Wellness pobyt pro dva

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
26.8.19 12:28

Wellness pobyt pro dva

Zdravím maminky, potřebuju poradit. Pro přítele k narozeninám chci koupit pro nás wellness. Na slevových portálech toho je plno, ale nic, co by mě zaujalo. Našla jsem hotel Kyjovský pivovar, ale dle recenzí nic moc jídlo, málo parkovacích míst před hotelem, špatné pokoje (zápach na pokojích, zatuchlina v koupelně, opadaná omítka, hluk z cest atd.,). Máte někdo jinou zkušenost?
Prosím poraďte, kde se líbilo Vám? Nejlépe na dvě noci třeba ty pivní lázně, ale nebráním se ani nějakému wellness pobytu, popřípadě kdyby tam byl třeba i bowling. Ikdyž máme auto chtěla bych někde na Moravě, Beskydy, Jeseníky max. okolí Jižní Moravy.
Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4815
26.8.19 12:34

Já hledám vždycky na amazingplaces anebo na trip advisoru, recenze tam nikdy nezklamaly. Se slevovými portály mám takovou zkušenost, že tam jsou spíš hotely o které za plnou cenu nikdo nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
26.8.19 12:40

Nevim, jaky mas rozpocet, ale za me Abácie Novy Jičín…mivaji nabidku na Slevomatu, kde vyjde pobyt za polovinu. Jidlo super, ubytlo i wellness taky. Drazsi je pak hotel Vitality, to je dle meho nejkrásnější hotel na Moravě. O obojiho to akorat neni na nehake vylety do prirody po okoli, to pak treba hotel Troyer, U Holubu v Čeladné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
26.8.19 12:43

My byli v hotelu Morris v Mariánkách, pak Vinařství u Kapličky, Benešov…a všude super. Ještě je kousek od nás Zámecký resort Dětenice a tam je to taky super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
26.8.19 13:12

Hotel Slunný dvůr v Jeseníku, bazén, vířivka, sauna, masáže, krásné okolí a super jídlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.19 13:35
@vedma007 píše:
Já hledám vždycky na amazingplaces anebo na trip advisoru, recenze tam nikdy nezklamaly. Se slevovými portály mám takovou zkušenost, že tam jsou spíš hotely o které za plnou cenu nikdo nestojí.

Děkuji podívám se 🙂

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.8.19 13:41
@josta píše:
Hotel Slunný dvůr v Jeseníku, bazén, vířivka, sauna, masáže, krásné okolí a super jídlo.

Děkuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí