Jaký kočárek?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
8.8.09 07:21

Jaký kočárek?

Já vím, že diskusí o kočárcích už tu jsou mraky, takže velká omluva za další téma.
Ale nějak nemám čas sedět hodiny na netu a hledat. Takže potřebuju kočárek:

čtyřkolku, natáčecí kolečka, kola velká neb bydlíme na vesnici. Nechci trojkombinaci. Chci jen podvozek na který se dá nacvaknout autosedačka + hlubokou korbičku. Pak by měl být kočárek lehký a skladný. Velikost neřeším, mimi se narodí v listopadu, takže v zimě se vejdeme v pohodě do všech korbiček. Cenu taky moc neřeším, určitě koupím z druhé ruky.
Původně jsem si vybrala Mutsy UR, ale ta natáčecí náprava u madla mě hrozně zklamala. Já vím, řeknete, že si zvyknu, ale nechci si zvykat - chci prostě kočárek s kterým se dá hned jezdit.

Tak šup sem s tipama na kočárky. A díky moc.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
8.8.09 10:44

Doporučuji Bebecar Stylo AT. Má všechno, co jsi popisovala… Čtyřkolka, nafukovací kola, natáčecí přední náprava, snadné sundavání kol, lehká výměna nástaveb, hlavně možnost sporťák (i hl. korby a autosedačky, ale to se nevyužije) uchytit oběma směry, polohování hlavy i v hluboké korbě, klasické houpání.
Jen tedy není úplně nejlehčí, ale také to není žádné monstrum. Já s ním zvládla 2,5 roku neustálého cestování v MHD.

Jitka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
8.8.09 10:47

Je, nevšimla jsem si, že nechceš sporťák, ale tak si jen pořídíš autosedačku a hlubokou korbu.
Anebo myslím prodávájí i variantu vše v jednom (hl.korba + sporťák).

Jitka

• Citovat
  • Upravit
16118
8.8.09 11:11

proč nechceš sporťák?

většinou se právě prodává sporťák a k tomu korba, takhle bohužel moc možností nemáš. spíš jen typ jako babé car

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.8.09 11:24

Kitty - protože ty sporťáky většinou stojí za prd. A hlavně z hlubokého přejdeme do golfek stejně tak jako u prvního. Tam jsem sporťák použila jednou.

Na ten Bebecar už jsem koukala a není špatný :wink:

Opět nepřihlášená Martina

• Citovat
  • Upravit
16118
8.8.09 11:28

tak ještě mě napadlo, sice neřeší velká kola, ale pokud nemáte už ty golfky, tak dobré je taky peg perego na které jde narazit korba i autosedačka a máš z toho golfky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
8.8.09 11:31

tak jsem se ti na to mrkla, a moc možností bohužel není

ještě mutsy má hluboký a jde autosedajda

a ještě jsem našla na www.malvik.cz prodávají podvozky zvlášť, tak si můžeš vybrat korbu a autosedajdu k tomu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.8.09 16:11

Hlasuji pro Bebecar Stylo AT,mame ho,schovavame i pro druhe mimi nekdy do budoucna…je uzasny…jedina nevyhoda,ze je tezsi,pokud ho budes casto nekde nosit,MHD a tak…tak to nevim…ale jinak fakt super!!!!!
 Ela

• Citovat
  • Upravit
10482
10.8.09 13:14

hmm, tak to opravdu možností moc není .. :(

bebecar na podvozku stylo at nebo vector at, to je klasický hluboký, korba je velká, autosedačka lze, natačecí kola i houpání má. měla ho na mimi kamarádka a byla spokojená, na další si ho koupí taky. měla k tomu i sportovní sedačku, jelikož se to prodávalo v kompletu asi o 600 dráž, tu ale nevyužila, prodala celé a koupila sporťák…

bumbleride queen Bee. k vidění na živo v malvíkovi. ale tady je to bohužel i se sportovní sedačkou, ale je houpací a má natáčecí ta kola…
 http://www.malvik.cz/…ride-Queen-B

pak znám inglesiny a peg perega ale jsou bez natáčecích kol (otuttina, sofia, young, culla) :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.8.09 16:09

Ahoj, já bych ti doporučila Mutsy 4 rider, natáčecí přední kolečka, velká, nafukovací, je lehoučký, krásně se ovládá, dá se koupit bez sporťáku (jen autosedačka - tu lehce nacvakneš, korba a podvozek), super do terénu, ale i do města, můžeš si k tomu dokoupit super velkej koš upnutej na konstrukci (ten doporučuju). Kočárek je moc hezký a ne drahý. Mám odzkoušeno :lol:

• Citovat
  • Upravit
10482
15.8.09 18:00

čirou náhodou jsem narazila ještě na tenhle:
http://www.handypraha.cz/…-detail.html
možnost korby i autosedačky, sedačka je otočná po a proti směru jízdy.

pro zakladatelku asi nic moc, když nechce sportovní kočár, ale třeba někdo jiný, kdo se taky rozhoduje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
13.6.13 17:21

Ahoj holky, potřebovala bych poradit. Hledám golfky s polohovacím lehátkem a buď s otočnou rukojetí a nebo rovnou abych na malého viděla, nechci ty klasické při kterých na malého neuvidím. Klidně i z druhé ruky z nějakého bazárku. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.6.13 21:12

Ahoj všem,

čekám první miminko, mám termín konec října, takže budu mít před sebou celou zimu a vůbec si nevím rady s výběrem kočárku, natož, která značka je nejlepší nebo tak. Nemůžete mi poradit?
 děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
2.8.13 16:36

Ahoj, to jsme na tom stejně.
Každý den se koukám na netu, projíždím diskuse, čekám už druhé a tak nějak vím, co by kočárek měl splňovat, ale top asi nenajdu.
Měla jsem Casualplay S4 sporťák, maximálně jsem byla spokojená, ale korba na něho je hrozně úzká, takže to padá.
Teď mám vybraný Joolz, nový stojí přes 20tisíc, takže sháním jetý, má nejdelší korbu, je lehký, atd. a ještě Bebe beni 4runner s autosedačkou Maxi cosi.
Kámoška si teď koupila X-lander Move, bylo ji řečeno, že je to Mercedes mezi kočárky, je pravda, že ho má hodně lidí, zatím je spokojená z jedné stránky, ale už reklamovali podvozek.
Takže sama nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2220
5.8.13 23:09

Ahoj, s dovolením si vypůjčím tuhle diskuzi abych nemusela zakládat nové. Prosím o radu. Mimčo se má narodit na konci října. Podle všeho to bude prcek, žádný obřík. Líbí se mi kočárky-sporťáky s vložnou taškou, tj. ty, které mohu mít rovnou i na malé miminko. Máte někdo zkušenost s nějakým takovým kočárkem? Je to rozumné řešení? Nebude holčičce v té vložné tašce zima? Není to kompromis?
Jde mi o to, že v té zimě budeme jezdit jen na kratší procházky, nepočítám s tím, že budeme podnikat nějaké velké výlety, ani nemusím dělat žádnou parádu. Na druhou stranu jak přijde jaro a zároveň mimču bude kolem toho půl roka, tak už budeme venku mnohem častěji, budeme víc ve společnosti atd. Proto nějak víc řeším ty sporťáky a tohle mi přijde jako fajn řešení. Nechci kupovat hlubokou korbu a pak sporťák nadvakrát, jelikož kočárek dostaneme od rodiny a počítá se s trojkombinací, takže potřebuju vybrat jeden konkrétní typ.
Dále mám požadavek, aby tomu kočárku bylo kompatibilní vajíčko, které se dá dát na podvozek. Kočárek by měl zvládat i terén, nejenom město. Měl by být skladný v rámci možností i do menšího kufru (krátká Fabia).
Není to celé blbost? Vůbec se v tom výběru nevyznám, jsem bezradná..Snad to zní trochu srozumitelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí