Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Milé maminky,
mám takový dotaz, mám vyhlídlý kočárek x lander, který je včetně adaptérů na autosedačku x lander - zajímalo by mne zda jsou kompatibilní s autosedačkou maxi cosi ?
Předem moc děkuji ![]()
Ahoj, ja mela X Lander a k nemu zvlast adaptery na korbicku a zvlast (takove mensi adaptery ) na autosedacku Maxi Cosi. Kupovala jsem to jako cely set.
Kolekci 2009.
Pro sedačku Maxi Cosi musíš koupit jiné adaptéry. Je to ale stokorunová položka (400 Kč v 2009), takže to problém není.
Jenom tě chci varovat - autosedačka MC City SPS je malá! Tu nebrat. Cabrio je prý trochu větší… Nevím, kterou přesně máš vyhlédnutou.
Maci Cosi tam jde, jen nám dřela o kočár, takže by tam prodřela flek do laku. Dali jsme tam kousky látky a bylo to v pohodě
Máme x-lander XA
jéé, moc děkuji za reakce, vložím sem fotku kočárku o který se jedná, a i autosedajdu, kterou už jsme zaplatili ![]()
Když jsem kupovala kočárek já, tak byly prodávané sety jak s X-car tak s maxicosi, ale ted jsem to nikde nevidela. Nevim jak je to u novych ![]()
AHOJ, používali jsme MC cabrio bez problémů k podvozku X-L XA - jsou tedy potřeba zmíněné adaptéry, které jsou defakto shodné s těmi ke korbě, jen jsou uzší.....nikde nám nic nedřelo- takže bez obav ![]()
Již je to léty odzkoušená kombinace. Sedačka cabio je prostorná a vydržela dostatečně dlouho našemu přerostlému synovi ![]()
Koreno, mi přijde že se občas stane že udělají jiný rozměr podvozku, či sedačky, či korby, nebo nevím… Protože například na mimibazaru byla spousta korbiček s popiskem - prodřená místa v látce od kočárku (v místech kde jdou kolem korby ty tyčky k madlu), a my tam měli docela dost místa, neměla možnost se korbička odřít… A naopak MC jsme měli nalepenou až na těch tyčkách.
Já si myslím, že ty odřeniny spíš bývají od manipulace - přeci jen, ta korbička se na adaptéry nasazuje zeshora a přesně se na ně hned třeba netrefíš - takže, jak se manévruje, aby korbička zapadla, tak se to pak může stát, že se to víc šmrncne o podvozek ![]()
Kdyby někdo čirou náhodou měl zájem o tyrkysovou korbičku, neodřenou ve skvělém stavu, tak ať písne
![]()
Máme kočárek X lander a autosedačku Maxi Cosi. Koupili jsme adaptéry na X lander a se sedačkou problém nebyl ![]()
Mám x-lander XA 2008, jen sporťák a pro druhé chci vozit kolečka v autě a používat jen na autosedačku, prý v maxi-cosi vydrží dítko dýl než v x-car? A adaptéry mám koupit tyhle?
http://www.klokanek-online.cz/…4%8Dka/85/17
Jdou na x-car i na maxi-cosi?
Díky moc!
Maxi cosi je určitě lepší než x car… Jo jsou to ony, je to tam i napsané. Taky jsem vozila Maxi cosi cabrio na XL.
Grace píše:
Mám x-lander XA 2008, jen sporťák a pro druhé chci vozit kolečka v autě a používat jen na autosedačku, prý v maxi-cosi vydrží dítko dýl než v x-car? A adaptéry mám koupit tyhle?http://www.klokanek-online.cz/…4%8Dka/85/17
Jdou na x-car i na maxi-cosi?
Díky moc!
Ano, jsou to přesně ty adaptéry.
Vozila jsem na X-landeru autosedačku MaxiCosi Citi a syn se tam vešel až do cca 13 měsíců. A to je vzrůstově průměrný, na roce měl přes 10kg.
X-car je určitě menší, MC je opravdu prostornější