Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,
máme s manželem oba zaječí úmysly, rádi bychom se jeste letos vyhřáli, ale máme holčičku, která oslavila nedávno 3měsíce, tak jsem se chtěla zeptat zkušenějších maminek, co by doporučily. Letecky se nebojím, malá je zlatá, plně kojím, takže bych možná zvažovala i Turecko. Poradíte? ![]()
jestli chcete ještě v září, tak klidně Turecko. POkud později, tak spíš už Egypt. pokud se chcete hodně ohřát, tak už snad nějaký Karibik… FiroTour má v nabídce Jamajku i za 33 tis. na osobu. nevím podrobnosti, musela bych se kouknout do katalogu.
Klidně jeď. Není to o nic horší než jet v těhotenství. Mě taky pár lidí řeklo, že si zahrávám, když jsem v 9. týdnu letěla do Egypta, ale gynekolog nebyl proti a jeho mínění je pro mě rozhodující:-D
Tak my jsme taky odvážlivci. Akorát bych se spíš bála destinací typu Egypt, Tunis i to Turecko. Byli jsme ale se staršíma dětma. My byli s klukama, jednomu byli v době cesty dva měsíce, no druhému asi 3-4 týdny na Kánárských ostrovech. Tam je ta lékařská péče v případě potřeby dobrá. Tam se dá jet během října a bude hezky (byli jsme v loni, pak jsme tem lítali během zimy a to není taková jistota pěkného počasí a hlavně voda je studená. Ted bych se nebála jet někam Kréta, Rhodos, ale to bych viděla nejdéle za 14 dní. Ve čtvrtek jsem se vrátila z Rhodosu a bylo suprově, voda snad 28 stupnů. No nevím, kolik chcete investovat, já letím v říjnu do SAE, to se dá ještě zvládnout,asi 6 hod letu. Ale dál nevím, to je hodně a hlavně časový posun atd. V zimě jsme letěli 12hod na Mauritius a to mi přijde blbost v době, kdy v blízkých destinacích je pěkně. Tak dobře vyberte!