Jak zničit vodní kámen?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24379
30.10.19 19:07
@pocker píše:
@ludmilaadamkova Ocet doma mám, tak ho ohřeju a horké do WC? Neudělá to něco s keramikou?

Ocet je jako tak super, urcite ti nic neudela.Kdyz nutne nesaham po chemii, tak ocet je muj nej pomocnik :palec:.A nebo to nalej pred spanim, az pujdete spat.Cim dyl to nechas, tim lip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2357
30.10.19 19:47

Kyselina solna, ta rozpusti i centimetrovou krustu, ale musis ji nalit, nechat treba pres noc, pak splachnout a az pak pouzit stetku, jinak z ni budes mit speceny cosi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
18.5.20 07:29

Holky a co na sklo na sprchaci? Proste ac drbu jak chci, tak mi tam kapicky (kamen) videt zustavaji stejne a na urcitych mistech je na omak hrubsi :? Mela jsem Frosch s malin. octem, Bang, zkousela jsem citron, pisek…nebo Eurona, HG? Nema nekdo ozkousene? Neznici mi pripadne ocet to kovove (plastove stribrne) okolo? Nebo co mate ozkousene? Diky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6664
18.5.20 08:41

Onehdá jsem zkoušela citronový gelový čistič od Tierra Verde, ten se dá napatlat i na vertikální plochy a vydrží na tom, dáš ho tam, počkáš dvě tři hodinky a pak opucuješ. Fungoval mi moc dobře. Ale nevím, jestli už to na omak hrubší nemáš třeba od toho písku, bála bych se, že to poničil. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
18.5.20 11:20
@klamonožka píše:
Onehdá jsem zkoušela citronový gelový čistič od Tierra Verde, ten se dá napatlat i na vertikální plochy a vydrží na tom, dáš ho tam, počkáš dvě tři hodinky a pak opucuješ. Fungoval mi moc dobře. Ale nevím, jestli už to na omak hrubší nemáš třeba od toho písku, bála bych se, že to poničil. :think:

Ne, to neni. Proti oknu jsou videt zaschle kapicky. Ted jsem na to lehla s piskem a houbickou, udelala kousek a je to krasne ciry a cisty. Takze az mala vecer usne, prejedu celej sprchac holt :nevim: :roll: :mrgreen: ale diky za tip, mrknu na to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
18.5.20 11:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6664
18.5.20 13:23
@Kukacka123 píše:
@klamonožka nebyl to tento?https://www.dm.cz/…5003744.html

Jo, to bude asi ono. Já to kupuju stáčené, tak nevím úplně jistě, jak vypadá ve flašce, ale taky to byl s tím obsahem citronové silice (což vlastně funguje jako ten ocet, akorát to nesmrdí a jak je to gel, tak to drží na těch plochách), takže to bude nejspíš tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
18.5.20 15:54
@klamonožka píše:
Jo, to bude asi ono. Já to kupuju stáčené, tak nevím úplně jistě, jak vypadá ve flašce, ale taky to byl s tím obsahem citronové silice (což vlastně funguje jako ten ocet, akorát to nesmrdí a jak je to gel, tak to drží na těch plochách), takže to bude nejspíš tohle.

Super, diky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný