Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ano, bude to reakce po této živé vakcíně. Zeptejte se v lékárně na homeopatika, jinak se musí vydržet, většinou do 14 dnů to přejde. Držím palce
Moje dítě ve věku kolem dvou let mívalo různá „divná“ období, i tu podrážděnost i záchvaty vzteku, plačtivost - vždycky jsem si říkala, že ještě že zrovna v tu dobu nebylo na očkování, že bych to přičítala nežádoucím účinkům očkování - každé to divné období asi za 14 dní přeslo - takže to ani očkováním být nemusí
Muze a nemusi.
Je to ziva vakcina, ktera navic delava neplechu ve strevech, za to muze ta „spalnickova“ cast.
Nic nezkazis poctivou davkou kvalitnich probiotik a uklidnenim strev kvalitnimi domacimi dlouho tazenymi vyvary.
Dobrý den, byla jsem s dcerou (skoro 20m) před 5 dny na MMR očkování (vakcína VaxPro). Od té doby je celé dny vzteklá, na skoro vše reaguje podrážděně s velkým pláčem a vzteká se u toho. Takovou jí vůbec neznám, občas samozřejmě byly velké emoce, ale ne celé dny.
) nějak pomoci?
Může to být reakce na očkování takhle hned? Byla jsem informovaná, že reakce může přijít 7.-14. den. Pokud ano, kdy to přejde? A můžu jí (a upřímně už i sobě
Díky moc za rady a zkušenosti