Zdravím
Chtěla bych se zeptat, zda tu máte někdo zkušenosti s tabletami po očkování od pana Jukla - Fyrosan Jusol u mladších dětí 3 let?
Moc dekuji!
Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!
Zadejte prosím "WEBDIO":
Pro napsání příspěvku se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
Zde můžete vožit obrázek/ fotku, který je umístěn na internetu a znáte jeho adresu.
Pro vložení vlastních fotek, které máte ve svém počítači, klikněte na tlačítko “Přidat obrázky” pod příspěvkem.
Zde můžete vložit odkaz na video, které je umístěno na YouTube.
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobrý den, už cca 2,5 týdne mám problém se zánětem spojivek. Týden jsem se ho snažila přeléčit sama kapkami bez předpisu. Poté jsem šla k očnímu,... Odpověď
Dobrý den, asi před týdnem mi začalo viditelně cukat spodní víčko levého oka. Asi po třech dnech to přešlo, ale od té doby mám jakoby tlak v oku... Odpověď
Dobrý den. Dnes se mi stalo toto: Ležela jsem a dole před očima jsem viděla něco se mihotat ale šlo přes to vidět, jen to bylo trochu rozmazané.... Odpověď
Dobrý den, od 8 let nosím brýle. Nyní je mi 28 let a dioptrie stále stoupají. Nyní mám 9,25 a 9,5 dioptrie. Mám těsně před porodem a dočetla jsem... Odpověď
Dcera (11 měsíců) má u obou očí v koutcích šedé bělmo. Je to vidět jen když se dívá do strany a je jasně patrný přechod z bílé barvy bělma do té... Odpověď
Zdravím
Chtěla bych se zeptat, zda tu máte někdo zkušenosti s tabletami po očkování od pana Jukla - Fyrosan Jusol u mladších dětí 3 let?
Moc dekuji!