X-lander XA 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3HE
22413
23.12.12 23:19

No, ale na co budu kupovat přenosnou tašku, která je do 6m, když můžu mít dítě v korbě a bude tam taky do 6m?
Ta polohovatelná korba není zase tak důležitá - do 6m bych ji stejně nepolohovala - jde spíš o to, aby mělo mimi trochu výše pod hlavou a to můžu vyřešit polštářkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
23.12.12 23:25

@paola white já jsem myslela tento typ kočárku: http://www.mimibazar.cz/foto.php?… právě se mi do toho nechce - je to takový tank a navíc mi vadí zhoršená manipulace kvůli kolům - aretovaná kola jsou prostě lepší - s x-landerem se dobře jezdí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivauelka
8.1.13 16:33

Jj děkuju za zájem. Zjišťovala jsem to a už vím, že na rok 2009 dám korbu 2012 ale pouze X-pram Q :lol: Ale zajít v místě bydliště do prodejny mě nenapadlo :roll: Tak snad bude prďolka v létě jezdit v novém ;)

• Citovat
  • Upravit
3HE
22413
9.1.13 07:20
@Ivauelka píše:
Jj děkuju za zájem. Zjišťovala jsem to a už vím, že na rok 2009 dám korbu 2012 ale pouze X-pram Q :lol: Ale zajít v místě bydliště do prodejny mě nenapadlo :roll: Tak snad bude prďolka v létě jezdit v novém ;)

Nepochopila jsem, jak to myslíš - já jsem psala na babypoint - výhradní dovozce x-landerů do čr a oni mi odepsali, že můžu použít všechny korby - nové i starší na xa2009, ale x-pram Q pouze x-lander XQ!!! Q dát ke Q :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
9.1.13 16:34

Já jsem úplně bezradná co se týká adaptérů… :zed: Prosím, můžete někdo poradit?
Chci koupit starší korbičku - někdo prodává s adaptéry, někdo bez, ale nenašla jsem nikoho, kdo by ji měl nasazenou na konstrukci z roku 2009 (vždy mají 2008 nebo 2010 :roll: ), takže neví, jestli by adaptery na 2009 pasovaly. Korby jsou z daleka, takže nemůžu riskovat a posílat poštou, v okolí jsem nenašla nikoho, kdo by prodával a mohla bych to vyzkoušet :roll:
Mě už ani nezáleží na barvě korby :zed: :think:, hlavně ať už to šílenství mám za sebou :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.11.15 16:29

Tak já nevím já jsem spokojená malá je březnu a teď v 8 měsících skoro 10 kg a 71 cm a vejde se my do korby i se zimnim fusakem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí