Vzteklý v roce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
101
26.1.14 09:07

Vzteklý v roce

Maminky, nevím jestli náhodou malý nemá separační úzkost, ale poslední 4dny je hrozně vzteklý a vyžaduji neustále mě. Vydrží si hrát jen vyjímečně a pořád chce být u mě, sápe se po mě a chce chovat. Začíná se pěkně vztekat i třeba v trolejbuse a tahá mě za vlasy..no, hruza. Jsem z toho docela na palici, protože doposud byl v pohodě. Také se chci zeptat, možná je to banalita, ale včera mu praskla žilka v oku, jakou to mužemít příčinu? Moc děkuji za názory. :palec: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11370
26.1.14 09:10

U nás teda není separačka, já ho vesměs nezajímám :mrgreen: ale když mu něco seberu nebo mu nechci něco dovolit, tak sebou třískne o zem. Normálně suveréně se skácí a řve. Do 2 minut je klid, protože já ho ignoruju. Ale začíná mě s tím vstekáním štvát. Ale někdy bych mu s chutí jednu řízla, ale zatím se držim. Má to asi tak 14 dní. No snad ho to časem přejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
26.1.14 09:16

Je to separační úzkost. Já jsem teď mladšího prakticky celé Vánoce musela nosit doma v Manduce na zádech… Poslední asi dva týdny se to dost zlepšilo. Kalhoty mi ale stahuje pořád a za vlasy tahá kohokoli, kdo je v dosahu. Aspoň že přestal kousat, to ho taky hodně bavilo - přilézt ke mně, vydrápat se po lýtku a zakousnout se do něj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
26.1.14 09:17

@mejdylko přesně, když mu něco seberu nebo se mu něco nelíbí, tak šílí..řve kope..no hruza..vychovou to myslim není, na to je moc malý, ale je to děs. Doma to ještě jde, ale venku..jsem na palici :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
26.1.14 09:24

@binu no jako vydržet, nic jinýho asi nejde. Můj malej nereaguje ani na svoje jméno, takže vysvětlování tady nezabere. Prostě ho ignoruju. Doma je schopnej i mlátit hlavou do zdi, tak ho hodím do postýlky se vyvztekat a pak ho vytáhnu. Nebo ho prostě nechám válet na zemi a odejdu. Jakmile zjistí, že nemá publikum a já kolem něj netajtrdlíkuju, tak přestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
26.1.14 09:30

@mejdylko to máš dobré, malá se ted tak vzteká když jí něco zakážu, že tříská hlavou do zdi, do postýlky, do všeho co je poblíž..jenže - to dělá tak dlouho dokud si jí nezačnu všímat a nezačnu jí nosit, jinak řve a mlátí se do hlavy, a to tak moc že pak řve ještě víc bo jí to bolí a třískne se ve vzteku znova a znova :zed: šílené bodobí, je chudák nervák vzteklý po mě :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
26.1.14 09:32

@syselinka Alex to má taky po mě a do toho je štír, takže to bude pekličíčko. A já jsem beran, takže jsme vzteklá jen co vstanu z postele :D jednou budem spolu asi bojovat, ale zatím se umí uklidnit. I když někdy má modřin na obličeji, že přijít sociálka, jsem do minuty bez dítěte :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
26.1.14 09:43

@binu normalka, uci se zpracovavat negativni emoce. Obrn se a vydrz. U moji male to kolisa, par dni zlata, par dni vzteklina a tak furt dokola.
Zilku bych neresila, jen pokud by se k tomu pridalo neco dalsiho - slzeni, opuchnute ocko apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
26.1.14 09:52
@mejdylko píše:
U nás teda není separačka, já ho vesměs nezajímám :mrgreen: ale když mu něco seberu nebo mu nechci něco dovolit, tak sebou třískne o zem. Normálně suveréně se skácí a řve. Do 2 minut je klid, protože já ho ignoruju. Ale začíná mě s tím vstekáním štvát. Ale někdy bych mu s chutí jednu řízla, ale zatím se držim. Má to asi tak 14 dní. No snad ho to časem přejde…

15 měsíců a máme to samé. Teda s tím rozdílem, že po zákazu a vztekání a přijde totéž znova, opět to jde zkusit. Takže pořád do kolečka. Občas to nedávám, navíc teď, v těhotenství, když hormony pracují :D No, modlím se, aby to bylo jen takové období. Rostou mu špičáky, tak doufám, že je to jen důsledek toho. Jinak skočím z okna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
26.1.14 09:54

U nás je to teĎ taky hodně podobné, malém bude za 4 rok a furt visí jen na mě, tahá mě, vynucuje si a vůbec si nechce hrát sám a když, tak jen malou chvilku, jsem z něj docela zoufalá..když se vzteká tak ho ignoruju, cca po 5 minutách je klid ale tahle závislost už mě leze taky na palici :zed: :zed: :zed:…dělá to asi 2 týdnu, dřív si hrál, byl samostatný a zabavil se..ale teď…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
26.1.14 09:55
@mejdylko píše:
@binu no jako vydržet, nic jinýho asi nejde. Můj malej nereaguje ani na svoje jméno, takže vysvětlování tady nezabere. Prostě ho ignoruju. Doma je schopnej i mlátit hlavou do zdi, tak ho hodím do postýlky se vyvztekat a pak ho vytáhnu. Nebo ho prostě nechám válet na zemi a odejdu. Jakmile zjistí, že nemá publikum a já kolem něj netajtrdlíkuju, tak přestane.

Ježiš ty fakt píšeš o mým dítětí :D

Opře se rukama a hlavou tluče o skříň/zeď. Na jméno nereaguje, na zvýšený hlas nereaguje, prostě mě jen ignoruje. Mojí společnost nechce. Nehraje si se mnou. Co pro něj vymyslím, to ignoruje.
Ráda bych se s ním něco učila, něco mu ukazovala, nezájem. Teda ne ve 100% případů, ale často.
Jsem mu domluvila školičku na jedno dopoledne v týdnu, třeba ho to někam posune.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
26.1.14 09:56

@jessikka u nás se špičáky už vyklubaly, dokonce všechny 4 najednou a je to pořád stejný. Podle mě to je tím obdobím, kde si dítě začíná uvědomovat věci a a všechno chce. Všechno chce ochutnat, na všechno si sáhnout, rozcupovat na kousky a my rodiče chceme pravý opak a pak přijde ten vztek. A že to znám, já když se vytočím, tak kopu do dveří nebo do kuchyňský linky. Ale za chvíli jsem v klidu. Jak rychle to přijde, tak to i odezní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
26.1.14 09:58
@jessikka píše:
Ježiš ty fakt píšeš o mým dítětí :DOpře se rukama a hlavou tluče o skříň/zeď. Na jméno nereaguje, na zvýšený hlas nereaguje, prostě mě jen ignoruje. Mojí společnost nechce. Nehraje si se mnou. Co pro něj vymyslím, to ignoruje.
Ráda bych se s ním něco učila, něco mu ukazovala, nezájem. Teda ne ve 100% případů, ale často.
Jsem mu domluvila školičku na jedno dopoledne v týdnu, třeba ho to někam posune.

jj přesně Alex. Hračky? Hry? Knížky? Na cooo. Největší zábava je vytáhnout hrnec a mlátit do něj naběračkou. Nebo vytáhnout pytel s odpadky, zašít se sním někde a bufetovat. Na co je maniak tak na ovladač, s tím by chodil i spát a nejraději mi datluje do notebooku. To pak řvu, protože mi tam vždy něco přehodí. Minule mi tam hodil anglickou klávesnici a mě málem cvrnklo :lol:

Příspěvek upraven 26.01.14 v 09:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
26.1.14 09:58

@mejdylko Nech toho, jo? U nás je to určitě zubama :jazyk: :mrgreen: :mrgreen:

A co jídlo? Ode mě nechce, jenom sám. Sám ale znamená nedávat nic do pusy a vše házet na zem nebo matlá po stole a po břiše. Uuuuuuuaaaaaaaaaaa! :mrgreen:

Jsem taky beran, ale on váha, tak to fakt nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
26.1.14 10:01

Je to separačka, dcera to měla asi 3 dny po svých prvních narozeninách a trvalo to asi 6 týdnů, pak byl klid. Taky jsem jí pořád nosila, nic jiného nejde, vydrž. Je to na palici, ale já jsem si to na druhou stranu vychutnalo, protože máme doma takovou nezávislačku, která mě nikdy nepotřebovala, takže pro mě to bylo skvělé.
A fyzická likvidace mojí osoby je taky dost hrozná. Jak se jí něco nelíbí, tak škrábe, kouše, štípe. Já jsem z toho celá mimo, jsem kliďas a na stres moc nejsem stavěná. Vůbec už netuším co s tím. Rozbrečet se nepomáhá. Vždycky se seberu a odejdu a reknu jí, že nesmí. Až přijde, dělám jakoby nic. Tyranizuje i psa a kočku, je mi jich líto.
A holky mají vaše děcka mazlivá a nemazlivá období. Jak měla tu separačku, tak mě úplně milovala, začala se mazlit ( i když taky ne moc) a teď je vše pryč. Je mi to strašně líto a doufám, že se to vrátí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí