Wellness víkend k narozeninám

525
25.10.12 19:07

wellnes víkned k narozeninám

Ahoj,
Manžel bude mít v únoru narozeniny a chtěla bych mu darovat wellnes víkend pro dva ( samosebou bych jela s nim),máte někdo z vás nějakou zkušenost, popřípadě můžete mi něco doporučit? ještě nikdy jsem nic takového nezařizovala a tak ani nevím jaká cena je asi tak optimální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25.10.12 19:19

www.penzion-ondrejnik.cz/ koukněte sem…vždycky se nám tam moc líbilo a je to docela levné, i když kvalitní :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
25.10.12 19:50

Mrkni na slevomat nebo slevin je toho tam mraky a za dobre ceny. Zalezi ale taky kolik do toho chces vrazit samozrejme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
25.10.12 19:54
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
26.10.12 17:13

Děkuju vám moc za tipy, no chtěla bych za to dát max do 5000kč, taky to řeším už ted protože na to bduu muset ušetřit, ale docela se mi líábí ten ondřejním, tam by to šlo :) tak děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.10.12 15:50

Já mám teda s poukazy ze slevových portálů špatné zkušenosti… vždycky je tam nějaké ALE.. buďto omezená možnost, kdy wellness navštívit, nějaká drobnost, o které se zapomněli zmínit atd… navíc jako dárek mi to přijde takové divné, snažit se na tom ušetřit. my jezdíme jednou za čas na Horal http://www.horal-hotel.cz/ je to sice na konci světa, ale úplný ráj:-) navíc když je sníh, dá se to spojit i s lyžovačkou. krása!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
31.10.12 20:07

Nemyslím si že by na tom bylo něco divného to dát jako dárek. My jsme takto dali lázenský víkend naší babičce a je ráda. Ale každý má na to jiný názor a jak jsem psala, záleží na každém kolik chce za to dát. Já osobně bych do větší částky nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný