Wobenzym pro dvouleté dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
26851
6.7.16 12:46

Chuderka mala :,(
Nevim jak kdo, ale ja Wobenzymu nejak neduveruju. Podle reklam je to lek, ktery zabira na vsechno. Proto mam k nemu neduveru.
A co doporucuje detska gyndr.? Opakovane ATB asi nejsou v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26851
6.7.16 13:05

A co vaginalni probiotika? Jen nevim, zda existjuji tak male, aby se daly zavest dvoulete holcicce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
6.7.16 13:26

S wobenzymem to je individuální. Mě po něm bylo děsně špatně, a nejsem jediná. Naopak mám známé, kterým prý hodně pomohl. Já bych ho, díky své zkušenosti dětem nedala. Ani na doporučení lékaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
6.7.16 13:27

@cecetka a dobře děláte, že nedůvěřujete. Já si ho koupila a začala brát kvůli opakujícím se angínám. Rozjelo mi to bolest kloubů ze dne na den po brání wobenzymu a po několika letech jsem se toho nezbavila, i když nyní je to už lepší..wobenzym za mě už nikdy. Ano, ono to sice většině lidí může pomoct, ale není to prozkoumané natolik, aby se mohlo s jistotou říci, že to nemá vedlejší účinky. S imunitou bych si už nezahrávala. Jinak PEARLS probiotika jsou i pro urogyn trakt. Ty mohu doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
6.7.16 14:14

Wobenzym je předražené placebo a neexistuje reálný způsob jak by trávicí enzymy, které obsahuje mohli nějak pomoci s vaginální mikroflorou.

Jinak na gynekologii by jaksi měli především udělat stěry a léčtit to specificky, pokud jsou záněty kvasinkové, tak ATB nepomůžou, pokud jsou bakteriálního původu, tak naopak fungují.

Zároveň je tedy potřeba při praní vyvářet spodní prádlo a ideálně přes léto vynechat kalhoty a nechat ji běhat v sukni či šatech (ideálné bez kalhotek) - zapaření pomáhá udržovat nežádoucí mikrofloru. Rozhodně ji nechcete nechat ve vlhkých plavkách

Když už, tak zkuste koupele s chytrou houbou, ale je třeba ji používat v době, kdy nebere antimykotické přípravky http://www.chytra-houba.eu/…koupele.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
8.7.16 22:09

Wobenzym - jediná volba

Tak ale vy jste se asi úplně zbláznili, anebo tady někdo prodává přes diskuzní fóra, což mi přijde úplně ubohé. Hanit tady enzymový lék WOBENZYM, který se mimochodem používá v léčbě nejen gynekologických zánětů už 60 let, to je opravdu trefa :))) A ještě ho nahrazovat nějakými pofidérními doplňky stravy :))) :lol:
To je asi tak, jako kdybyste člověku s anginou řekla, ať jde do lesa, protože je tam čistý vzduch, při jehož vdechování se mu bude lépe polykat.
Lidé, prosím, neblázněte a než začnete něco pomlouvat, radši se ujistěte, že vaše přání jsou také skutečností. Jinak tady můžete připravit mnoho žen o možnost kvalitní léčby, jakou Wobenzym bezesporu je!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
8.7.16 22:10
@Mia21 píše:
Prosím o radu.. Dcerce bude dva ročky a docela trpí na vag. záněty :( :(, chodíme na stěry k dětské gyndařce a ta ji furt pise nejake antb. Četla jsem, že na to docela pomáhá Wobenzym, máte s tím zkušnosti?? Nebi existuje něco podobného pro tak malé dítko… Děkuji a hezký den

Určitě Wobenzym doporučuji! Zvláště, pokud už je vůči antibiotikům rezistentní, a proto jí píše stále nové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
8.7.16 22:12
@maske píše:
Určitě Wobenzym doporučuji! Zvláště, pokud už je vůči antibiotikům rezistentní, a proto jí píše stále nové.

Pozor, ale ve dvou letech je poměrně brzy. To je třeba konzultovat s lékařkou. Jinak je myslím na 6 kilo váhy 1 tableta denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
9.7.16 05:47

Tak to už za těch 60 let muselo být po něm hodně lidem špatně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
9.7.16 12:01

Děti

Tak některým lidem po něm asi zle být může, což většinou souvisí s nedobrou mikroflórou a doporučují k tomu užívat třeba Hilag. Jinak ale vrcholoví sportovci berou i 60 tablet denně, pokud mají olympiádu nebo prostě závody a problémy po něm nemají.

U dětí, zvláště takhle malých bych také byla asi opatrná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí