Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojte,
objevila jsem nedávno tuto stránku www.hraveuceni.cz a stala se malýmu oblíbenou. Je tam i anglická verze a je to fakt prima. Protože se jako šestiletý (na podzim půjde do školy) fakt baví na počítači, tak bych byla ráda, kdybyste tu napsali odkazy na vaše oblíbené hry pro předškoláky. ( popř, AJ zábavnou formou) nebo i odkazy na aplikace na stáhnutí do mobilu (android)
vyzkoušené - v žádném případě tu nechci někomu dělat reklamu, jen se v té změti na internetu zorientovat, co je funkční.
díky
pet
Ten známe taky - dokonce máme koupený i jejich CD-ROM a za mě kvalitní ![]()
A do mobilu? Když jedeme dlouho autem, tak by ho to zabavilo…
Zajímavá stránka je www.memrise.com - je to soubor různých prezentací s průběžným zkoušením. Jsou hlavně v EN, ale dají se tam najít zajímavé věci.
@Bobo87 píše:
Zajímavá stránka je www.memrise.com - je to soubor různých prezentací s průběžným zkoušením. Jsou hlavně v EN, ale dají se tam najít zajímavé věci.
Cos mi to udělala! Je to návykový a to nejsem předškolák! ![]()
@Knihomyš píše:
Cos mi to udělala! Je to návykový a to nejsem předškolák!
Je to děsně návykový!
Řekla bych, že je to spíš web, tak pro školáka, ale tím, že jsou tam tak zajímavá témata, tak by se tam snad našlo něco i pro nejmenší.
My jdem na podzim do školy - tak tam koukáme a blbneme - ale sháním něco podobnýho do tabletu nebo mobilu. tak holky pomožte!!!
Nám se hrozně líbí web http://www.predskolaci.cz/?…
Je tam spousta pracovních sešitů, omalovánek, her, básniček a pohádek ke stažení. Stačí si jen vybrat a vytisknout
a nebo s tím pracovat jen na počítači ![]()