Espiro Atlantic

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Espiro Atlantic?

Přidejte zkušenost s Espiro Atlantic
Napsat příspěvek
Velikost písma:
enyk
15.3.12 11:24
tracking Maxi :mavam:
Lianda píše:
Ahojky :mavam: Mám prosbičku na ty, co již máte tento kočárek … budu pořizovat pláštěnku na sporťák a nevím, zda pořídit Emitex Tracking Maxi http://prodeti.tonejlepsi.com/…e3155065.jpg nebo Emitex trojkolku http://prodeti.tonejlepsi.com/…0cf8e3d7.jpg ? :think: Děkuju za rady :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
1267
15.3.12 11:33
enyk píše:
Vaha je uplne v pohode, nie je to 18kg max tak 8kg, nevazila som, nemam problem ho vyhodit do kufra auta - ford focud - nic nemusim zkladat, aj do fabie vojde ked zlozim kryt nad kufrom a kocik dam po vyske :lol:

Ford Focus combi?? Vejde se tam na délku či na šířku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
enyk
15.3.12 11:48
Nie ford focus hatch back, ten mensi a vojde sa pekne po leziacky, velkymi kolesami dolu a vlavo :potlesk:
danielacap píše:
enyk píše:
Vaha je uplne v pohode, nie je to 18kg max tak 8kg, nevazila som, nemam problem ho vyhodit do kufra auta - ford focud - nic nemusim zkladat, aj do fabie vojde ked zlozim kryt nad kufrom a kocik dam po vyske :lol:
  • Citovat
  • Upravit
enyk
15.3.12 11:49
cize na sirku
enyk píše:
Nie ford focus hatch back, ten mensi a vojde sa pekne po leziacky, velkymi kolesami dolu a vlavo :potlesk:
danielacap píše:
enyk píše:
  • Citovat
  • Upravit
28.3.12 14:22

Ahoj holky, já se právě rozhoduji mezi Atlantic Espiro a Atlantic GTX a už z toho mám zamotanou hlavu :mrgreen:

Atlantic - dá se skládat sportovní verze i s tou sedačkou, nebo se to musí vycvakávat? děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
30.3.12 16:59

sportovní verze se skládá i se „sedačkou“, ale pak samozřejmě není tak skladný. „sedačka“ nejde jen tak vycvaknout, je to vlastně pevná látka, která se připíná přes různá udělátka přímo na podvozek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.12 08:31
@iviik píše:
sportovní verze se skládá i se „sedačkou“, ale pak samozřejmě není tak skladný. „sedačka“ nejde jen tak vycvaknout, je to vlastně pevná látka, která se připíná přes různá udělátka přímo na podvozek :-)

díky za info..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.12 08:31

Holky, prosím prosím, mohla bych poprosit, jestli byste mi mohly změřit, kdo máte Atlantic a kdo GTX šířku kočárku u koleček, já jen vybírám.. prý ten Atlantic se nevleze do užších výtahů (ten je u našich), tak mě to zajímá a na netu jsem našla u prodejců, že to je stejně.. což je divný.. i v jednom krámě mě na to prodavačka upozorňovala..

Děkuji. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
18.1.15 19:07

Nánožník na espiro atlantic

Ahoj všem :) Chtěla bych se zeptat jaký nánožník pasuje na espiro atlantic. Na sporťáku není tak bych ho chtěla dokoupit, ale vůbec nevím který tam bude nejlépe pasovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lednova.jita
18.1.15 20:05

@Andriska já mám univerzal od emitexu ;)
Barvu mám šedou. pro představu dávám odkaz, je tam i video ;)

http://www.emitex.cz/…tmave-modry/

• Citovat
  • Upravit
914
18.1.15 21:17

@lednova.jita Super děkuji moc :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie