Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Přímo osobní zkušenost teda nemám, ale řekla bych, že lékař určitě moc dobře ví, proč ti indikoval právě Medrol. Takže bych tomu věřila…
Jinak je ale celkem důležitý, aby si ho užívala po jídle. Lepší je, se najíst klidně i o trochu víc, než třeba jindy a zapít dostatečným množstvím tekutiny.
Tak ať ti to pomůže a hlavně ať dojde ke zlepšení. ![]()
Příspěvek upraven 23.03.26 v 17:38
Já trpím tinnitem už roky rokoucí. Ono se dá zvyknout na všechno. Nevím, zda nějaké léky opravdu pomáhají.
@lucad77 taky mám tinnitus roky a vím, že na to nic nepomůže, ale teď když se mi to zhoršilo tak jsem na netu vyčetla, že se má jít co nejdřív na ORL a třeba se to léky aspoň vrátí na původní stav. No uvidím
@lucad77 píše: Více
Tak ten Medrol mi vůbec nepomohl, jenom mám po něm celodenní bolesti celého těla, to už radši jen to pískání v uchu, i když to je taky hrozné.
Teď jsem si hodně četla o tom tinnitu a doporučuje se jít na různá vyšetření, aby se zjistilo, jestli je to fakt jen tinnitus nebo vážnější příčina. Doktorka mě nikdy na žádné vyšetření neposlala, tak se jí na to budu muset zeptat. Vy jste třeba byla na nějakém speciálním vyšetření?
@Anonymní píše: Více
Manžel má tinnitus a byl jen na neurologii.
Zdravím, o víkendu se mi zhoršil tinnitus (začalo mi intenzivně pískat v uchu a zalehlo), dnes jsem na ORL dostala lék Medrol denně 2× 16mg na týden, pak kontrola. Má s tím někdo zkušenost, že to pomůže? Na tinnitus jsem si už zvykla, i když je to nepříjemné, ale takové pískání mít pořád to fakt nechci. Navíc teda z toho Medrolu je mi špatně od žaludku a celkové divně i když jsem k tomu dostala Omeprazol. Díky za zkušenosti