Dlouhy let

40
24.9.10 20:57

Dlouhy let

Ahoj holky letely jste nekdy s malymi detmi dlouhy let? Poletime v prosinci se 14 mesicnim do Australie a uz ted mam z toho trochu strach..Mate nektera zkusenosti, rady atd… diky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1477
24.9.10 21:06

ahojky no já teda zkušenost nemám ale v zime jsem letela do usa a 12hodin letu byla pro me desná otrava a nepohodlí, takze myslím ze detem nejakou zabavu a pohodlny obleceni a prezuvky jinak se budou po chvili kroutit v sedadle :palec: deti co byli v letadle si tam cetly, malovali, koukali na notasu na pohadky :-) no asi sem ti moc nepomohla ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
24.9.10 21:10

ahoj
tak napriklad ja jako dospela s dlouhym letem(napriklad do USA) nemam problem,jinak deti nektere maji,nektere ne.
Ale u tak maleho ditete bych se poradila s pediatrem,da ti neco na uspani nebo „oblbnuti“ ditete,znama takhle leta co pul roku do Dominikanske republiky a decko ji cely let prospi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
24.9.10 21:14

Ahoj, my lítáme často, ale jen krátké trasy, tak kolem hodinky. Naše je hodně živá, tak udržet ji tu hodinu v klidu je docela velké úsilí. Na dvd je ještě malá, jediné co ji chvíli zabaví je jídlo a pak něco vytahovat a strkat zpátky. TAkže se vždy připravím dopředu a mám různé krabičky s papírkama, ona si to otvírá, vytahuje a zase zavírá. Letíte aspon přes noc?? pokud jo, tak by mohl spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
24.9.10 21:18

No ja uz tam byla nekolikrat (mame tam rodinu) a 24hodin letu je fakt des bes, tak si to vubec nedovedu predstavit s malym! ale urcite se s pediatrem poradim, v rijnu tam jdeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
24.9.10 21:22

Tam se letí 24 hodin?? Tak to bych s malou nedala. Napiš pak prosím, co ti řekl pediatr. Já bych chtěla letět v létě do Dubaie cca 5 hodin letu, ale stále se rozhoduju, jestli to s malou přežiju. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
24.9.10 21:27

JJ cca 24 i s prestupem! letime pres Dubai, tam dame trochu odpocinek a pak dalsich 14 hodin! Praha-Dubai je skoro 6 hodin. Urcite dam vedet co pediatr :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
24.9.10 21:29

Já bych letěla z Itálie, takže to vychází na 5hodin, malej je živej nebo vydrží chvíli sedět???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
24.9.10 21:35

No prave ze je pekne zivej!! a i spani nema jako oblibenou cinnost! bude to zajimavy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
24.9.10 22:29

Tak dej vědět, jak to zvládl, pevné nervy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonym0
25.9.10 00:27

Tak to te teda obdivuji,ze se vydas na tak dlouhy let,opravdu klobouk dolu.
Ja litam dve hodiny a samotne mi to staci,misto zadku mam mozol a nervy totalne v prde.i z maleho,protoze ten nikdy,ale nikdy nevydrzi sedet,leze po sedackach,po me,po lidech,co sedi vedle me,vsechno taha,macka,do prednich sedadel kope,nedejbuh kdyz prijde obsluha,okamzite je zaveseny na voziku s pitim,mlati do okna a kdyz uz nevi co by,spusti rev,naposledy jecel pres cele letadlo 4O minut :roll: .Ja cela spocena,sparena jak jetel a proklinam pilota,ze letime tak dlouho a at uz pristane,je mi jedno kde,ze to radsi dojdu :lol: .

• Citovat
  • Upravit
Anonym0
25.9.10 00:28

Jo malemu jsou dva roky.

• Citovat
  • Upravit
7369
25.9.10 06:58

Ahoj! Tak to je opravdu docela dálka. My lítáme s dětmi od malička, ale když byli malé tak jsme letěli max 5 hodin a měla jsem pocit, že toho mám nad hlavu. Nejdál jsme letěli vloni,ale to bylo už nejmenšímu 4, tak to už byli DVD, digi hry, 12 hodin Mauritius, ale z Frankfurtu, takže na cestě dýl jak 24 hodin (bylo to v době těch sněhových kalalmit, tak jsme měli velkou rezervu) a dalo se to. Tam jsme letěli na noc, tak spali, ale zpět den tak to bylo horší. Za měsíc letíme do Dubaje, no ale to je vaše zastávka. Já četla, že ten zpěvák Janda letěl v zimě do Austrálie s tou holčičkou a to měla asi 3/4 roku. Všude říkal, jak to zvládla, tak nevím. Pak ho pomlouvali, že jí dali kinedryl, aby spala, a že je až pro starší děti, ale to asi měli taky konzultovanyý třeba s dr. Já ho dětem dávám od malička do auta, protože :poblion: a žijou. Určitě bych to taky takhle nárazově řešila takhle, neříkám dávat to obden. Předpokládám, že jedete na delší dobu. Tak šťastnou cestu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
25.9.10 07:35

Bohuzel to moc na dlouho neni, jen 3 tydny :-( myslim, ze ale prespani v Dubai docela pomuze nez to letet v kuse bez prestavky. Tohle uz bude pro me 9 cesta a za tu dobu bylo na palube vzdycky nake mimi nebo male dite, nekdy breceli nekdy vubec, je to individualni, kazdopadne nic prijemneho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
25.9.10 21:26

Ahoj.Taky nás čeká dlouhý let Praha-Paříž a ještě 10hod.letu do cíle. Už jsem o tom s Mudrou mluvila,napíše mi nějaké utlumovací léky,abysme přežili :lol: Vychází to tak,že tam poletíme ráno,takže přes celý den a to by nám asi hráblo. V tu dobu bude malé 17měsíců. Bohužel název těch léků už nevím,ale doktorka ti určitě něco poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí