Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Espiro Atlantic?
Přidejte zkušenost s Espiro AtlanticKúpil som si kočiar Atlantic Espiro v roku 2008, po dvoch rokoch sa mi pokazilo predné koleso (zničené ložisko). Nie je možné nájsť servis, u výhradného dodávateľa týchto kočiarov nieje možné objednať si náhradné diely, takže po dvoch rokoch je kočiar nepouživateľný. Niesom spokojný s tymto typom kočiara a na buduce si už kupu kočiara tejto značky veľmi dobre rozmyslím.
Ahoj maminky ,
mohla bych se zeptat na rozdíl mezi Espiro Atlantic a Espiro Enzo s otočnými koly? není mi to jasné…taky by mě zajímalo, jeszli se ve sportovní verzi dá polohovat do úplného lehu? a jestli nevíte o nějaké prodejně v Praze a okolí kam bych se na ně mohla podívat, zatím jsem zádnou nenašla… ![]()
Děkuji Klára
Ahojky,
taky by mě zajímalo, zda se dá sportovní verze Espiro Atlantic polohovat do úplného lehu… prosím, kdo jej máte, poradíte ? Moc děkuju…
Co se týče nožiček, tak ty polohovat nejde, že jo ? ![]()
Nemám ho, ale koukala jsem na něj, nožičky polohovat jdou, a ten leh ve sportáku není úplně v rovině, ale to nemá skoro žádný kočárek úplně.
A prohlížela jsem ho v Praze v Dětském ráji, ale už je to hodně dlouho
Jedině tam zavolat, jestli ho mají.
Moooc děkuji
Tak to polohování nožiček je dobrá zpráva, to mám radost
A s tím lehem, to máš pravdu, stejně to většina kočárku nemá… ono ideální kočárek opravdu neexistuje
No nic, asi ho zítra objednám ![]()
http://www.detskyraj.cz/…tlantic-2011 Tady jsem ho prohlížela, ale už někdy před rokem. Na tom videu je vidět ten leh.
Video je super, ještě jednou díky moc
Tak jsem ho na netu právě objednala, tak jsem na to zvědavá ![]()
Dobrý den,
chci se zeptat, jak je na tom tento kočárek s terénem? Uvažuji o něm, ale potřebuji, aby zvládnul polní a lesní cestu plnou kamení a hrubého štěrku a taky chodník přes pole. Půjde to s ním, nebo je to vyloženě kočárek do města na chodníky. Taky by mě zajímalo, jak zvládne sníh. Moc díky za odpově´d. ![]()
Ahoj kočárek máme z druhé ruky a co jsem tak zkoušeli (aktivně budeme jezdit za pár týdnů až se mimi narodí), tak jezdí opravdu báječně v terénu…
Hlavně osoba od které ho máme je z podhůří a tak se sněhem apod. má rozhodně zkušenosti a moc si ho chválí ![]()
Myslím, že o starších typech jsem slyšela, že málo pruží…
Za nás a za známou tedy mohu doporučit… mě šlo taky hlavně o to ježdění po polňačce apod.
Ahoj,
tak já měla asi už starší typ, ale i tak jsem byla naprosto spokojená. Rodila jsem na podzim a ve sněhu super a v terénu taky
Pořád ho mám schovaný a věřím, že ho znova použiji ![]()
díky za odpovědi, sháním co nejvíce informaci. Kočárkem jezdím denně a musím ho i tahat autobusem denně, tak se chci ještě zeptat, jak se vejde? Se starým co sjem měla na syna to byl problém. Taky máme malé auto.
Ale koupě kombika, abychom hezky uvezli dvě děti i kočárek asi te´d nehrozí. Tak to bude ještě zajímavé.
No, tak to nevím, já jsem teda autobusem nejela ani jednou
A do auta se nám vlezl pěkně i do sedanu
Ale je fakt, že dost na těsno, do kombíka ho dát bylo snažší ![]()
Já jsem ji taky kupovala v obchodě s kočárkama. Je to pláštěnka na trojkolku. Napřed se nasadí na rukojeť a pak se přetáhne přes boudičku a nohy. Jak už bylo řečeno, je to rébus, ale určitě na to přijdete a nebo si to nechte ukázat v obchodě.
Jitka