Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, prosím o radu, jestli máte zkušenosti s nákupem na Wish. Prohlížela jsem si zboží, něco vše mi líbilo, tak jsem hodila do košíku, že si nakonec upravím co ano a co ne. Z ničeho nic mi vyjelo, že děkuji za objednávku, aniž bych učinila objednávku. Na email mi přišlo taky, děkují za objednávku a následně další email, že se zpracovává. V potvrzení byla platba kartou, ale já nic neplatila. Tak teď nevím co 😥
@Ivetak5 Ono tam vyskočí okno, že pokud objednáte, dostanete slevu 7% na další nákup… No a mě už se to taky stalo, asi 2×, že jsem potvrdila objednávku timto stylem, že jsem se překlikla, ale oni to tak mají schválně si myslím… Jinak pokud se vám strhla platba, tak už jste musela platit už dřív něco, a karta tam zůstává uložena. Lepší vždy po platbě zase smazat… Ale jak k navrácení peněz se budete muset obrátit na Podporu
@Ivetak5 a už si tam něco kupovala, ze by byla karta uložena z minula? Když koukneš do bankovnictví, tak je to stržené?
@Ivetak5 peníze se z účty odecetly? Už si tam někdy něco kupovala a platila kartou?
Právě, že kupovala, ale pokaždé to chtělo údaje ke kartě. Peníze se mi neodečetli, proto jsu z toho úplně Jelen ![]()
To nemáš potvrzení platby kartou třeba přes SMS nebo aplikaci banky? Bez tě to prostě transakci nedokonči.
Nakupujeme, už několik let kartu tam máme zadanou a nikdy nebyl žádný problém. Tedy samozřejmě pokud člověk kouká na co kliká. Já si většinou vybírám součástky a různé věci u sebe v mobilu pošlu odkaz přítelkyni a ta to objedná ![]()
Když se platí objednávka, tak to tlačítko,,Potvrdit a Zaplatit,, musíte fyzicky šoupnout do strany, jinak se to nezaplatí. Nedala jsi to tlačítko do strany v domnění, aby zmizelo ze stránky? Protože, jestli ano, tím jsi zaplatila a potvrdila objednávku.
Podívej se na internetu do bankovnictví na rezervace plateb.
@Malina7 píše:
Když se platí objednávka, tak to tlačítko,,Potvrdit a Zaplatit,, musíte fyzicky na displeji šoupnout prstem do strany, jinak se to nezaplatí. Nedala jsi to tlačítko do strany v domnění, aby zmizelo ze stránky? Protože, jestli ano, tím jsi zaplatila a potvrdila objednávku.
Podívej se na internetu do bankovnictví na rezervace plateb.
No ono se to teprve muze strhnout az to poslou. Me se to taky stalo ![]()
Ahoj holky,
asi jsem to fakt šprtla bokem, jak mi píše Malina7. Je to v nezaučtovanych transakcích. Fakt mně Děkujt nasr…, protože jsem tam neměla ani zadaný slevový kód ☹️️😢.
Tak Vám pak písnu, až mi to dojde, případně přidám foto. Mám boty a podprdu. hol
Nicméně Vám všem děkuji za rady a informace 😀 🌷 🍀 🌼 Pěknou neděli 👍
Taky se mi to stalo, že jsem údaje už nemusela vypisovat a rovnou bylo vše objednané a peníze se automaticky strhly, jelikož tam byli údaje z karty uloženy.
I tak jsem ale musela v košíku potvrdit objednávku.
Nemohla ste se třeba překliknout?
Zkuste kontaktovat podporu…
Tak se obrátit na podporu pokud to zboží nechceš. Objednávku můžeš stornovat…peníze ti vrátí do 10ti dnů. Mě se to taky stalo minulý týden nastesti peníze vrátily. ![]()