Vzteklý v roce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12651
26.1.14 10:01

@mejdylko Přesně, nejradši má ovladač nebo počítač, klávesnici. Ale ne datlovat, pěkně mlátit pěstma :D Myslela jsme, že období, kdy se dávají bezpečnostní pásky na skříňky jsme přežili bez nich. ne. Dnes je jeli s tatínkem koupit.

jediná věc, co ho udrží v klidu jsou občas knížky a zvířátka (krásně napodobuje zvuky skoro všech, dokonce si sám vezme knížku a „čte si“ - teda ukazuje si na zvířátka bučí, chrochtá…) nebo pár dílů Včelích medvídků. To je pro mě čas, kdy si můžu dojít na záchod :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
26.1.14 10:06

@jessikka hehe.. tak Alex ani nebučí. Od 7 měsíců řikal máma, bába, táta, pápá… Já pyšná jak páv. A teď? Přestal mluvit a jen mručí nebo řve. Jediné co řiká, je bakuuuu a to fakt nevim co je :D ale tak má čas, přítel na nej mluví Rumunsky, tak v tom má asi guláš. :lol: já teda taky, rumunsky neumím blafnout ani fň :mrgreen: no jsou ty naše dětičky ale zlatíčka. Alex teď pravidelně kouká na Krok za krokem a o víkendu na Pipi dlouhou punčochu a jinak tradičně se mnou na Ulici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
26.1.14 10:07

@jessikka jj, jako u nás, baví jen knížky a zvířátka. Jinak jí vlastně všechno štve. Ani nepamatuju kdy se naposledy usmála. A to byla fakt zlatá jako miminko, přemýšlím kde jsem udělala chybu. A špičák jí taky začíná růst, ale u nás je to ještě na měsíce, zuby jí rostou extrémně pomalu. Když rostla první várka, tak to byl u nás taky extrém (mlátila, kousala, hrůza), pak byla separačka a teď to zas začíná nabíhat na extrém, už fakt taky melu z posledního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
26.1.14 10:15

@loja U nás zuby jsou taky na strašně dlouho. čtyřky rostly 3 měsíce od prvních bolestí do prasknutí poslední dásně. Špičáky začaly po dvou týdnech klidu následně :D Takže už skoro dva měsíce čekáme, zatím má jeden prořízlý, druhý je těsně před :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
26.1.14 10:43

@jessikka hele, my jsme ještě větší extrém. Od prvních bolestí 5,5 měsíce, šílený. Navíc byla strašně pořád unavená, doktoři vůbec netušili co jí je, zlítali jsme s ní vyšetření, že na to v životě nevyděláme, kdybysme to platili. u nás je nateklý teprve první, ostatní ještě nic, ale dole jí chybí ještě 2 zuby.
My půjdeme taky koupit něco na šuplíky. dříve si to nechala vysvětlit, teď to nejde. A momentálně jí taky nejvíc baví notebook. Už m uloupla C a Ctrl a špatně mi drží i I a O.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí