Cestovani 400km

Anonymní
21.9.10 11:14

Cestovani 400km

Ahoj,

jeli by jste 400 km na otocku na svatbu a dalsi den zpet s 5 mesicnim ditetem kteremu rostou zuby, vlakem?
Ubytovani sice zajistene je, ale manzel se zrejme dostane do oblibene nalady takze nemuzu cekat ze mi s necim pomuze…
a nebo jet na rod. dum, kde mame momentalne najemniky, taky 400km.. takze nemam k dispozici ani kuchyn, ani svou pracku, neni tam ani postylka, preb. kout.. manzel chce stale dceru ukazovat pratelum a pribuznym ale ze by zaridil postylku a udelal na tom baraku nejake zazemi.. co si o tom myslite?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
IMI
2766
21.9.10 11:20

Jeli jsme s tak starym ditetem taky tak, ale teda na vikend. Vsechno sem vezla s sebou, ale my jeli autem. Vlakem bych to teda nedala, to je 400 km na trictvrte dne. Ale ja sem na nervy, kdyz nemam svuj domaci system, doma je doma. Se starsim uz je to o necem jinym. Ja bych teda nejela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
21.9.10 11:23

Zjevně se ti nechce. Tak nejezdi.
400 km je taky třeba Praha -Ostrava. Pendolinem 3 hodiny. To bych i dala. Kdyby to byla ale trasa horni dolní - hornidolni se 3 mi přestupy osobákem, 10 hodin na cestě, tak ne.
Já ale vesměs cestuji kamkoli ráda. Dostanu se mezi lidi.
Jen si nejsem jistá, jak bych vlakem stěhovala všechny ty miminí krámy - chtělo by to rezervaci nákladního vagonu. :think:

• Citovat
  • Upravit
50725
21.9.10 11:25

Já jsem jela takto s 5,5 měsíčním vlakem, zhruba stejnou vzdálenost, jela jsem sama. Zpátky jsme teda jeli až „pozítří“, ne hned druhý den, ale to je asi fuk. Zuby teda ještě nerostly.

Cesta vlakem byla totálně na pohodu, tam jsem byla sama, kočár zaparkovaný v kupé, Samík usnul asi po hodině, jak to houpalo, vzbudil se hodinu před Prahou. Plně jsem kojila, takže jídlo bylo s sebou, měla jsem pro jistotu i nosítko, ale nebylo nezbytné, na záda samo batoh.

Cesta zpátky byla trošku horší, kupé bylo plné, takže kočárek byl na chodbičce, ale dala jsem si ho víc do dveří - akorát jsem musela víc přikrývat a častěji jsem ho měla v kupéčku na rukách, když nespal. Ale taky celkem pohodka…

Takže vlak je v klidu, zvlášť, jestli jede přímo a ne s pěti přestupy. Výhodu vidím v tom, že budete dva - mně se nechtělo nechávat kočár s dítětem samotný nebo se s ním prodírat uličkou, tak jsem se rvala ven tím nákladním prostorem a v Praze mě trochu sprdli - ale zase s tím dokážu žít :lol:
A ty zuby, záleží, jak to snáší a jestli ti to stojí za to :nevim:

Ale jak píšeš o tom baráku, to bych radši jela na tu svatbu, určitě se najde někdo jiný, kdo ti půjde pomoct - nějaká mladá žena bez partnera, toužící po dítěti, např. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
21.9.10 11:26

já bych nejela obzvlášt ne na otočku ,ale pravdou je že nejsem cestovní tip a nikam nad 200km nejedu pokud to není aspon na víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3818
21.9.10 11:42

Tak ja cestuji s Matesem velmi casto uz odmalicka, kdyz mel 5 tydnu.
Ale je pravda, ze autem. Vlakem jsem jeste nejela.
A musim rict, ze cim mensi, tim lepsi…

Nevim, jestli plne kojis…jestli ano, tak bych to vubec neresila a jela bych…protoze prebalit se da ditko vsude… :wink: ( z vlastnich zkusenosti )a nejakou malou hracku, co ma oblibenou mu vzit do batohu take muzes…pak par nahradnich bodicek a nejake obleceni na vic, kdyby byla nehoda…a to je vse. Nic jineho nepotrebujes… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.10 12:27

Nemáš tady už založenou diskuzi, stěhování opět na vesnici 8-) myslím že ano co?

Já bych jela ,ale ne tedy na jednu noc,a když tak, ať manžel zajistí bydlení i třeba poblíž v hotelu,nebo penzionu :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix