Manžel začal kouřit v bytě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14979
16.9.23 17:59
@Da12 píše:
Myslím, že tyto cigarety jsou cítit minimálně. Jsi dost hysterická a přecitlivělá. Buď ráda, že ti tam nekouří normální cigarety nebo marihuanu, to smrdí příšerně.

Prej - buď ráda… :) díky, pobavilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14979
16.9.23 18:00
@KerrisKate píše:
Opravdu je mi smutno, kolik z diskutujicich ti tu pise, ze to moc resis a vsichni resi jen, zda to smrdi a nesmrdi.Nikdo se nepozastavi nad tim, jaky priklad to dava tomu diteti? Mit doma otce, co si bez e-cigerety nedokaze dojit ani na zachod? Nemelo by zdravi ditete byt naprostou prioritou pro oba rodice? A argument „neni to tolik skodlive jako cigereta“ opravdu neberu, to je porad velmi sobecky pristup.

Přesně tak. A hlavně zlehčují to jen kuřáci nebo lidi, co maj kuřáka doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
16.9.23 18:25
@Kfětoslava píše:
Přesně tak. A hlavně zlehčují to jen kuřáci nebo lidi, co maj kuřáka doma

Nechápu jak to někdo může zlehčovat a to jsem bývalej kuřák a doma mám taky kuřáka. Celkově kouřit doma je hnusný a v případě přítomnosti děti je to hnus největší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
16.9.23 18:27
@Venetia píše:
No to je pak otázka kolik toho vykouří ..aby se vůbec objevil doma :D

To by byla velká škoda. :mrgreen:

@Klarys1 píše:
Nechápu jak to někdo může zlehčovat a to jsem bývalej kuřák a doma mám taky kuřáka. Celkově kouřit doma je hnusný a v případě přítomnosti děti je to hnus největší

Taky jsem hulil jak fabrika. A co je nejlepšího na tom, že už ne? Cokoliv si na sebe vezmu, voním. Že nechrchlám jako tuberák je bonus. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
16.9.23 18:53
@Lexter píše:
Taky jsem hulil jak fabrika. A co je nejlepšího na tom, že už ne? Cokoliv si na sebe vezmu, voním. Že nechrchlám jako tuberák je bonus. :D

Já třeba vůbec nechápu jak nekuřák může být s kuřákem dobrovolně 😁 jednou mi přítel chtěl dát pusu po tom co si zapálil a málem jsem vrhla :poblion:. Ale zas prý bývalý kuřáci jsou na smrad z cigaret haklivejsi než nekuřáci 😁 Já teda opravdu ten smrad vystát nemůžu 😁 peníze jsou taky bonus 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20905
16.9.23 19:45
@Vesnickaholka píše:
Ne, nejsem ;) manzel kouri jen v kuchyni pri otevrenem okne a kdyz nekdo prijde na navstevu a je to nekurak s citlivym nosem, tak to nepozna a ze vetsina nasich navstvev jsou nekuraci :nevim:

Ne. Pozná, ale jsou slušní a nebudou vám vykládat, jak to u vás nechutně smrdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20905
16.9.23 19:48
@Venetia píše:
To už tu bylo vysvětleno..ano smrdí to při zapálení chvíli, ale pak už ne..smrdí pak ten vajgl, ale na to jsou speciální popelníkyI když kouřím, tak to taky cítím..ale trvá to jen chvilku, jak píšu…určitě tím není nikdo nasáklý nebo byt či kancelář

Ale je. Kolega co to kouří iqos, tak stačí když vejde do kanclu a ten puch se za ním táhne naprosto všude, jak je tim nacichly. I auto mu tím smrdí. Je to o dost méně nepříjemný, než cigarety, ale smrad to je pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesnickaholka
16.9.23 20:29
@Cenarius píše:
Ne. Pozná, ale jsou slušní a nebudou vám vykládat, jak to u vás nechutně smrdí.

A Ty jsi u nas byl, ze si dovolis tohle rict? :nevim: pokud vim, tak ne, takze si to laskave odpust :kytka:

• Citovat
  • Upravit
30408
16.9.23 20:43
@Vesnickaholka píše:
A Ty jsi u nas byl, ze si dovolis tohle rict? :nevim: pokud vim, tak ne, takze si to laskave odpust :kytka:

No jak to teda víš, že to necítí? Ty ses jich ptala? Nebo při příchodu hlásí - Vám to tady ale vůbec nesmrdí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesnickaholka
16.9.23 20:47
@hanka.br. píše:
No jak to teda víš, že to necítí? Ty ses jich ptala? Nebo při příchodu hlásí - Vám to tady ale vůbec nesmrdí?

Predstav si, ze jsme to s vetsinou navstev resili, kdyz videli, ze manzel kouri iqos doma a vsichni rekli, ze to citit neni (krom toho rozhoreni) :nevim: nevim, ale myslim, ze mame dost uprimne pratele, kteri by toto narovinu rekli..

• Citovat
  • Upravit
3767
16.9.23 21:04
@Venetia píše:
naprosto rozumím…jen to mam obráceně…ale kuraku je malo, bohužel…nebo jsou všichni zadaní :D

Můžu se zeptat, když se pak líbáte. Nevadí vám to? Moc si to nedokážu představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
16.9.23 21:05

Mně vadí i nevyčištěné zuby při lábání. Proto si říkám, když zakladatelky chlap hulí nepřetržitě, jde to z elektronky taky u líbání cítit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
16.9.23 21:09
@Vesnickaholka píše:
A Ty jsi u nas byl, ze si dovolis tohle rict? :nevim: pokud vim, tak ne, takze si to laskave odpust :kytka:

Hele, Cenarius má pravdu. Přece, když k někomu jdu na návštěvu, tak hned mezi dveřma nehlásím, že jim to tam smrdí, ale taktně to přejdu. A to patřím mezi nekuřáky, kterým kouř venku z klasické cigarety nesmrdí, ale naopak voní.
Co mi teda smrdí, je, když tím je ten člověk načichlý v oblečení-to je fakt hnus. A moc si nedovedu představit ten puch ručníků, když si do něj utře ruce po cogaretě.
Měla jsem kolegyni, cigarety z ní byly vždycky cítit a nikdy bych jí neřekla, že je načichlá cigárama. Tohle prostě nekuřáci neříkají, ale cítí to vždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
16.9.23 21:11
@Vesnickaholka píše:
Predstav si, ze jsme to s vetsinou navstev resili,kdyz videli, ze manzel kouri iqos doma a vsichni rekli, ze to citit neni (krom toho rozhoreni) :nevim: nevim, ale myslim, ze mame dost uprimne pratele, kteri by toto narovinu rekli..

Tak pokud máte potřebu s většinou návštěv smrad ve vašem byte řešit, tak to fakt neznamená, že tam žádný není. Spíš naopak. Mmch - když už tak vehementně souhlasíš s manželem zakladatelky, uvědomuješ si, že kouřením u dítěte mu hrozně škodíte a minimálně u něj vytváříte nebezpečný vzor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
16.9.23 21:12
@Lexter píše:
Taky jsem hulil jak fabrika. A co je nejlepšího na tom, že už ne? Cokoliv si na sebe vezmu, voním. Že nechrchlám jako tuberák je bonus. :D

Hele, presne, vymenila jsem vuni tabaku za Chanel a dum voni Rituals of Sakura :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí