Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Pokud jsi doletela na OP tam, doletis logicky i nazpatek. Asi maji nejaky unifikovany mail, ktery posilaji evropa neevropa.
Záleží kde jsi.
Ve všech zemích EU stačí OP ale navíc i v Chorvatsku. Tam existuje jednostranná dohoda od Chorvatů, že obyvatelům ČR umožní jezdit na OP. Mám to ověřeno kvůli práci i na ministerstvu zahraničí. Doporučuje se sice pas, ale s OP problémy nejsou.
Pro tuto info za mnou do cestovky posílali lidi z pasového, kdy tyto info neměli. děs běs, proč tam teda jsou???
mam odzkousene v ramci EU ruzne zeme, litam jenom na obcanku a nikde nebyl problem ![]()
Holky,mockrat dekuji,no je mi jasny,ze kdyz jsem letela sem,tak musim doletet i zpatky,ale proste mi to bylo divne a ja mam v zivote takove stesti,ze bych se nedivila,kdyby me zpet pres hranice nepustili.
Vsem moc dekuji
.
Zakladatelka
Když jsi na ni odletěla,tak se na ni i vrátíš! Za dobu tvé nepřítomnosti se tu žádný republikový převrat nekonal! ![]()
Můžu se zeptat odkud letíš a jaká společnost Ti to napsala? Já si myslím, že to je jen nastavená zpráva, jelikož třeba v EU některé země ani OP nemají a tak se předpokládá, že poletíš s pasem.
Já jsem pracovala pár let na letišti na odbavení, takže 100 % vím, že v rámci EU se cestuje jen na občanku (bacha, aby nebyla ostříhaná
)
barigue,letim z UK,to bude asi tim,ze tady nemaji OP,mas pravdu.
Jinak mas moc krasny obrazek u nicku
.
Hm, jsem si myslela, já teď žiju v Irsku, takže klasika. BMI jsem v Praze dělala ![]()
Navíc letíš domů (předpokládám, že jsi občan ČR, když máš op)
tak by Tě museli pustit i třeba na řidičák…
Dík, to jsou moje a manželovi ruce
a zítra termín porodu a já straším tady ![]()
barigue,no diky,jasne,jsem obcan CR.
To jsou tvoje a manzela ruce?Nekecej…
,co cekate?Holcicku?Chlapecka?
Kluka, ale už teď to asi je mamánek, když se mu ode mě nechce ![]()
Jak dlouho žiješ v UK a dobrý?
Kluka jo?No ja jen doufam,ze pak najdu nejakou fotku maleho,popravde…miluju deti tmavsi,snedci nebo cokoladove pleti
,sama mam 3
.Teda jedno ne,to je nejake jine,ani po me,ani po manzelovi,asi souseda
.No jsem tady 7 mesicu a jde to,lepsi nez v CR,tam je docela bida a na remeslo manzela uz hodne konkurence.
Jake mate jmeno pro maleho?Moc otazek vid?Jak dlouho jsi ty v Irsku?
Omlouvam se,nemuzu nebo spis nechci se prihlasovat do verejnych diskuzi pod svym nickem,kvuli jedne radoby kamaradce,ta mi pak vsechno opakuje,co jsem kam napsala
,takhle me nenajde ![]()
My budem v říjnu 2 roky a taky nelituju…Do čr jsem lítala jednou za půl roku, ale jakmile dostanu malýmu pas chtěla bych častěji, aby si ho užila i babička
Prcek se bude jmenovat Timi Christopher
Pochopila jsem to správně, že máš taky manžela černocha?
Ahoj holky,v patek letime do CR a dnes mi prisel email od prepravni spolecnosti,ze si mam vzit s sebou cestovni pas.Ja ho ale nemam,mam pouze OP.
Bojim se,abych se dostala do CR,neni to nejaka novinka,treba ze uz je povinne cestovat pouze na pas?
Dekuji vsem za odpovedi,nikdy se mi tohle totiz nestalo a to uz letam takhle 5 let.