Espiro Atlantic

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Espiro Atlantic?

Přidejte zkušenost s Espiro Atlantic
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Šoula
7.6.10 16:55

Já jsem ji taky kupovala v obchodě s kočárkama. Je to pláštěnka na trojkolku. Napřed se nasadí na rukojeť a pak se přetáhne přes boudičku a nohy. Jak už bylo řečeno, je to rébus, ale určitě na to přijdete a nebo si to nechte ukázat v obchodě.

Jitka

• Citovat
  • Upravit
ivantan2
13.1.11 08:22

espiro

Kúpil som si kočiar Atlantic Espiro v roku 2008, po dvoch rokoch sa mi pokazilo predné koleso (zničené ložisko). Nie je možné nájsť servis, u výhradného dodávateľa týchto kočiarov nieje možné objednať si náhradné diely, takže po dvoch rokoch je kočiar nepouživateľný. Niesom spokojný s tymto typom kočiara a na buduce si už kupu kočiara tejto značky veľmi dobre rozmyslím.

• Citovat
  • Upravit
Lucinka11111
3.5.11 13:07

Espiro

Atlantik espiro je vážně úžasný kočárek.. :)

• Citovat
  • Upravit
1608
21.6.11 00:45

Ahoj maminky ,
mohla bych se zeptat na rozdíl mezi Espiro Atlantic a Espiro Enzo s otočnými koly? není mi to jasné…taky by mě zajímalo, jeszli se ve sportovní verzi dá polohovat do úplného lehu? a jestli nevíte o nějaké prodejně v Praze a okolí kam bych se na ně mohla podívat, zatím jsem zádnou nenašla… :think:

Děkuji Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6490
10.9.11 21:40

Ahojky,

taky by mě zajímalo, zda se dá sportovní verze Espiro Atlantic polohovat do úplného lehu… prosím, kdo jej máte, poradíte ? Moc děkuju… :srdce: Co se týče nožiček, tak ty polohovat nejde, že jo ? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
10.9.11 21:57

Nemám ho, ale koukala jsem na něj, nožičky polohovat jdou, a ten leh ve sportáku není úplně v rovině, ale to nemá skoro žádný kočárek úplně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
10.9.11 21:59

A prohlížela jsem ho v Praze v Dětském ráji, ale už je to hodně dlouho :nevim: Jedině tam zavolat, jestli ho mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6490
10.9.11 22:02

Moooc děkuji :hug: Tak to polohování nožiček je dobrá zpráva, to mám radost :palec: A s tím lehem, to máš pravdu, stejně to většina kočárku nemá… ono ideální kočárek opravdu neexistuje :roll: No nic, asi ho zítra objednám :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
10.9.11 22:16

http://www.detskyraj.cz/…tlantic-2011 Tady jsem ho prohlížela, ale už někdy před rokem. Na tom videu je vidět ten leh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6490
11.9.11 10:53

Video je super, ještě jednou díky moc :palec: Tak jsem ho na netu právě objednala, tak jsem na to zvědavá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mody
28.10.11 21:44

Espiro v terénu

Dobrý den,
chci se zeptat, jak je na tom tento kočárek s terénem? Uvažuji o něm, ale potřebuji, aby zvládnul polní a lesní cestu plnou kamení a hrubého štěrku a taky chodník přes pole. Půjde to s ním, nebo je to vyloženě kočárek do města na chodníky. Taky by mě zajímalo, jak zvládne sníh. Moc díky za odpově´d. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2899
28.10.11 21:52

Ahoj kočárek máme z druhé ruky a co jsem tak zkoušeli (aktivně budeme jezdit za pár týdnů až se mimi narodí), tak jezdí opravdu báječně v terénu…
Hlavně osoba od které ho máme je z podhůří a tak se sněhem apod. má rozhodně zkušenosti a moc si ho chválí :-)

Myslím, že o starších typech jsem slyšela, že málo pruží…

Za nás a za známou tedy mohu doporučit… mě šlo taky hlavně o to ježdění po polňačce apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15696
28.10.11 22:11

Ahoj,

tak já měla asi už starší typ, ale i tak jsem byla naprosto spokojená. Rodila jsem na podzim a ve sněhu super a v terénu taky :palec: Pořád ho mám schovaný a věřím, že ho znova použiji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mody
31.10.11 08:59

díky za odpovědi, sháním co nejvíce informaci. Kočárkem jezdím denně a musím ho i tahat autobusem denně, tak se chci ještě zeptat, jak se vejde? Se starým co sjem měla na syna to byl problém. Taky máme malé auto. :cry: Ale koupě kombika, abychom hezky uvezli dvě děti i kočárek asi te´d nehrozí. Tak to bude ještě zajímavé.

• Citovat
  • Upravit
15696
31.10.11 09:20

No, tak to nevím, já jsem teda autobusem nejela ani jednou :think: A do auta se nám vlezl pěkně i do sedanu :palec: Ale je fakt, že dost na těsno, do kombíka ho dát bylo snažší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí