Espiro Atlantic

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2748
3.8.09 22:58

Espiro Atlantic

Ahoj maminy, prosím vás strašně se mi líbí kočárek Atlantic Espiro a láká mne i příznivá cena. U nás na malém městě se mi jej nepodaří v obchodě vidět na živo a navíc, když jsem se na něj ptala, tak mi prodavačka v obchodě řekla, že je neberou, že jsou poruchové, že těmto kočárkům upadávají kola. A abych pravdu řekla, my měli na první dceru právě z tohoto obchodu kočárek-polské výroby- a tomu ty kola opravdu upadávala a navíc byla poruchová i brzda na kočárku, ale nebyl to výše jmenovaný Atlantic Espiro. A proto se ptám, máte prosím maminy dobré zkušenosti S Espirem? Reklamovala jej některá z vás? A případně, co bylo jeho vadou? Za jakékoliv připomínky a zkušenosti i s manipulací budu ráda. Díky P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Espiro Atlantic?

Přidejte zkušenost s Espiro Atlantic
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5546
4.8.09 09:24

Petrusho, diskuze na tento typ kočárku už tady je pro ukázku např.

https://www.emimino.cz/modules.php?…

Stačí si dát diskuzní forum - kočárky - čtyřkolky a Espiro Atlantic tam bude nejméně ještě 2×

Hodně štěstí při volbě.

PS: má ho moje sestra, vozí v něm neteř rok a NIC mu není ani nic neupadlo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
4.8.09 10:01

Ahoj Pavličko, díky za odkaz , vše jsem tedy přečetla a nikdo zatím nepsal, že by kolečka upadávala. Pokud jsou tu ale mamky, co mají ještě k tématu co říct budu moc ráda. Třeba brzdy nejsou nějak poruchové? Mě se jedná o to, že bydlíme zrovna na sídlišti v kopci a znáte to… zastavíte třeba u novinového stánku a s naším starým kočárkem, to bylo o nervy když brzdy střídavě fungovaly a nefungovaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
4.8.09 17:09

ahoj, mám Atlantic a nic mi nikdy neupadlo, ani jiná závada.
maximální spokojenost. teď je malá v čerstvě v golfkách /kvůli MHD/ a kočárek je schovaný pro druhé mimčo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
4.8.09 22:15

Nemíváme na něj žádné reklamace - ani na brzdy. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
5.8.09 15:01

Sati moc díky… tak že bych do něj nakonec šla? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Šoula
10.1.10 00:31

Ahoj, my máme Atlantic a jsem s ním moc spokojená. Kolečka drží a brzdy taky fungují. Bydlíme na kopci a nikdy jsem neměla problémy. Doporučuju. Zdravím Jitka

• Citovat
  • Upravit
10.1.10 08:46

Sestřenice jej má a já mám PP GT3, až na tu cenu a váhu tam není skoro žádný rozdíl, s atlanticem se jezdí moc příjemně i je dostatečně prostorný, jen ten fusak je docela tenký.A ve sněhu se s ním hůře jelo než s mým PP. Jinak je fakt super, má ho rok a půl a pořád jako nový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Šoula
10.1.10 15:44

Ten fusak je spíš zateplený nánožník. My jsem zatím v hluboké korbičce, ale už jsem si objednala pořádný fusak. Za chvíli už se do hlubokýho nevejdeme, tak aby nám Ema nezmrzla :-D

• Citovat
  • Upravit
Hozy
5.3.10 23:07

Atlantic

Taky jsem měla Atlantic,oran.šedá,láska na první pohled,můžu doporučit,hlavně hlubokej,nádhera,je vyšší než většina těch „autobusů“co jich jezdí většina :mrgreen: ,zdá se mi větší než třeba x lader,samozřejmě má i nějaký mouchy,je dost velkej,do auta,nebo výtahu,ale stačí sundat kolo a sklopit rukojeť,dvakrát jsme píchli,to taky nic moc,ale nejlepší s tím dojít do pneuservisu,hlavně nic nerozebírat,kamarádce pak kolo šmajdalo,radši to nechat odborníkům.Ale to byly asi jediný problémy,do korby jsme se prosím vešli do 13.měsíců :palec: ,byl narozený v květnu,v prosinci jsme museli do sporťáku,s fusakem se do korby nevešel,ale v dubnu jsme se zas do korby vrátili,jen na spaní,a vpoho.aFusak ve sporťáku na zimu úplně stačil,když hodně mrzlo a foukalo,dala jsem plášťěnku,sporťák se mi teda vzhledem moc nelíbil,je dost hranatej,těžkej,ale zas pro prcka pohodlnej,prostornej,vše je zkrátka vždy na úkor něčeho,a že se nehoupe prckům ,myslím ,vůbec nevadí,stačí ty nerovnosti při jízdě,jen se to tak pohupuje,aspoň z nich babičky nevytřesou duši,jak bylo dřív zvykem,že? :lol:a ty starší barvy jsou lepší než teď ty nový,hlavně09,a už se dělaj i autosedačky,to já si to musela naimprovizovat sama,měla jsem od Mikruse modrou s kytkama,přidělala pár pásků a frčeli jsme,a vypadalo to parádně :palec: ,na léto je ta autosedačka super,takže holky,jděte do něho,divím se,že jich jezdí tak málo.

• Citovat
  • Upravit
Hozy
5.3.10 23:18

Atlantic

Jo,a ještě k těm prodavačkám,podle mně je buď neberou,nebo říkaj že jsou poruchový,protože jsou mnohem levnější,než ostatní,dělala jsem v obchodě,vím jak to chodí :pocitac: ,chtěj prodávat to nejdražší,aby byly tržby,tak řeknou,že jsou poruchový,ale nevím,co by na něm mohlo být poruchovýho,snad jen ty kola,ale to asi u všech značek,mě kola přišly super,na pohled i kvalitou :pankac: ,a když se dává na konstrukci sporťák,musí se sklopit ty vysunutý packy,co držej korbu,někdo tady psal,že to jakoby lítalo,prolamovalo se,to se musí sklopit!,pak žádnej problém :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Michaela999
20.5.10 18:19

otazečka s prozbou

Šoula píše:
Ten fusak je spíš zateplený nánožník. My jsem zatím v hluboké korbičce, ale už jsem si objednala pořádný fusak. Za chvíli už se do hlubokýho nevejdeme, tak aby nám Ema nezmrzla :-D

ahojky muzu se zeptat kde ste obednali nanozník?mam atlantik espiro ocean a taky potrebuju sehnat poradny teply nanozník moc ti díky M 99Michaela99@atlas.cz :-)

• Citovat
  • Upravit
Šoula
20.5.10 19:37

Nánožník jsem si koupila v obchodě s kočárkama. Je to nánožník na trojkolku od Emitexu (ten na to padne jako ulitý). No a fusak mám taky od Emitexu (jsem s ním noc spokojená). Dá se mu odepnout spodní část na nohy a je z něj i fusak do hluboké korbičky. A až dítě povyroste, tak se připne spodní část a je to velký fusak, do kterého se vejde i 2-3leté dítě. Vypadá tence, ale je teploučký. Jsem moc spokojená. Doporučuju.

Pá J.

• Citovat
  • Upravit
1633
5.6.10 19:27
Šoula píše:
Nánožník jsem si koupila v obchodě s kočárkama. Je to nánožník na trojkolku od Emitexu (ten na to padne jako ulitý). No a fusak mám taky od Emitexu (jsem s ním noc spokojená). Dá se mu odepnout spodní část na nohy a je z něj i fusak do hluboké korbičky. A až dítě povyroste, tak se připne spodní část a je to velký fusak, do kterého se vejde i 2-3leté dítě. Vypadá tence, ale je teploučký. Jsem moc spokojená. Doporučuju.Pá J.

ahojky mužu tě ješte poprosit kde mam koupit plastenku na sportovni verzi?dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
7.6.10 07:42

Jestli můžu poradit s plášťenkou,mají ji skoro v každém obchodě s kočárky,na sporťáky se rozlišují podle toho,jestli mají přehazovací rukojeť nebo ne,tenhle nemá,plášťenka má dva otvory,jeden na rukojeť jeden před boudičku,vím když jsme ji nasazovali poprvé,docela rébus :roll:stojí asi 200,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí