Windows phone 7.5, nebo 8 nebo Android

1762
11.3.13 12:39

Windows phone 7.5, nebo 8 nebo Android

Pěkné odpoledne,

končí mi smlouva T-mobilu a tak stojím před rozhodnutím, co dál.
Mám ještě klasický tlačítkový telefon, i když nějaký chytřejší (Nokia E66) a zvažuji nákup dotykáče, ale netuším jakého.

Z práce se mi nabízí služební Windows phone 7.5 (HTC Titan), ale když se v obchodě zmíním o Windows phone, všichni se tváří děsně znechuceně. Viděla jsem ho ale u kamaráda a tak špatný mi nepřišel.
Tak se chci zeptat na vaše rady a zkušenosti.

Možnosti jsou tedy tři:
služební Windows 7.5
nový Windows 8
nový Android

V práci používáme Windows a poštu v Outlooku, tak by asi byla jednoduchá synchronizace, to nevím, jak funguje na Androidu.

Předem děkuji za vaše postřehy a rady,

Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
639
11.3.13 12:57

Ahoj ja teda mam Nokii Lumii a ta pouziva system Windows, ale za mne teda už nikdy. Android je lepší, skoro všechno má zdarma, což Windowsy nemaji. Ale pravdu mas v tom ze propojení Windows a Android nejde, teda ještě sem nepřišla na to jak. Se známým se nepropojíme ani přes bluetooth.
Což sem samozřejmě nevěděla, když sem kupovala :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
11.3.13 13:35

Werco, operační systém nemá vliv na bluetooth. bude to něco v nastavení. já mám android 2 tel samsung, pritel android 4 tel htc. a aby nám šlo posílat soubory musela jsem projít nastavení. měla jsem vypnutou viditelnost. já ostatní videla a mohla posílat ale ostatní mě ne. někdy to chce i vzájemnou autorizaci.

k zakladatelce. za mě android. mám zkušenost kromě Applu se vším a Android nema konkurenci.
Spousta aplikací, hodně zadarmo a některé za symbolické ceny.
Pokud nejsi narocny uživatel je jedno zda to bude verze 2 nebo 4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
11.3.13 17:14

Zizinko… No prave sme daly se znamym any se telefony sparovaly a nic.. Proste ho to neprijme, vidime se navzajem. Mel v telefonu fotky ktery sem chtela preposlat a neslo nam to. Proste priste Androida, sem poucena, na windowsech vsechno vsechno platis, a ani neni ke stazeni Adobe player, takze na netu nerehraju sppustu videi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí