Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Espiro Atlantic?
Přidejte zkušenost s Espiro Atlanticenyk píše:
Vaha je uplne v pohode, nie je to 18kg max tak 8kg, nevazila som, nemam problem ho vyhodit do kufra auta - ford focud - nic nemusim zkladat, aj do fabie vojde ked zlozim kryt nad kufrom a kocik dam po vyske
Ford Focus combi?? Vejde se tam na délku či na šířku?
danielacap píše:enyk píše:Ford Focus combi?? Vejde se tam na délku či na šířku?
Vaha je uplne v pohode, nie je to 18kg max tak 8kg, nevazila som, nemam problem ho vyhodit do kufra auta - ford focud - nic nemusim zkladat, aj do fabie vojde ked zlozim kryt nad kufrom a kocik dam po vyske
enyk píše:
Nie ford focus hatch back, ten mensi a vojde sa pekne po leziacky, velkymi kolesami dolu a vlavo
danielacap píše:enyk píše:Ford Focus combi?? Vejde se tam na délku či na šířku?
Ahoj holky, já se právě rozhoduji mezi Atlantic Espiro a Atlantic GTX a už z toho mám zamotanou hlavu ![]()
Atlantic - dá se skládat sportovní verze i s tou sedačkou, nebo se to musí vycvakávat? děkuji.
sportovní verze se skládá i se „sedačkou“, ale pak samozřejmě není tak skladný. „sedačka“ nejde jen tak vycvaknout, je to vlastně pevná látka, která se připíná přes různá udělátka přímo na podvozek ![]()
@iviik píše:
sportovní verze se skládá i se „sedačkou“, ale pak samozřejmě není tak skladný. „sedačka“ nejde jen tak vycvaknout, je to vlastně pevná látka, která se připíná přes různá udělátka přímo na podvozek
díky za info..
Holky, prosím prosím, mohla bych poprosit, jestli byste mi mohly změřit, kdo máte Atlantic a kdo GTX šířku kočárku u koleček, já jen vybírám.. prý ten Atlantic se nevleze do užších výtahů (ten je u našich), tak mě to zajímá a na netu jsem našla u prodejců, že to je stejně.. což je divný.. i v jednom krámě mě na to prodavačka upozorňovala..
Děkuji. ![]()
Ahoj všem
Chtěla bych se zeptat jaký nánožník pasuje na espiro atlantic. Na sporťáku není tak bych ho chtěla dokoupit, ale vůbec nevím který tam bude nejlépe pasovat.
@Andriska já mám univerzal od emitexu ![]()
Barvu mám šedou. pro představu dávám odkaz, je tam i video ![]()