Vlasy od ex na ponožkách

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.12.25 15:01

@Ani123200
Byli naruby převrácené ty ponožky tak jsem je otočila.. Proste si je sudal jak malé dítě 😅 se prošel někde kde jich bylo vice. A přesně je to jak psala @Ncc1701_new
Nejde o to ze tam byl, ale že neřekl. To mě vytáčí nejvíce. Pak proste máte domněnky…
A víte, že nestal někde jak říká. Kdyz jsem ho konfrontovala s úplným klidem. Rikam nechci dělat scény ken se ptám. Nenu mi to příjemné stejně jako tobě. Ale ty jsi byl u ní?
Tak hned výbuch a snažil se zvyšovat hlas. Coz me mrzelo protoze jsem byla v klidu. Jen zaskočená…

• Citovat
  • Upravit
21311
15.12.25 15:03
@Anonymní píše: Více

Ale ja jsem pochopila, ze tam žijí jeho děti. Proc ti tak vadí, ze tam chodi? Proto ti taky lze nebo se o tom s tebou odmítá bavit - protože už ví, že z toho bude problem. On přece nemá povinnost ti hlásit, že tam jde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.25 15:29
@Tichošlápek píše: Více

Povinnost nemá, ale do teď víme o sobě každý krok. Nebo jsem si to myslela. To mě naučil na začátku vztahu on.
Chtěl vědět co dělám a když někam jdu a až se vrátím zpátky. A tak jsme si to nějak nastavili vše.
Vadí mi to z důvodu mnoha. Třeba když jsem byla těhotná a ona to věděla ze čekáme miminko, posílala mu polonahé fotky atd… Mohla bych tady pokračovat dál a dál. Nebo prostě odešla nechala děti tak doma. A jen zavolala at jde domu za dětmi ze ona nestíhá. A přitom ho tam cekala s kávou. A manipulovala s dětmi. Jednou předstírala nějakou nemoc vážnou…

Dokud neměl nikoho, ona zřejmě čekala ze budou nějaký čas oddělené a pak se vrátí. Alespoň tak mi to řekla při hraní jeho dcera.
Táta si jen od nas potřebuje odpočinout…
No to bych psala velmi dlouhý příběh. A velmi mnoho nepříjemných situací, které já nechápu. Jak jsem psala je povahově odlišná tak ji nedokážu pochopit, její jednání.
Někdy jen vidim, jak s nim umí manipulovat. On jen říká. Byl jsem s ni 17 let od svých 20ti. A někdy to vážně není příjemné když ona mu řekne nějakou blbost a on je schopný to říkat (jednu její větu ) snad 10×. A nevidí ze je něco nesmysl. Jen se vzdy nadechnu a rikam na to nemam 😅

• Citovat
  • Upravit
6920
15.12.25 16:12

Chápu, ale narovinu řečeno, tohle není Tvoje věc. Pokud je ona taková a maková, on to zřejmě ví, zaujme k tomu nějaký postoj. Neumím si představit, že někdo doslova hlídá každý můj krok, že mám dopředu určené, kam smím a nesmím. Ten chlap se ti bojí říct pravdu. Proto tajnosti, následně útočení. Zřejmě tam chodit chce, někdy si s ní vypije kafe, někdy si tam pohraje s dětmi. Ty tohle nezvládneš, představovala by sis, aby na chodbě pobral či vrátil a děti a nazdar.
Mít chlapa s dětma (a ex), to fakt není pro každou. U vás to spěje ke konci, bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.25 16:17
@Lojzísek píše: Více

Já vím tohle nedam 😏

• Citovat
  • Upravit
33964
15.12.25 16:23

Vidíš to, snad tě to poučilo, a už mu nebudeš prát. Jinak teda, on vybouchne a zvyšuje hlas? Proč? Nemůže normálně odpovědět? Asi nemá čisté svědomí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8643
15.12.25 16:24

Stojí ti ten vztah fakt za to? Je to matka jeho dětí, zažili toho spolu hodně - bude prostě součást jeho života. Plus jak sama uvádíš ona si o jeho pozornost umí říct a ví jak na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí