Phil&Teds - náhradní duše a pláště

96
3.10.12 12:07

phil&teds nahradni duše a plášě

Maminky mám Phil&teda a pichli jsme.
Poraďte mi kde koupím novou duši na Vibe.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Phil&Teds E3 Classic?

Přidejte zkušenost s Phil&Teds E3 Cla...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24837
3.10.12 13:16

Duše jsme nechávali měnit v cykloservisu. Náhradní pláště tady: AGS šport Železničná ulica 1539
SENICA 905 01
tel: 0911 799 334
mail: reklamace@agsspor­t. cz

Stejná diskuze už tu je, stačilo hledat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
3.10.12 13:18

My pichli uz vickrat a normalne zalepili zaplatama na kolo z jakehokoliv cykloshopu.
Jinak pohledej treba tady http://www.kocarky-ina.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
3.10.12 13:41

JInak cena pláště byla 260Kč + 80Kč poštovné.
Na odkazu, který dávala teredes chtějí za 1 plášť 680Kč 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
makavka
20.10.12 19:22

šok

To je hrozné…

• Citovat
  • Upravit
96
21.10.12 19:25

Holky děkuji, Ags sport je bude mít až v prosinci a ty ina kočárky, to je hrozná cena. Ale jsem bez kočárku, tak nevím co dělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
22.10.12 12:59

@džuly Tý jo, tak to je drsná dodací lhůta :zed: My měli objednávku vyřízenou do týdne :think:
Poradím něco jiného - poslední dobou pořád dokola řešíme píchlá kola. Fakt, nekecám, je to každé 2-3 týdny a já už jsem vzteklá :twisted: Takže pokud máš jen trochu šikovného muže - poradím následující - původní kolo (plášť) z Phila ať manžel polepí náhradním pláštěm na kola. Neoblepovat jedním kusem, ale postupně, z několika částí. Přilepit Chemoprenem, to muži doporučil přímo majitel cykloservisu. Jeden plášť vystačí na dvě kola u Phila. Pod blatníky se pak kolo v pohodě vydá.
Včera mi muž ten plášť z Phila ukazoval a je silný max. 1mm, opravdu tenoučký, nedívím se, že to propíchne kdejaký trn apod. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
22.10.12 13:05

Zkus jeste tenhle odkaz http://www.detskagalaxie.cz/kontakt
Nenabizeji tam primo nahradni dily, ale v diskuzi jsem o tom videla zminku, dokonce primo o dusi k Vibe (jen to uz nemuzu zpetne najit). Zkusila bych je kontaktovat, sortiment maji na P&T siroky, treba ti alespon neco poradi, za to nic nedas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
23.10.12 00:52

Tak plěšťě na Viba nejsou nikde, výrobce s dodavatelem nekomunikuje.
Kromě ina-kočárky kde stojí 680,– kus.
Děkuji za pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
23.10.12 13:07

@džuly hele a shanis teda plast a nebo dusi. Myslela jsem, ze dusi. Ja jsem v UK, duse tu na cesky vyjde cca na 300, plast na 450. Ale je to bez postovneho. Kdyzby ti to nejak pomohlo, tak ti neco z toho muzu poslat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
23.10.12 13:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
23.10.12 22:15

Teredes jsi zlatá, ale asi koupím jiný kočárek a tenhle soupnu do sklepa a yvidim.
Děkuji,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
25.10.12 12:13

Pro všechny co zabrousi na tuto diskusi, detskagalaxie má ještě celá kola, cena 680,–.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
1.11.16 15:54

Náhradní pláště na Phil and Teds - aktuální stav?

Dobrý den, maminky, vlastníci kočárků Phil and Teds. Oživuji téma náhradních plášťů pro kola kočárků Phil and Teds, konkrétně VIBE 2. Aktuálně bych potřebovala vyměnit všechny pláště najednou (jsou už v děsivém stavu), proto bych chtěla poprosit o jakoukoliv zkušenost, informaci, jestli se v současné době dají sehnat neoriginální (tedy levnější) náhradní pláště. A ještě (asi hloupá) otázka: Jde sundat plášť na předním kolečku, nebo se musí měnit celé kolo (myslím s celou tou kovovou konstrukcí, kterou se napojuje na kočár)? Zatím jsem totiž nepřišla na to, jak to kolo vyndat. Předem moc děkuji za jakýkoliv tip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2030
1.11.16 18:13

@Nika9 dobry den,
Dnes jsem to přesně řešila- to samé.
Mám tedy Verve.
A obě zadní kola jsem donesla do cyklosportu a zitra mi je dají - nová duše 99 Kč/kus a nový plášť kolem 350/kus.
Takze doporučuji obtelefonovat cyklosporty v okolí a zeptat se jestli mají duši a plášť na 12" kola (je to stejne jako nejmenší detska kola) a pak zavézt pouze kola. Je bohužel zima a v hodne sportech uz maji jen zimu, ale velke prodejny stále mají a nebo to zajistí do druhého dne. A cena super :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí