Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky, už jste někdo lepili velikou tapetu z 12ti dílů?? Máme zn. Walltastic s tématem dinoušů. odhodláváme se už dlouho k nalepení, ale všude píšou něco jiného - někdo nepřekrývat, další zase překrývat ![]()
Docela se bojím, že se to nepovede
Malej se strašně těší, tak nechci, aby byl zklamaný…
Poradí někdo?? Máte vlastní zkušenost jak to jde??? Díky! ![]()
Evi to je dobrý my je máme taky vybrané do pokojíčků tak jsem zvědavá na odpovědi ![]()
hahaha- ne sorry Evi neporadim ale je neco kde ty potvory nemate,???? Chudak Lindicka- nebude znat zadna jina zviratka
Dej ji za me pusinu
![]()
ale prece kdyz to vyndas a rozlozis tak musi byt videt jak na sebe ty obrazky navazuji a podle toho to pak nalepis ne???
My se na tu tapetu ptali malíře, jestli nám ji nalepí, pokud ji koupíme a on nás od ní odrazoval, že to nesedí nikdy, že nejlépe jeden, max. dva kusy, takže hledám, kde a jakou koupit. Takže moje zkušenost to není, ale profimalíře ano. Já vím, že jsem ti moc nepomohla, ale nejde to třeba rozložit na zemi a porovnat? ![]()
No, podle videa je to jednoduchý
A vypadá to, že se to k sobě přikládá… Ale jinde zase straší tím, že až se to natře lepidlem, tak se tapeta zvětší a pak by bylo logický to překrývat…
Za sucha to sedí skvěle, ale nějak jsme zase nenašli odvahu to lepidlem napatlat ![]()
Gábi -
naopak - malá má hlavně přístup ke všemu ostatnímu, než k dinoušům
A určitě by se ještě něco bez dinoušů našlo
![]()
Koukám, že asi nikdo… ![]()
No, dostla jsem od jednoho prodejce odpověď, že tapeta je tisknuta na 1 papír a pak rozřezaná, takže NEpřekládat, tak jdem příští týden do toho ![]()
Tak, to máme za sebou a nic to nebylo
Holky, nebojte se, jde to pěkně ![]()
Krásný
, vypadá to, že to bez problémů navazuje, to bude šikovnýma rukama. ![]()
Neli, nene, jde to opravdu pěkně
Samo, že malé nedostatky jsou, ale v celku se to zratí - na milimetr to všude nesedí… fakt to nic není ![]()
Jo? Že bysme do toho přece jen šli?
Milimetr sem, milimetr tam, to je asi fuk. ![]()
Neli, opravdu to NIC není! My se toho taky báli - manžel dokonce prohlásil, že nalepení tapety je horší, než postavení domečku
![]()
A to nadšení malýho
pusinkoval tapetu, jak byl nadšenej
![]()