Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jé, to je hezká reakce malýho na tapetu. ![]()
Manželovo prohlášení chápu.
Ale budu ti věřit, že je to brnkačka. ![]()
Ahojte,
tak tiez sme dali tuto tapetu a je nadherna
…ked sme ju dolepili, tak sme sa asi hodinu len na nu divali a nevedeli sa na nu vynadivat ![]()
Odporucam ju kazdemu ![]()
Nalepenie nie je problem ja aj manzel sme to nalepili…nasa sikovnost je pritom na urovni Pata a Mata
. Treba kupit iba kvalitne lepidlo - my sme mali Metylan…Apeko nekupujte ![]()
@Maddlen píše:
Monika: To je úchvatné! Kde se to dostane koupit?
Ja som to kupila cez mimibazar…tam mali najlepsiu cenu ![]()
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
Je tak krasna..v skutocnosti to vyzera este lepsie ako na fotke ![]()
Monči - super!
Tuším, že něco takového budeme za rok páchat malé v pokojíčku
A už bez obav ![]()
Maddlen - vygoogli si a pak porovnej ceny
My dinouše brali zde: http://www.mimibazar.cz/bazar.php?… ![]()
@Monika123 Já jsem našla ten jejich (asi oficiální) obchod a i tu jejich cenu bych za to dala, je to fakt krásné.
Teď ještě vystačíme se samolepkami na zeď, ale až budem předělávat dceři pokojíček, tak toto tam rozhodně chci, je to překrásné! Vůbec jsem nevěděla, že něco takového existuje. ![]()
Ahojte,
tak som zistila, ze ked si date raz tapetu na stenu, tak to ziadne nalepky nenahradia.
Sme sa prestahovali a dali sme na stenu nalepky…no ale stalo to nebolo ono
a stale nam tam nieco ako keby chybalo
![]()
Nakoniec nalepka skoncila na skrini a my mame novu tapetu.
Teraz sme vsak skusili inu znacku a tiez je krasna ![]()
Ahoj holky,
ráda bych se zeptala těch, co už mají lepení tapety za sebou: zvládne to jeden člověk sám, nebo je potřeba k tomu ještě někoho mít po ruce? A překládat tedy, nebo ne? Tady čtu, že nepřekládat, na tapetě píšou 6 mm
Máme 12 dílů. Díky ![]()
@lenna1810 píše:
Ahoj holky,
ráda bych se zeptala těch, co už mají lepení tapety za sebou: zvládne to jeden člověk sám, nebo je potřeba k tomu ještě někoho mít po ruce? A překládat tedy, nebo ne? Tady čtu, že nepřekládat, na tapetě píšou 6 mmMáme 12 dílů. Díky
sama bych to nedala
dělali jsme ve 3 - já tedy s 8 m pupkem. Ale tchýně a chlap namáčeli, já lepila na stěnu - oni přidržovali spodek.. sama ani omylem
už jen proto, že se to má lepit zvrchu dolu a když Ti ten spodek nikdo nedrží, jde to ke stěně hned.. navíc třeba udržovat časové rozestupy atd.. Jo a překládat, těch 5-6 mm, ono se to smrskne.
@martina.se Díky moc
Jsem si říkala, že bych se do toho pustila sama, ale takhle tedy radši počkám, až bude mít manžel čas.
@lenna1810 já původně taky chtěla sama, ale když jsem viděla velikost těch jednotlivých kusů, tak to nešlo
máme tedy celostěnku tuším 3×2 m, možná o chlup větší.
@lenna1810 píše:
Ahoj holky,
ráda bych se zeptala těch, co už mají lepení tapety za sebou: zvládne to jeden člověk sám, nebo je potřeba k tomu ještě někoho mít po ruce? A překládat tedy, nebo ne? Tady čtu, že nepřekládat, na tapetě píšou 6 mmMáme 12 dílů. Díky
Urcite treba dvoch. Ja som to delala s mazelem a tapety sme prekladali.
Tak vela stastia ![]()