Wellness okolí Prahy?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
wellness okolí Prahy?
ahoj
doporučíte mi nějaký pěkný wellness hotel či penzion nedaleko prahy? chceme tak na jednu či dvě noci, rádi bychom saunu, vířivku, klid
pěkné prostředí. Děkuju za návrhy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jsou tam antické lázně ty můžu doporučit. Byl to balzám. S ubytováním zkušenosti nemám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doporučte nějaký wellness hotel s opravdu hezkým moderním ubytováním a fajn neotřískaným wellness. Do dvou hodin autem z Prahy. Chtěla bych si užít nějaký relaxační víkend a jsem na ubytko hrozná cíťa. ![]()
- Citovat
- Upravit
@MUFICE tak sv. katerinu bych naopak ja nedoporucila, prvni co Vas uvita je puch z howen, neb u projezdu je hned ČOV. To dalsi uz oznacuji pojmem navonena bida.
Nedoporucim ani hotel Morris Marianske lazne, ubytovani neodpovida 4*, welness prijdmne, kuchyne prumerna, a jako bonud nam pokojska zcizila 6 tis. z penezenek, ktery si prohlizela misto uklidu naseho pokoje.
Doporucim hotel Lužec (Karlovarsky kraj), nadherny zamecek a skvele welness, ale pocitejte tak 4tisice za noc za pokoj pro dva.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Luxus wellness a hotel v Benicích
Možná né moc známé místo je v Benicích http://www.hotelparkholiday.cz/…lni-nabidky/ Mají tam hotel, wellness a super restauraci. Je tam pěkně klid a je to i relativně blízko do Prahy. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak
Jsem se chtěla zeptat v čem se chodí ve welnes kde je vířivka a sauny. Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.