Dilema - stěhování

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Anonymní
15.9.23 23:50

@stinga jak jsem psala s tou prací… mohl by mít mnohem lépe placenou, ale nechce dělat rukama. Ani než vypořádá závazky.

• Upravit
Anonymní
15.9.23 23:53

Hlavně tim, ze bych šla do nájmu s ním, bych přišla o víc peněz a snížila si o hodně životní úroveň i možnost naspořit si něco na horší časy. A tohle se mi nechce objetovat za prázdný byt. Kdyby měl jednu práci, neřeknu ani slovo. Nebo snahu umořit dluhy.

• Upravit
76785
15.9.23 23:54
@Anonymní píše:
Hlavně tim, ze bych šla do nájmu s ním, bych přišla o víc peněz a snížila si o hodně životní úroveň i možnost naspořit si něco na horší časy. A tohle se mi nechce objetovat za prázdný byt. Kdyby měl jednu práci, neřeknu ani slovo. Nebo snahu umořit dluhy.
éhm, proč s ním jsi vlastně?
  • načítám...
Anonymní
15.9.23 23:55
@stinga píše: éhm, proč s ním jsi vlastně?

Protože ho miluju. Je mi s ním dobře. Vypadal, že se bude snažit, něco s tím udělá. Že má snahu. Jenže to byly jen řeči.

• Upravit
Anonymní
15.9.23 23:56

@stinga býval hodně ambiciózní a mířil vysoko. Jen se to někam podelo…

• Upravit
Stará známá
15.9.23 23:59
@stinga píše: éhm, proč s ním jsi vlastně?

Protoze ji nasliboval vzdusne zamky …
Bohuzel, pokud neni ochoten/schopen vydelavat vice, bud budes trit bidu s nouzi nebo budes muset sama prilozit vice ruku k dilu (ale to bys byla fakt blba) nebo se s nim musis proste rozloucit

• Upravit
Anonymní
16.9.23 00:01
@Stará známá píše:
Protoze ji nasliboval vzdusne zamky …
Bohuzel, pokud neni ochoten/schopen vydelavat vice, bud budes trit bidu s nouzi nebo budes muset sama prilozit vice ruku k dilu (ale to bys byla fakt blba) nebo se s nim musis proste rozloucit

V partnerství se pomáhat má. Ale na cizí dluhy vydělávat nebudu. To by akorát dělal další, kdyby věděl, že to někdo vezme.
Nechci celý život obracet korunu v ruce. A už vůbec ne s dětmi. Protože takhle by musel na RD on, neutáhl by to. I na tom ½ úvazku mám v poměru víc, než on.

• Upravit
Stará známá
16.9.23 00:03
@Anonymní píše:
V partnerství se pomáhat má. Ale na cizí dluhy vydělávat nebudu. To by akorát dělal další, kdyby věděl, že to někdo vezme.
Nechci celý život obracet korunu v ruce. A už vůbec ne s dětmi. Protože takhle by musel na RD on, neutáhl by to. I na tom ½ úvazku mám v poměru víc, než on.

No tak neni co resit, no

• Upravit
34322
16.9.23 00:04
@Anonymní píše:
Nechci celý život obracet korunu v ruce. A už vůbec ne s dětmi. Protože takhle by musel na RD on, neutáhl by to. I na tom ½ úvazku mám v poměru víc, než on.

Bud budes delat zivitele ty a drzet kasu taky ty, nebo rozchod, co s tim jineho.

• načítám...
Anonymní
16.9.23 00:05

@Stará známá
@stinga
Děkuju holky :srdce:

• Upravit
Anonymní
16.9.23 00:07
@Lucie_Sx píše:
Bud budes delat zivitele ty a drzet kasu taky ty, nebo rozchod, co s tim jineho.

Kdyby to mělo důvod, ale tohle nemá. Může mít víc, ale prostě nechce. Myslí na svoje pohodlí. Kdyby blbej rok dělal rukala, zbaví se dluhů a můžeme začít s čistým štítem. Ale on ne.
Přede mnou byl přes rok bez vztahu. Nevím, kam ty peníze cpal. Za ten rok to mohl mít splacené/o většinu stáhlé.

• Upravit
34322
16.9.23 00:10
@Anonymní píše:
Kdyby to mělo důvod, ale tohle nemá. Může mít víc, ale prostě nechce. Myslí na svoje pohodlí. Kdyby blbej rok dělal rukala, zbaví se dluhů a můžeme začít s čistým štítem. Ale on ne.
Přede mnou byl přes rok bez vztahu. Nevím, kam ty peníze cpal. Za ten rok to mohl mít splacené/o většinu stáhlé.

Ne kazdy muze delat rukama. Nekteri radsi at zustanou u toho pc.

• načítám...
Anonymní
16.9.23 00:10

Je to jen o přístupu. Ex měl úplně stejné vzdělání, dokonce i zaměření a bral 2× víc. A dělal v kanceláři u pc, jako teď přítel.

Příspěvek upraven 16.09.23 v 00:12

• Upravit
Anonymní
16.9.23 00:12
@Lucie_Sx píše:
Ne kazdy muze delat rukama. Nekteri radsi at zustanou u toho pc.

On delal rukama, ale pak mu to přestalo vonět, což chápu. Ale tak prostě když mám dluhy, nemůžu si vybírat. Buď mám dluhy, nebo pohodlí. On vybral pohodlí. Ale chce o něj připravit svou volbou mě.

• Upravit
120
16.9.23 00:23
@Anonymní píše:
On delal rukama, ale pak mu to přestalo vonět, což chápu. Ale tak prostě když mám dluhy, nemůžu si vybírat. Buď mám dluhy, nebo pohodlí. On vybral pohodlí. Ale chce o něj připravit svou volbou mě.

A kdyby jste se sestehovali a proste bys mu ten rok vypomohla s dluhama a pak uz jeli najem pul na pul bez dluhu, tak byste se meli taky spatne? Proc ty delas jen 4h? Vzdyt taky muzes delat vic hodin a zvysit tak zivotni uroven vas obou a on by treba nemusel brat ty nocni prace ( byli byste vice spolu ).V manzelstvi taky kdyz jeden prijde o praci, tak to musi tahnout ten druhy a to klidne se trema hladovyma krkama, taky nerekne ze se mu to nevyplati a neodejde. Jestli ho milujes, tak se proste na chvili obetuj a pak zijte ten svuj kvalitnejsi zivot na urovni. Ted je hur, bude lip. ;)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová