Vzteklé dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
388
24.4.13 13:52

Máme skoro stejně starého chlapečka. Řekla bych že je to období vzdoru náš má taky takový občasný scény. Ale nedovolím mu si lehnout aby řval a domáhal se svého pak se s něj stane co jsi viděla v těch obchodech a to já nechci. Když nás neuposlechne ani a to mu t řekneme několikrát už zvyšuju dost svůj hlas a pokud ani to ne okamžitě ho posílám do pokoje a řeknu mu jdi se vyřvat tam nechci tady mít uřvaného kluka až se vzpamatuješ přijď. někdy mu dám i přes tu plenu páč už to zuřím, ale radši ho pošlu tam a nelžu opravdu neuběhne ani 10 vteřin chlapeček přijde za mnou a ještě se mi přijde omluvit tím, že mě obejme já mu v klidu znova vysvětluju co nesmí dělat a proč tam šel a je klid. nemlátím svého syna ale když si zaslouží po pleně dostane a i přes ruku, musí znát své hranice. všechno odsud podsud…záleží jen na tobě jak se k tomu postavíš. zeptej se i své doktorky třeba. je tu spousta maminek která má své řešení jak na tohle.. držím pěsti :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marta zlochova
9.6.13 19:37

Ahoj.
potrebuji poradit.mam 2,6 rocniho syna. kamkol jdme tam se jen vzteka a mlati se do hlavy. nesnese cizi lidi obzvlast starsi pani, to hned krici vzdy kdyz na nej nekdo promluvi. nekdy ho to chytne i doma a nereaguje na muj hlas.syn porad jeste nemluvi.jnen krici a breci.uz sem snimbyla i u doktormy a ta mi rekla ze jde o vzdor a ze mkuvit zacne az semu bude chtit. tahle odpoved mi opravdu nestaci. nevimco mam delat vinu hazim na sebe a svou vychovu, ale prijde mi ze at udelam co koliv tak je to stejne.jen me zajima cis toho vyroste nebomam zajit k odbornikovy. dekuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML