Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
To musí vědět jen on, proč mu pereš? On nemá ruce?
@arinecka píše: Více
Tohle mi zrovna nepomůže 😂 ale díky 😂 😅
A prala, protože jsem přišla když nebyl doma a polila jsem si tmavé oblečení kávou když jsem řídila. Tak jsem k tomu hodila i jeho černý ponožky 😅 a černé prádlo co tam měl 😅
A protože někdy se snažím mu i tak pomoct. Jen si jen přijet,,užít,,
A dokonce když se nudím a on je v práci tak i vařím a uklízím 😂 😅 nevidím na tom nic špatného…
Ty chodis na navstevu a peres u toho cizi pradlo?
gratulky, az tady za par let budes psat „pritel doma s nicim nepomuze, mam na krku deti (i ty jeho), musim platit pulku uctu…“ ![]()
Ale vždyť ono je úplně divný, že někam jdeš a vrátíš se s ponožkami plnými vlasů. Nějak to nekoreluje s fyzikálními zákony nebo správnými hygienickými návyky. Takže pokud mu z nějakého důvodu lepily ponožky (prostě je měl od něčeho znečištěné) a paní hodně padají vlasy (nebo doma moc nevysává, nezametá), nemáš šanci zjistit, jestli se prošel jen po předsíni nebo jí v bytě odchodil kilometry
Ani jedno nemusí znamenat nevěru nebo že se s ní stýká častěji než říká. A protože nemáš šanci z tohoto nic zjistit, nepitvala bych se v této jedné věci, ale byla na pozoru
Jo a jestli Ti tady někdo bude psát úplně mimo mísu, proč mu pereš a jestli nemá ruce, neodpovídej, nemáš povinnost nikomu sdělovat ani obhajovat, proč to děláš, natož přepočítávat končetiny svým partnerům. Všichni asi tušíme, kolik horních končetin má lidský tvor. Jak se v jedné diskuzi nedávno psalo, to bude asi projev snarku ![]()
Za prvé, asi šmudla, když má doma chuchvalce vlasů, které si návštěva odnáší na ponožkách. Za druhé, na praní ponožek milence bych se z vysoka.. A když už bych mu prala, radši nezkoumám, co dávám do pračky. Co s ní má nebo nemá, je jen mezi nimi a asi pro svůj vlastní klid to neřeš. Bývalá manželka, s níž má děti, může a nemusí být uzavřená kapitola. To je realita.
Možná jestli ji hodně padají vlasy a málo vysává/vytira, tak možná?
Máš důvod mu nevěřit? Jak dlouho spolu jste? Takhle se při dětech stýkali a budou stýkat i nadále, tam neuděláš nic a ono ani fakt, že by o tobě jeho ex věděla taky nic nezmění.
Šmudla není… potrpí si na extrémní pořádek.
To je to co mě zmátlo.
Prádlo nezkoumám jen prostě jsem otočila ponožky 😂 Tohle ani nechcete a nenapadne vás 😅
A pak si jen říkáte. Být za drama královnu a zeptat se nebo to nechat tak 😬
@Anonymní píše: Více
nech to tak. Šťouráním ho třeba rozladíš a úplně si nejsem jistá, zda to něčemu pomůže.
Ještě mě tak napadá - kdyby k něčemu docházelo, neměl by vlasy na ponožkách, ale úplně jinde nebo vůbec nikde, protože by oblečení leželo v rohu. Ponožky od vlasů znamenají pouze to, že ať už šel do bytu jakkoliv daleko, měl je stále na sobě ![]()
@teroonka píše: Více
To si říkám asi by si je sundal 😂 😅
Někdy jen člověk potřebuje uklidit.
Mam za sebou samovolný potrat a psychicky to se mnou zamávalo. A od té doby je to špatný mezi námi. A jen horší a horší…
je to jen přítel.. s ní má děti.. i kdyby chodil dál do bytu - což asi chodí-neznamená to, že s ní spí, akorát se ti to bojí říct, a to svědčí o tobě, ne o něm ![]()
já mám dlouhé vlasy a jsou pořád všude, přestože vysáváme, vytíráme.. i na mopu jich jsiu prostě desítky… hodila bych se do klidu, že s ex dobře vychází je naopak PLUS, nikoliv mínus.. znamená to, že je schopen dělat kompromisy…
pokud má exka partnera, byla bych v zenovém klidu.. pokud nemá, stejně s tím nic neuděláš, akorát budeš za stíhačku..
a ponožky ať si pere sám, ne? ty jsi tam na návštěvě, to pochop…
@lucad77 píše: Více
Ona krátké mikádo. Melír.
Popřípadě jiná žena s melírem a krátkými vlasy.
A tím, že jsem kadeřnice poznám vlasy. Jestli je to melír nebo přirozené. Nebo celé odbarvení. Ale vlasy jsem až tak nezkoumala. Jen jich tam bylo fakt více… Tak si všimněte. A sundáte z ponožek tak i sáhnete. A kouknete se 😂
Mezi vama to neni ok a ty mu peres fusakle
, holt kdyz PB rozdaval hloupost sla sis jeste pridat, vid!
A jeste k tomu chlap ze sekace, co chces jinyho cekat nez problemy.
Dobrý den holky…
Asi potřebuju nějakou útěchu nebo možná i radu. Jela jsem ke svému příteli na víkend. Vesele mu jdu vyprat prádlo a při otočení ponožek jsem našla na ponožkách hodně vlasů od jeho ex manželky. První když jsem se ptala, jestli k ní chodí tvrdil že ano do předsíně. Jelikož mají děti a ty ji předává často…
Ale víc k ní do bytu nechodí. Ani nebyl schopný říct den kdy tam byl. Ale já si přece říkám. Pokud vstoupíte pouze na chodbu k někomu domů. Není možné mít její vlasy a takové množství v ponožkách přece.
Je mi jasné že se vidí kvůli dětem. A neměla bych s tím problém. Pouze na můj vkus mají trochu vstřícný vztah. Ale tvrdil, že se nenavštěvují. Jen ve dveřích. A je to o dětech vše.
A teď mě to docela dostalo. A nechci ani vyvádět a být hysterická. Jeho ex o mě asi ani neví že jsem v jeho životě. Nebo věděla, ale již nějaký čas to mezi mnou a jím není ok tak jsme se rozhodli vztah přesunout do úrovně, že se vidíme bez dětí.
Ale … 😏 proč lhát když jde k ní jen tak za dětma.
A přece tolik vlasů jen z předsíně nejde nasbírat ne?