Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
A co ze je to Ukrajinec? Ja nejak nechapu dotaz
No a čeho se bojíš? On se chce vracet na Ukrajinu?
To musis nejlépe ty zhodnotit jaky je, tohle bys mela probírat spis s nim. Pokud ma ale malou dceru, tak bych k tomu přistupoval opatrne s ohledem na dite
@Dn0712 píše: Více
Dcera je uz skoro dospělá. S vrácením neví, jak to bude. Mají nějakou tu dočasnou ochranu, která bude uz jen na rok. Vracet se nema kam. Dům, kde bydleli uz neni.
Jo takhle, takže pokud nedostane povolení k pobytu, tak musi za rok vycestovat?
Pokud se k tobě chova hezky, tak neni co řešit, ne.
No to neví. Dcera tu studuje, on pracuje. Jak to budou mit s visem netuší. Prý se to jeste nevi. Resp. Bude se prodlužovat naposledy na rok. Takze do r. 27 vědí, ze tu muzou byt, pak neví co bude.
hmmm holky sem jezdili se vdát tady bych to viděla dost podobně ![]()
Tak pokud je to takhle, uzivej si to. 2 roky jsou dlouha doba, muze se stat cokoliv
@ka2ka píše: Více
Taky me to napadlo. Chtěla jsem v dalším kkmentari napsat hlavne at si ho nebere ![]()
Tak brát si ho nebudu a kdyby mel takove nápady, tak mu dám takové podmínky, ze me chtit nebude ![]()
A kolik ti je? Mas nebo chceš děti? Abys něčím bez budoucnosti nezabíjela čas
Pokud je ti to fuk, tak bych užívala a neřešila
A kolik vám je? On má dospělou dceru, takže cca 40 let, ty máš taky děti?
Ahoj, poznala jsem jednoho člověka, se kterým je mi dobre. Problém je, ze to válečný uprchlik z Ukrajiny. Ma tu práci, dokonce dve. Je tu z dcerou. Maminka dcery se o ni nezajímá. Je mi s ním hezky. Ale pořád si říkám jestli to ma budoucnost, zda se do vztahu ponořit uplne nebo na co si dát pozor. Čekám ted sodu. Ale prosím o slušnou diskusi.