X-lander s adaptéry vs. autosedačka Maxi-Cosi

1553
11.2.11 21:07

x lander s adaptéry vs.autosedačka maxi cosi ?

Milé maminky,
mám takový dotaz, mám vyhlídlý kočárek x lander, který je včetně adaptérů na autosedačku x lander - zajímalo by mne zda jsou kompatibilní s autosedačkou maxi cosi ?

Předem moc děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4181
11.2.11 21:10

Ahoj, ja mela X Lander a k nemu zvlast adaptery na korbicku a zvlast (takove mensi adaptery ) na autosedacku Maxi Cosi. Kupovala jsem to jako cely set.
Kolekci 2009.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivi
1839
11.2.11 21:25

Pro sedačku Maxi Cosi musíš koupit jiné adaptéry. Je to ale stokorunová položka (400 Kč v 2009), takže to problém není.

Jenom tě chci varovat - autosedačka MC City SPS je malá! Tu nebrat. Cabrio je prý trochu větší… Nevím, kterou přesně máš vyhlédnutou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
11.2.11 21:28

Maci Cosi tam jde, jen nám dřela o kočár, takže by tam prodřela flek do laku. Dali jsme tam kousky látky a bylo to v pohodě :) Máme x-lander XA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
11.2.11 22:03

jéé, moc děkuji za reakce, vložím sem fotku kočárku o který se jedná, a i autosedajdu, kterou už jsme zaplatili :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
11.2.11 22:03

kočárek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5000
11.2.11 22:27

Když jsem kupovala kočárek já, tak byly prodávané sety jak s X-car tak s maxicosi, ale ted jsem to nikde nevidela. Nevim jak je to u novych :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petr j.
11.2.11 22:55

Ano,bez problému.

• Citovat
  • Upravit
4498
12.2.11 09:25

AHOJ, používali jsme MC cabrio bez problémů k podvozku X-L XA - jsou tedy potřeba zmíněné adaptéry, které jsou defakto shodné s těmi ke korbě, jen jsou uzší.....nikde nám nic nedřelo- takže bez obav :palec:
Již je to léty odzkoušená kombinace. Sedačka cabio je prostorná a vydržela dostatečně dlouho našemu přerostlému synovi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
12.2.11 11:33

Koreno, mi přijde že se občas stane že udělají jiný rozměr podvozku, či sedačky, či korby, nebo nevím… Protože například na mimibazaru byla spousta korbiček s popiskem - prodřená místa v látce od kočárku (v místech kde jdou kolem korby ty tyčky k madlu), a my tam měli docela dost místa, neměla možnost se korbička odřít… A naopak MC jsme měli nalepenou až na těch tyčkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
12.2.11 14:21

Já si myslím, že ty odřeniny spíš bývají od manipulace - přeci jen, ta korbička se na adaptéry nasazuje zeshora a přesně se na ně hned třeba netrefíš - takže, jak se manévruje, aby korbička zapadla, tak se to pak může stát, že se to víc šmrncne o podvozek :nevim:

Kdyby někdo čirou náhodou měl zájem o tyrkysovou korbičku, neodřenou ve skvělém stavu, tak ať písne :dance: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
19.7.11 11:29

Máme kočárek X lander a autosedačku Maxi Cosi. Koupili jsme adaptéry na X lander a se sedačkou problém nebyl :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4162
12.2.12 14:38

Mám x-lander XA 2008, jen sporťák a pro druhé chci vozit kolečka v autě a používat jen na autosedačku, prý v maxi-cosi vydrží dítko dýl než v x-car? A adaptéry mám koupit tyhle?

http://www.klokanek-online.cz/…4%8Dka/85/17

Jdou na x-car i na maxi-cosi?

Díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
12.2.12 15:42

Maxi cosi je určitě lepší než x car… Jo jsou to ony, je to tam i napsané. Taky jsem vozila Maxi cosi cabrio na XL.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
12.2.12 20:13
Grace píše:
Mám x-lander XA 2008, jen sporťák a pro druhé chci vozit kolečka v autě a používat jen na autosedačku, prý v maxi-cosi vydrží dítko dýl než v x-car? A adaptéry mám koupit tyhle?

http://www.klokanek-online.cz/…4%8Dka/85/17

Jdou na x-car i na maxi-cosi?

Díky moc!

Ano, jsou to přesně ty adaptéry.
Vozila jsem na X-landeru autosedačku MaxiCosi Citi a syn se tam vešel až do cca 13 měsíců. A to je vzrůstově průměrný, na roce měl přes 10kg.
X-car je určitě menší, MC je opravdu prostornější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario