X-lander pásy pod fusakem

1914
7.12.12 21:22

x-lander pásy pod fusakem

Ahoj maminky, poraďte prosím. Máme x-landera (X3), chceme malou, 5 a půl měsíce, přestěhovat do sporťáku. V korbičce je spokojená, ale už se nevejde. Mám zatím starší fusak s beránkem a přemýšlím, co s pásy? jsou nějak vyndat? Nebo, když dám pod fusak deku, tak jí ty pásy nebudou tlačit? Díky za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29436
7.12.12 21:29

Tak pásy jsem nechávala buď pod fusakem nebo jsem tím poutala dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
7.12.12 21:34
@gabi.design píše:
Tak pásy jsem nechávala buď pod fusakem nebo jsem tím poutala dítě.

Tak já poutat zatím nebudu, budeme ležet, proto jsem ani neřešila fusak s dírami. Takže jí normálka položím na ty pásy, jo? Ještě jí teda po fusak chci dát deku, tak by ji to tlačit nemuselo… :think: Jinak díky za zprávu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
7.12.12 21:48

Mám pod fusakem. Co s nima jinak, jsou tam napevno. Případně ty ramenní jdou dát trošku stranou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
7.12.12 22:07

Mně manžel odmontoval, co šlo, takže toho zbylo maličko a to jsem dala stranou, aby to pod zádíčkáma necítila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
7.12.12 22:14
@indigy píše:
Mně manžel odmontoval, co šlo, takže toho zbylo maličko a to jsem dala stranou, aby to pod zádíčkáma necítila.

no super, ale co vše odmontoval? :) Ty pásy jdou dát pryč? Jinak myslím není potřeba něco dávat pryč…moc tam toho není :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
7.12.12 22:15

Tak já je pryč dát nemůžu, jsou našité přímo v zádech. Můžu je jenom rozevřít do boků. Ale mám jinej xLander, xRun.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
7.12.12 22:16

Přímo ten pás ne, ten dal stranou, ale nějak ho rozmontoval, že není vcelku, že je z něho jen šňůra. Ale máme XQ, tak třeba je to jiný, nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
7.12.12 22:18

Jo, tak to jo, taky ho takhle rozdělám. Horní pásy od dolních. Ale pořád tam ten horní je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
7.12.12 23:21

Já mám teda x-move a tam jde ten horní popruh oddělat, právě kvůli tomu aby se ty pásy dali provléct fusakem, tak bych je nahoře odepla a po straně kde jsou napevno srolovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
7.12.12 23:24

Docela ziram, ja davala dite do sportaku (XA) v 6ti mesicicich, a nenapadlo by me ho nepripoutat 8o. Ne pres ramena, to nebylo nutne, ale alespon mezi nohama a kolem boku. Vzdyt ten sportak neni az do lehu, a i kdyby byl, tak ruzne najezdy a sjezdy z chodniku, eskalatory v metru atd… bala bych se, ze dite vyklouzne ven (leda bys mela pres ten beranci fusak napevno dany nanoznik - tzn pripevneny po stranach ke kocaru).

I tak se ale bohate vyplati si poridit fusak s prostrihy, si myslim.
(ja jeste ten nas Emitex doma mam, muzu prodat :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
7.12.12 23:33

@nakukovatelka já teda osobně taky vidím jako lepší řešení prcka připoutat. syna jsem poutala kolem boků a mezi nohama a to jen proto že sedí čelem ke mě a kdyby se předklonil tak ho vidím, ale X3 myslím není otočný proti směru tak ani na mimi pořádně nevidíš a to bych si netroufla nepřipoutat vůbec :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
8.12.12 09:33

Holky, diky za reakce, s tim poutanim se priznam, ze me nenapadlo, ze by bylo nebezpecne zatim nepotat, kdyz bude mala prakticky skoro jsk v hluboky korbicce, aspon mi to tak prijde, kdyz koukam na ten nanoznik plus takova jakoby tepla vlozka nahoru psd zada a hlavu, je to pripnute k sobe a kdyz pripnu ten nanoznik, tak to vazne vypada jako takova ta vkladna taska. No nic, asi promyslim nakup fusaku Emitex, ten tam pasuje bez pro lemu, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
8.12.12 15:25

Mě právě bylo líto fusak prostřihovat, mám taky Emitex:-) Fusak je připevněnej ke konstrukci karabinkama, takže ten sám o sobě nevypadne. A vypadnutí dítěte nehrozilo, takhle zababušený dítě mi nevylezlo. Letos už má dva roky, fusak pojede třetí sezonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
8.12.12 17:06

Mozna jsou novejsi kolekce nejak vymakanejsi, ja mela 2009, a neumim si nepripnuty dite v tom predstavit. Bych se bala, ze mi proste vypadne, az mi treba bude nekdo pomahat do busu apod :). Nevim no.
On ve 2009 nebyl tak vymakany nanoznik, byla to jen takova nevlekaci „ponozka“ pres fusak, ktera se sice pripnula ke kocarku po stranach, ale zakladem byl proste ten fusak - mela jsem Emitex ( @hofka - jsou tam na to prece predpriveny diry, prosity, jen to uprostred necim malym ostrym fiknes), fusak drzel jednak karabinkama, tak pasama, tak takovou kapsou pres operadlo - ale to bylo samo o sobe naprd. Pro me to bylo urcite lepsi nez nejaka deka, pres to nepripevneny fusak… :think: Ja musim mit vsechno jisteny, bych se pak bala s kocarem popobehnout :lol:

Pridam foto jak jsme jezdily :D, je mu tam 8 mesicu. Zada jsou trochu prizvedla, ale zas tak moc ne, o moc vic niz to neslo, max o par centimetru.

Ale kazdy si to dela samozr. jak mu vyhovuje :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4