Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Měla jsem dočasně zhoršené migrény, pak naopak mi kortikoidy migrénu zlepšovaly a zlepšují do dnes.
Je to dočasné, za chvíli máš/budeš Medrol postupně snižovat a bude to lepší.
@Evkad píše: Více
no v pondělí jdu na kontrolu tak se poradím s doktorkou, spíš mě děsí ten zhoršený tinnitus, aby to nemělo nějakou vážnější příčinu, za ty roky co ho mám mě doktorka neposlala na žádné speciální vyšetření
Ty a nezacina ti spis nejaka viroza, pri ktere se zhorsil i tinnitus? Mne se to pri virozach zhorsuje, asi jak jsou natekle dutiny. Jinak medrol jsem nebrala, ale kdysi jsem musela mit 60mg prednisonu denne a nic z vyse popisovaneho si nepamatuji
@Grety píše: Více
ne žádnou virozu nemám ani jsem teď neměla, to zhoršení začalo přesně před týdnem z ničeho nic, ve vteřině začalo silné pískání a trošku zalehlé ucho a je to stejné doteď
@Anonymní píše: Více
tyjo tyden, nedivim se ti ze se bojis. Taky bych mela strach aby to nezustalo. Stejne tak jak kdysi ten tinnitus. Mne se to jeste jednou kratkodobe (na nekolik tydnu) zhorsilo, kdyz jsem chodila na rehabilitace krcni patere. Nebyla jsi na nejakem cviceni, masazi nebo tak neco?
Jinak tady tomu co popisujes ted, doma rikame „jak kdyz buchne bomba“ (manzel je taky obstastnen tinnitem), to obcas taky mam, nastesti jen kratoucke epizody.
@Grety píše: Více
Nebyla jsem na nic takovém, ale to by mělo naopak zlepšit ne nějaká masáž kdyby to bylo od krční páteře nebo už se fakt v tom nevyznám.
Já taky měla dřív že to pískání naskočilo na chvilku a pak se to vrátilo do normálu, teď už týden hrůza
@Anonymní píše: Více
Ne, max po delším užívání nárůst na váze a kulatý obličej. A teploučko ![]()
Zdravím, má někdo aktuální zkušenost s lékem Medrol (kortikoid)? Dostala jsem na zhoršený tinnitus v pondělí v dávce 32mg denně a od prvního dne se po něm cítím hrozně, bolest celého těla, hlavně bolest hlavy a zad, nafouklé břicho, divný pocit v hlavě, nespavost horší než dřív. Je možné, že toto všechno způsobuje Medrol? A na ten tinnitus to vůbec nepomohlo, takže do toho ještě silné pískání v uchu.