Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Máme skoro stejně starého chlapečka. Řekla bych že je to období vzdoru náš má taky takový občasný scény. Ale nedovolím mu si lehnout aby řval a domáhal se svého pak se s něj stane co jsi viděla v těch obchodech a to já nechci. Když nás neuposlechne ani a to mu t řekneme několikrát už zvyšuju dost svůj hlas a pokud ani to ne okamžitě ho posílám do pokoje a řeknu mu jdi se vyřvat tam nechci tady mít uřvaného kluka až se vzpamatuješ přijď. někdy mu dám i přes tu plenu páč už to zuřím, ale radši ho pošlu tam a nelžu opravdu neuběhne ani 10 vteřin chlapeček přijde za mnou a ještě se mi přijde omluvit tím, že mě obejme já mu v klidu znova vysvětluju co nesmí dělat a proč tam šel a je klid. nemlátím svého syna ale když si zaslouží po pleně dostane a i přes ruku, musí znát své hranice. všechno odsud podsud…záleží jen na tobě jak se k tomu postavíš. zeptej se i své doktorky třeba. je tu spousta maminek která má své řešení jak na tohle.. držím pěsti ![]()
Ahoj.
potrebuji poradit.mam 2,6 rocniho syna. kamkol jdme tam se jen vzteka a mlati se do hlavy. nesnese cizi lidi obzvlast starsi pani, to hned krici vzdy kdyz na nej nekdo promluvi. nekdy ho to chytne i doma a nereaguje na muj hlas.syn porad jeste nemluvi.jnen krici a breci.uz sem snimbyla i u doktormy a ta mi rekla ze jde o vzdor a ze mkuvit zacne az semu bude chtit. tahle odpoved mi opravdu nestaci. nevimco mam delat vinu hazim na sebe a svou vychovu, ale prijde mi ze at udelam co koliv tak je to stejne.jen me zajima cis toho vyroste nebomam zajit k odbornikovy. dekuji