Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Tak i to wegovy je levnější pouze ze začátku. Vyšší dávky taky stojí 6tis měsíčne. I když to mounjaro asi mnohem víc že startu.
Účinky jsou hodně individuální, takže je to o tom to vyzkoušet. Pomocník je to super. Ale samospasne to není.
@Cenarius píše: Více
Nene začíná se na 0.25 ta stoji 3600 až ta nejvyšší dávka stoji okolo 5 a pul což k té se někdo ani prý nemusí dostat. Ano doufám ze to bude pomocnik v žádný zázrak bez tvrdé práce nečekám ![]()
Jsi borec, že jsi shodila 14 kg sama
Co se děje, že to nejde dál? Není škoda to „zahodit“? Nikdo neví, co bude pak. Hrozí jojo efekt…
@Aries6 děkuju ☺️ no přiznám se teda 😁hrozně bojuju s emočním přejídáním s chutěmi sice sem nic zpět nepřibrala ale touhle cestou bych potřebovala v něčem trochu pomoct a v tomhle vidím docela potenciál..
Brala jsem 1 měsíc a nikdy mi nebylo tak hrozně. Začala jsem sama hubnout od ledna a taky mi to pěkně šlo, ale říkala jsem si, že by mi mohly injekce pomoct. Doktorka mi je nasadila v půlce února. Injekci jsem aplikovala v pondělky. Celý týden mi bylo slabo, jako bych měla každou chvíli omdlít. Každý čtvrtek jsem dostala šílenou migrénu, kdy jsem jen ležela a nebyla ničeho schopná. Chutě na jídlo jsem měla pořád stejné. Snědla jsem menší porce, ale rapidní rozdíl to nebyl. Když jsem šla po měsíci na kontrolu, tak jsem řekla doktorce, že v nich pokračovat nechci, za to mi to nestojí. Stejně tam je obrovské riziko jojo efektu a člověk musí sám v sobě změnit přístup a myšlení k jídlu. Na to injekce nepomůžou. Takže pokračuji v dietě sama a jde to. Od ledna 13 kg dole. Držím palce ať se ti také zadaří
.
Ahoj holky po dlouhém zvažování jsem se rozhodla že zkusím wegovy.,nabídla mi je gynekoložka kvůli mé váze a řekla že by to pomohlo dát do pořádku i moje hormonální zdraví. nejdříve mi nabídla mounjaro ale to je pro mě finančně náročné a wegovy je pro mě dostupnější. chci se zeptat zda s nim máte nějaké zkušenosti. Samozřejmě vím že to není žádný zázrak. Už mám za sebou 14 kilo které jsem zhubla sama.