Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s X-lander XA?
Přidejte zkušenost s X-lander XANo, ale na co budu kupovat přenosnou tašku, která je do 6m, když můžu mít dítě v korbě a bude tam taky do 6m?
Ta polohovatelná korba není zase tak důležitá - do 6m bych ji stejně nepolohovala - jde spíš o to, aby mělo mimi trochu výše pod hlavou a to můžu vyřešit polštářkem…
@paola white já jsem myslela tento typ kočárku: http://www.mimibazar.cz/foto.php?… právě se mi do toho nechce - je to takový tank a navíc mi vadí zhoršená manipulace kvůli kolům - aretovaná kola jsou prostě lepší - s x-landerem se dobře jezdí ![]()
Jj děkuju za zájem. Zjišťovala jsem to a už vím, že na rok 2009 dám korbu 2012 ale pouze X-pram Q
Ale zajít v místě bydliště do prodejny mě nenapadlo
Tak snad bude prďolka v létě jezdit v novém ![]()
@Ivauelka píše:
Jj děkuju za zájem. Zjišťovala jsem to a už vím, že na rok 2009 dám korbu 2012 ale pouze X-pram QAle zajít v místě bydliště do prodejny mě nenapadlo
Tak snad bude prďolka v létě jezdit v novém
Nepochopila jsem, jak to myslíš - já jsem psala na babypoint - výhradní dovozce x-landerů do čr a oni mi odepsali, že můžu použít všechny korby - nové i starší na xa2009, ale x-pram Q pouze x-lander XQ!!! Q dát ke Q ![]()
Já jsem úplně bezradná co se týká adaptérů…
Prosím, můžete někdo poradit?
Chci koupit starší korbičku - někdo prodává s adaptéry, někdo bez, ale nenašla jsem nikoho, kdo by ji měl nasazenou na konstrukci z roku 2009 (vždy mají 2008 nebo 2010
), takže neví, jestli by adaptery na 2009 pasovaly. Korby jsou z daleka, takže nemůžu riskovat a posílat poštou, v okolí jsem nenašla nikoho, kdo by prodával a mohla bych to vyzkoušet ![]()
Mě už ani nezáleží na barvě korby
, hlavně ať už to šílenství mám za sebou
![]()
Tak já nevím já jsem spokojená malá je březnu a teď v 8 měsících skoro 10 kg a 71 cm a vejde se my do korby i se zimnim fusakem ![]()