Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@pocker píše:
@ludmilaadamkova Ocet doma mám, tak ho ohřeju a horké do WC? Neudělá to něco s keramikou?
Ocet je jako tak super, urcite ti nic neudela.Kdyz nutne nesaham po chemii, tak ocet je muj nej pomocnik
.A nebo to nalej pred spanim, az pujdete spat.Cim dyl to nechas, tim lip
Kyselina solna, ta rozpusti i centimetrovou krustu, ale musis ji nalit, nechat treba pres noc, pak splachnout a az pak pouzit stetku, jinak z ni budes mit speceny cosi ![]()
Holky a co na sklo na sprchaci? Proste ac drbu jak chci, tak mi tam kapicky (kamen) videt zustavaji stejne a na urcitych mistech je na omak hrubsi
Mela jsem Frosch s malin. octem, Bang, zkousela jsem citron, pisek…nebo Eurona, HG? Nema nekdo ozkousene? Neznici mi pripadne ocet to kovove (plastove stribrne) okolo? Nebo co mate ozkousene? Diky ![]()
Onehdá jsem zkoušela citronový gelový čistič od Tierra Verde, ten se dá napatlat i na vertikální plochy a vydrží na tom, dáš ho tam, počkáš dvě tři hodinky a pak opucuješ. Fungoval mi moc dobře. Ale nevím, jestli už to na omak hrubší nemáš třeba od toho písku, bála bych se, že to poničil. ![]()
@klamonožka píše:
Onehdá jsem zkoušela citronový gelový čistič od Tierra Verde, ten se dá napatlat i na vertikální plochy a vydrží na tom, dáš ho tam, počkáš dvě tři hodinky a pak opucuješ. Fungoval mi moc dobře. Ale nevím, jestli už to na omak hrubší nemáš třeba od toho písku, bála bych se, že to poničil.
Ne, to neni. Proti oknu jsou videt zaschle kapicky. Ted jsem na to lehla s piskem a houbickou, udelala kousek a je to krasne ciry a cisty. Takze az mala vecer usne, prejedu celej sprchac holt
ale diky za tip, mrknu na to ![]()
@Kukacka123 píše:
@klamonožka nebyl to tento?https://www.dm.cz/…5003744.html
Jo, to bude asi ono. Já to kupuju stáčené, tak nevím úplně jistě, jak vypadá ve flašce, ale taky to byl s tím obsahem citronové silice (což vlastně funguje jako ten ocet, akorát to nesmrdí a jak je to gel, tak to drží na těch plochách), takže to bude nejspíš tohle.
@klamonožka píše:
Jo, to bude asi ono. Já to kupuju stáčené, tak nevím úplně jistě, jak vypadá ve flašce, ale taky to byl s tím obsahem citronové silice (což vlastně funguje jako ten ocet, akorát to nesmrdí a jak je to gel, tak to drží na těch plochách), takže to bude nejspíš tohle.
Super, diky ![]()