Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj vsem,
radi bychom zase letos jeli na prodlouzeny vikend v rijnu do nejakeho wellness hotelu.
Loni jsme byli v Mariankach (nechci psat presne kde, aby to nebyla reklama, ale bylo to super - detsky koutek, bazen, wellness sluzby v balicku pro rodice, polopenze, pekne mesto..) a jsme docela „zmlsani“.
Taky jsem se namlsala letos na dovce v Rakousku, ty jejich kinderhotely nemaji chybu!! ![]()
Vim, ze penzionku a chaticek je dost, mam seznam na stranku ve Wordu, ale proste chceme fakt hotel, s jidlem a bazenem, ale aby tam byl i ten detsky koutek, kdyby bylo osklivo. Sauna nebo nejake masaze by taky nebyly k zahozeni, ale neni to podminkou..
Mate nejaky provereny, oblibeny?
Radi bychom spise v CR, je to bliz, ale ani Morava nevadi..
Libi se mi docela Hotel Sklar v Harrachove, ale uz maji plno ![]()
Diky za tipy..
http://www.aparthotel-sumava.cz/akce-pro-deti Koukni na tohle . My pojedem moc se mi to líbí.
Diky, to vypada pekne ![]()
Ale u toho prodl. vikendu je napsano „pobyt ut-ne“. To si asi nemuzes vybrat, co?
Jako zkratit a tak…
My totiz muzeme nejdriv ve CT vecer, kvuli manzelove praci ![]()
ale ale koho pak tady pali zadecek a zase by nekam jel???
![]()
Reknu ti,ze jsem se ted s Emcou vratila a uz bych zase nekam jela ![]()
Napada me jedine chata Permonik , ale osobni zkusenost nemam.
![]()
ZelvaVeruna píše:Radi bychom spise v CR, je to bliz, ale ani Morava nevadi..
My byli v létě v hotelu Aurum v Černém Dole,a splnovalo to všechny požadavky - dětský koutek,bazén,sauna,jídlo pro děti,zdarma postýlka,nočník..
Mě akorát zklamala večerní zábava…byli jsme v podstatě jediný,kdo chodil večer na skleničku,ostatní byli asi s dětma zalezlí na pokoji
A taky kuchyně nebyla příliš excelentní,ale dalo se. A děti tam všechny byly moc spokojené!
Nám sa páčilo - hotel Panoráma,Blansko alebo wellneshotel Patince na slovensku
Romaelka píše:ZelvaVeruna píše:Radi bychom spise v CR, je to bliz, ale ani Morava nevadi..
![]()
![]()
uplně si připadám jako nějakej východňárskej cizinec teďka
No a to jsem tu vetu asi 4× prepisovala, aby to nevyznelo blbe… ![]()
My se nedavno vratili z Rakouska, ted v utery z Otrokovic, o vikendu zase jedeme k nasim, tak jsme si rekli, aby to bylo tak do 1,5 h cca od Prahy, abychom zase nemuseli cestovat 3-5 hodin
Uz me boli zadek jen vidim auto ![]()
Jinak je nam to samozrejme jedno, kdyz bude dobra nabidka, dojedeme tam, ze jo ![]()
Jojo Taminko, mas pravdu, musime vyuzit prodlouzeny vikend..
Chce se mi tam tim vic, ze dneska od rana netece voda a to je fakt super se 2 malyma detma
a bez upozorneni…
Jinak dekuju vsem za tipy, hned na to jdu mrknout, nejake ty Krkonose by se mi libily.. No jdu na to ![]()
My jsme byli loni tady : http://www.troyer.cz/…l-troyer.php, ale jsou to teda Beskydy… Ale výborná kuchyně, masáže, bazén, vířivka, sauny…
Nebo pak ještě na Slovensku na Chopku, ale to už je hodně daleko.
Jee, ty Beskydy vypadaji taky moc pekne…
Aby manzel zase nerikal, ze je to daleko ![]()
Tak se mi to tady schazi, to mam radost…
Smejdila jsem o vikendu na netu a pak jsem si rekla, ze na Emiminu uricte holky poradi ![]()
Z vlastní zkušenosti doporučuji chatu Ťapku nebo pension Permoník :
http://www.pohadkove-udoli.cz/
Super pro děti!!! Příští rok jedeme znova!!!!
Diky moc za vsechny tipy!
Troyer jsme odsunuli na delsi dovolenou, hodne se nam libil, ale nechce se nam jezdit „az“ do Beskyd
![]()
Vybrali jsme si ten hotel Aurum, meli volno, ale kdyz uz jsem mela rezervaci, tak se mi ozvali z Harrachova z toho Sklare, ze maji jeden rodinny pokoj, takze nakonec jedeme tam ![]()
Ale urcite je super mit dalsi moznosti a hlavne o nich vedet na priste!! ![]()