Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Skoro třicet. Na sociálních sítích. Bojím se něco pokazit. Nevím, jestli by měl zájem.
A on na tebe kontakt má taky?
Kde jste se seznámili - můžeš vycházet z toho setkání a navázat na to v té zprávě.
Zakladatelko, ten kontakt máš od něj, nebo ti ho někdo dal? Já jsem párkrát řešila něco podobného, i jsem dělala první krok, nechci tě strašit, ale nikam to nevedlo. Jinak takový alibistický nebo jak to nazvat je v tomhle instagram - můžeš ho začít sledovat, uvidíš, jestli on tebe taky, a pak mu buď odepiš na příběh, nebo začni konverzaci ohledně nějakých fotek, co tam bude mít. Jestli ti za to případný neúspěch stojí si musíš už zvážit sama.
Příspěvek upraven 17.05.25 v 15:10
@Anonymní píše: Více
tak hlavní je, jestli je single nebo zadaný?? to víš???
napsat se dá jen krátká věta, třeba že mu přeješ hezký den a jak se mu vede, co má třeba pro ten den v plánu
(bez zvaní na rande) a vidělo by se, zda vůbec odpoví.. ale je to sázka do loterie, mrkla bych na sítě a google co to je vůbec zač a zda třeba není spokojený otec od rodiny.. ![]()
Baví me se občas, když se potkáme. Známe se už dva roky. Byly tam období, kdy jsme se neviděli vůbec. Kdysi inicioval pusu, ale nijak to nepokračovalo. Chtěla jsem mu nabídnout pomoc s přípravou ke zkoušce…nevím no, jestli nejsem jenom naivka a proč to vlastně zkouším..
No tak to moc nadějně nevypadá, že by zrovna teď došlo ke změně…
Tak mu napis, ze sis na nej nedavno vzpomnela (pri prilezitosti xy) a zajimalo by te, jak mu tehda ta zkouska dopadla.
Čau Pepo, jsi fakt sympaťák, nechtěl bys někdy zajít na kafe?
Já takhle psala pevní klukovi na sociálních sítích, kterého jsem vůbec neznala, ani jsem v té době nevěděla jestli je zadaný nebo ne…a už jsme spolu více než tři roky
![]()
Zdravím, prosím o pomoc. Seznámila jsem se s jedním fajn klukem a mám na něho kontakt a moc bych se s ním chtěla víc poznat, ale nevím, co mu mám napsat, aby to nebylo hloupé a zase nevím, jestli dělat ten první krok. Někteří to nemají rádi. Co byste mu napsaly vy a jak byste to naformulovaly, aby to nebylo vlezlé, ale milé a s lehkým náznakem zájmu, který by si z toho vydedukoval? Poradíte mi prosím. Pokud máte nějaký váš příběh, který byste sdílely, aby mě na motivoval se odhodlat, budu vděčná😊 😊 😊 😊 😊