Tapeta Walltastic

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15319
22.1.12 22:22

Jé, to je hezká reakce malýho na tapetu. :D
Manželovo prohlášení chápu. :mrgreen: Ale budu ti věřit, že je to brnkačka. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
6.5.12 16:30

Ahojte,

tak tiez sme dali tuto tapetu a je nadherna :palec: …ked sme ju dolepili, tak sme sa asi hodinu len na nu divali a nevedeli sa na nu vynadivat :mrgreen:
Odporucam ju kazdemu :palec:
Nalepenie nie je problem ja aj manzel sme to nalepili…nasa sikovnost je pritom na urovni Pata a Mata :mrgreen: . Treba kupit iba kvalitne lepidlo - my sme mali Metylan…Apeko nekupujte :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
6.5.12 20:00

Monika: To je úchvatné! Kde se to dostane koupit? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
6.5.12 20:05
@Maddlen píše:
Monika: To je úchvatné! Kde se to dostane koupit? :-)

Ja som to kupila cez mimibazar…tam mali najlepsiu cenu :)
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
Je tak krasna..v skutocnosti to vyzera este lepsie ako na fotke :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12968
6.5.12 20:08

Monči - super! :potlesk: Tuším, že něco takového budeme za rok páchat malé v pokojíčku :pankac: A už bez obav :mrgreen:

Maddlen - vygoogli si a pak porovnej ceny ;) My dinouše brali zde: http://www.mimibazar.cz/bazar.php?… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
6.5.12 20:10

@Monika123 Já jsem našla ten jejich (asi oficiální) obchod a i tu jejich cenu bych za to dala, je to fakt krásné. :-) Teď ještě vystačíme se samolepkami na zeď, ale až budem předělávat dceři pokojíček, tak toto tam rozhodně chci, je to překrásné! Vůbec jsem nevěděla, že něco takového existuje. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
23.12.14 14:14

Ahojte,
tak som zistila, ze ked si date raz tapetu na stenu, tak to ziadne nalepky nenahradia.
Sme sa prestahovali a dali sme na stenu nalepky…no ale stalo to nebolo ono :lol: a stale nam tam nieco ako keby chybalo :lol: :mrgreen:
Nakoniec nalepka skoncila na skrini a my mame novu tapetu.
Teraz sme vsak skusili inu znacku a tiez je krasna :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
25.5.15 10:52

A dalsi walltastics prirastok :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
7.8.15 13:07

Ahoj holky,
ráda bych se zeptala těch, co už mají lepení tapety za sebou: zvládne to jeden člověk sám, nebo je potřeba k tomu ještě někoho mít po ruce? A překládat tedy, nebo ne? Tady čtu, že nepřekládat, na tapetě píšou 6 mm :think: Máme 12 dílů. Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.8.15 13:25
@lenna1810 píše:
Ahoj holky,
ráda bych se zeptala těch, co už mají lepení tapety za sebou: zvládne to jeden člověk sám, nebo je potřeba k tomu ještě někoho mít po ruce? A překládat tedy, nebo ne? Tady čtu, že nepřekládat, na tapetě píšou 6 mm :think: Máme 12 dílů. Díky :kytka:

sama bych to nedala :think: dělali jsme ve 3 - já tedy s 8 m pupkem. Ale tchýně a chlap namáčeli, já lepila na stěnu - oni přidržovali spodek.. sama ani omylem :think: už jen proto, že se to má lepit zvrchu dolu a když Ti ten spodek nikdo nedrží, jde to ke stěně hned.. navíc třeba udržovat časové rozestupy atd.. Jo a překládat, těch 5-6 mm, ono se to smrskne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
7.8.15 13:38

@martina.se Díky moc :kytka: Jsem si říkala, že bych se do toho pustila sama, ale takhle tedy radši počkám, až bude mít manžel čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.8.15 13:44

@lenna1810 já původně taky chtěla sama, ale když jsem viděla velikost těch jednotlivých kusů, tak to nešlo :think: máme tedy celostěnku tuším 3×2 m, možná o chlup větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
15.8.15 14:30
@lenna1810 píše:
Ahoj holky,
ráda bych se zeptala těch, co už mají lepení tapety za sebou: zvládne to jeden člověk sám, nebo je potřeba k tomu ještě někoho mít po ruce? A překládat tedy, nebo ne? Tady čtu, že nepřekládat, na tapetě píšou 6 mm :think: Máme 12 dílů. Díky :kytka:

Urcite treba dvoch. Ja som to delala s mazelem a tapety sme prekladali.
Tak vela stastia :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný