Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj prosím o zkušennosti. Líbí se nám x lander XT amethyst tedy 2011 ale take ta nová kolekce 2012 není špatná. Jěště váháme mezi XT a XA budu vděčná za všechny názory:jízdní vlastnosti, rozdíly, rozměry. měla jsem vybraný peg perégo gt3,ale nové barvy se mi nelíbí. děkuju
![]()
Máte zkušenost s X-lander XA?
Přidejte zkušenost s X-lander XAČauky, zatím ti moc neporadím, máme koupený XA 2011 taky v barvě amethyst
ale zatím nemám vyzkoušeno
termín mám za měsíc. XA 2012 je taky moc hezký, přijde mi to skoro to samé, ale je o dost dražší, proto jsme vzali loňskou verzi. Otázkou taky je, jestli tuto barvu z roku 2011 seženeš, my měli co dělat a nakonec máme jinou barvu autosedačky, fialku už neměli. Tak hodně štěstí ![]()
XT a má o dost vetší rozvor kol než XA takže pokud jezdíš výtahem je potřeba to proměřit. moc rozdílů mezi kolekcemi není. výhoda je že korba i sporťák jsou nasaditelný z různých kolekcí na různé podvozky
já mám x-move 2012 a jsem moc spokojená. je to už můj druhý x-lander a nemůžu si stěžovat
Tak rozdíly ti neřeknu, mám jenom XA 2011, ale jsem spokojená.
Jsem spokojena mam XA 2011,ale tedka uz bych asi koupila XT a to kvuli polohovatelnosti zad, XA to ma na „Snurku“ XT na packu…pokud chcete usetrit, vzala bych 2011… a myslim, ze korbicka u 2012 lze trosku polohovat…(jista si uplne nejsem) u 2011 to nejde
Já mám x-lander, ale xq 2011 v barvě amethyst
, brala jsem ho, protože jako u jediného šel otáčet sporťák ve směru i proti směru jízdy- to pro mě bylo důležité
… jinak barvu amethyst nemá fakt nikdo, já jsem se do ní zamilovala, ve skutečnosti je ale tmavší jak na fotkách a hodně lidí si myslí, že máme chlapečka
![]()
Nevíte jak dlouho bude ještě v prodeji? kolekce 2012je i pro rok 2013 nebo udělají zase novou kolekci. nechci se unáhlit kdyby příští rok byla zase jiná kolekce
![]()
Kolekce je nova kazdy rok. Vetsinou je predstavena unor/brezen a vychazi zacatkem dubna
Tak teď budu mít dilema. Miluju fialovou a ta kolekce 2011 je krásná a co když udělají novou ještě v hezčích barvách.
![]()
Ahoj, pokud se nepletu, tak nová kolekce má oproti té loňské otočnou rukojeť, ruční brzdu, větší košík tj. přesně věci, které mi na staré kolekci dost chybí. Takže já bych šla určitě do 2012…
Paja206 fialova 2011 se ti bude hodne spatne shanet. Mam dojem ze uz se dneska temer neda sehnat
Martinkov jak ktery model otocnou sportovji nastavbu ma jen x move a xq. Rucni brzdu ma tusim jen xrun a x1. Vetsi kosik ale maji vsechny
@Martikov píše:
Aha, tak já mám na mysli ten xmove. Ten se mi hrozně líbí.
Tak ten rucni brzdu nema