonce dítě, by měl být trestný čin. Každý nechť si likviduje své vlastní plíce dle libosti, ale ničit zdraví druhým vlastní sobeckostí a pohodlností udělat pár kroků zapálit si ven je zhovadilost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2668
16.9.23 01:00
@Anonymní píše:
Ahoj,

Ja uz nevim jak si promluvit s manzelem..

Vzdy kouril, vzdy mi to vadilo, ale doma
Proste nekouril nikdy.

Pred nejakou dobou, uz nekolik mesicu kouri iqos, on ma pocit, ze je to lepsi nez cigareta, ze to nesmrdi a kouri to v byte.

Jenze ja jsem nekurak a mame dite a ja to proste nesnesu. Smrdi tim cely byt, kouri i vedle ditete. Ja uz nemam na to nervy a uprimne je to pro me duvid k odchodu. Odmitam zit v zahulenym byte a to nemluvim o tom, ze kolikrat najdu vajgl i na gauci, protoze je to pohodlne, ze zapali si u tv a je k
liny vajgl odnest a polozi ho na operku gauce..

Jako to se neda..kouri to i v aute a my to pak dychame. Ja ten smard uz uplne nesnasim, vecne se hadame od te doby, pak mi rika, ze jsem hysterka a vyvolavam hadky, ze to nesmrdi..kdyz uz ta hadka je velka, tak se omluvi a ze zacne chodit na balkon..to vydrzi den dva a zas..navic toho vykouri 2× tolik..takze i 2 krabicky za den, pry jsou kratke..leze to do penez..

Ja uz proste nevim, prece nam cigarety nebo iqosky nerozbijou rodinu, ale asi jo, i kdyz spis jeho sobeckost nez cigarety..ja uz fakt nevim jak s nim mluvit..

Dnes vyjdu z loznice a bum ten oder, zas huli na gauci u tv…ja uz se tu ani necitim jak doma, nesnasim cely byt uz. Smrdi to tu vse. Vadi mi, ze to vidi dcera, jak vecne kouri, oak si graje a dela te oastelka ne cigareta, ze to dycha..ja proste oky vzaka jsme si kuraka, ake vzdy byl ohleduplnyy nekouril pred dcerou a doma a ted..

Zakladatelko, hluboce s tebou soucítím. Nepomohl by nůž na krk, že buďto začne chodit kouřit ven, nebo půjdete od sebe, že to už prostě nedáváš? Nehledě na fakt, že tím ničí zdraví vám všem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
16.9.23 01:16

Hele i kdyby to vonělo, tak to prostě nemá kouřit vevnitř v bytě, když ti to vadí. Ale kouřit v bytě, kde žije děcko, ještě přímo u něj, no to bych jo nakopala do p.dele. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí