Jidlo pro miminka v Parizi

Lenka76
27.9.10 14:16

Jidlo pro miminka v Parizi

Ahoj maminky,mozna se budu ptat blbe,ale potrebovala bych vedet,jestli jste nekdo byl v Parizi a zda se tam daji koupit jako ty nase prikrmy ve sklenickach?jedeme pristi tyden na 4dny a nevim,jestli to mam tahat s sebou,nebo se tam daji sehnat taky.diky moc

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Gabika
27.9.10 14:19

Určite áno! Verím tomu, že v každom väčšom obchode s potravinami bude široký výber… Len sa priprav na etikety vo francúzštine… :-)

• Citovat
  • Upravit
243
27.9.10 14:46

To víš že budou a ještě větší výběr než je u nás :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
27.9.10 15:06

Jak psala Suzanne … nebudeš vědět, po čem dříve sáhnout :-D My si naopak z Francie z dovolených ještě dětské jídlo vozíme, protože mají jiné druhy, jinak balené apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka76
27.9.10 22:40

super diky,ale slovnicek si vezmu s sebou..;-))ja jsem ve Francii uz dlouho nebyla,tak nevim,tehda jsem malou jeste nemela,tak jsem smejdila spis po syrech.. :-D

• Citovat
  • Upravit
243
28.9.10 11:16

No sýry tam mají taky výborné, to je pravda. Hned bych jela taky. Mám v Paříži ségru, takže jsem tam mnohokrát jela. Přeji hezkou dovolenou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka76
28.9.10 13:35

:-D dekuju. ja uz se nemuzu dockat.jen aby vyslo pocasi.a syr si urcite nejaky privezu

• Citovat
  • Upravit
243
28.9.10 20:04
Lenka76 píše: :-D dekuju. ja uz se nemuzu dockat.jen aby vyslo pocasi.a syr si urcite nejaky privezu

Zrovna mi volala sestra z Paříže a mají tam teď hezky, sluníčko a kolem 18 stupňů, tak třeba to vydrží :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka76
28.9.10 22:13

to by mohlo,jedeme v pondeli..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat