A zase ty karamboly!

12735
23.9.10 15:12

A zase ty karamboly!

Ahoj holky, mám takový dotaz. Malá mi ráno zhučela ze sedačky. Řvala asi 30 vteřin a to vzápětí po pádu, i když jsem pád viděla a snažila se mu zabránit, tak se přiznám, že nevím co dopadlo na zem první, byla to rychlovka. Jako je v pohodě hraje si. Je po nemoci takže je ještě taková přejetá, hned po tom pádu jsem jí vzala do ložnice a dala jí dudlík, ležela a hrála si v klidu, po asi 45 minátch usnula a spinkala hodinku a pak v pohodě vstala a zase si hrála a teď usnula ve 14:15 a spinká v klidečku, teď byla chvilinku vzhůru, soused ječel tak jí vzbudil, ale řekla mi ahoj a zase usnula, zorničky jsem kontrolovala a okej. Nezvrací, nepadá, prostě nic neobvyklého. Dopoledne většinou nespí, ale dneska v noci blbě spala, budila se. Ještě měla ráno trochu zvýšenou teplotu. Na čele má modřinku, ale nijak na ní nereaguje. Spadla na břicho to vím, ale když jsem jí zvedala tak měla ručičky jako že zapřené, takže spíš jen ťukla čelem. Myslíte, že si z toho mám dělat těžkou hlavu? :nevim: Z uší ani nosu nic neteče. Prostě je okej. :nevim: Stalo se to ráno v 9

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
552
23.9.10 15:18

Ahojky, no moje sestra měla toto samé, když se jí malej poprvé otočil, takže ji žuchl z gauče. Nic mu napohled nebylo, ale i tak jela k lékaři radši na rentgen hlavičky a tam jí řekli, že mám prasklinku na lebce, tak musela být s nim pár dní v nemocnici, tak nevim no. Já bych asi pro klid zajela na ten rentgen už jen z toho důvodu, že jsme tohle zažili v rodině…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
23.9.10 15:18

a je takle spavá i normálně?
Pokud ano tak se těžko pozná jestli spí s otřesu a nebo né.
Pokud normálně takle nespí tak kontrola u dr nic nezkazí.držim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
23.9.10 15:21

Spává po obědě tak ty dvě hodiny. Jenže je po nemoci, ještě kašle a má zvyšenou teplotu a díky tomu kašli v noci blbě spala. Je jí skoro 15 měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
23.9.10 15:22

Já jsem taky měla tuhle skušenost, Ondra mi spadl ale z postele, také jsem to viděla a nedoběhla jsem.
Volala jsem potom i dr, ale i po poradě to bylo OK.
Myslím si, že to bude v pořádku, to je jen leknutí.
Držím :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
23.9.10 15:26

Dítě je v klidu a matka už zase plaší, klasika!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
23.9.10 15:28

Teď jsem koukala na tu bouličku a není žádná, jen malinká modřinka velká asi 1×1cm asi i menší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
23.9.10 15:37
LadyRebeka píše:
Dítě je v klidu a matka už zase plaší, klasika!

Myslím, že každá mamka má před očima to nejhorší.
Ale ono to není tak horké, dětˇátko se oklepe rychleji a jde dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
23.9.10 15:42

Ahoj mě malej taky před třemi tydny spadl z postele a jeli jsme na pohotovost a měl zlomenou klíčni kost :oops: kdybych viděla že je v klidu tak bych ju jen kontrolovala a pak by se vidělo,ale pokud neplače,a nezvrací bude O.K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
23.9.10 15:43

Teď se vzbudila spala hodinu a čtvrt, a je v klidu zorčniky reagují stejně, oči má okej, vzbudila se s usměvem a hlavičku ohne ke krčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.10 15:54

Ahojky, malý mi taky spadnul a to byl mnohem mladší. Spadnul z postele, to se poprve otočil. Byla jsem z toho vyplašená a tak jsem volala hned doktorce. Ta ho chtěla vidět, jen koukala jestli reaguje, nemá problémy s pohybem a jestli nemá nějakou bouli na hlavě. Na rengen nás neposlala a měla jsem ho dva dny hlídat.
Byl v pohodě. Jak začal hodit, tak padal pravidelně na hlavičku, kdybych měla běhat k doktorovi při každém bouchnutí, tak jsem tam co pět minut.
Pokud se ti malá zdá v pohodě, tak ji hlídej a kdyby se ti něco nezdálo, tak zajdi k lékaři. Držím palečky ať je všechno OK.

• Citovat
  • Upravit
50725
23.9.10 18:32

Samík mi takhle sletěl z postele na plovoučku už 3× :oops: a jednou se švihl hlavou do poličky v koupelně - protože se pak po spaní náhodou trošku poblil (asi jak se plazil ještě po břiše), tak jsem volala dětské, která začala o úrazu hlavy, jak kdyby spadl z K2, akorát mě vyděsila, tak jsme letěli na chiru, tam rtg hlavy - OK, ale doktorka nás hospitalizovala na pozorování, prý vypadá to, že to nic není, ale to víte, u takhle malého dítěte si to nikdo na triko nevezme, zvlášť v dnešní době :roll:

Takže já bych jenom pozorovala a kdyby něco, tak zajela, ale jestli je od 9 OK, tak to bude dobré…

Ještě chci říct, že Samík, když takto moc brečí, tak je z toho unavený vždycky a třeba i pak usne - a zvlášť jestli je oslabená po nemoci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
23.9.10 19:26

Je v pohodě, od těch 15:45 nespala a nevypadá že by to měla v plánu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí