Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Espiro Atlantic?
Přidejte zkušenost s Espiro AtlanticNo tak to taky nevím jak s tímto… on má dost daleko od sebe ta zadní kole, takže o úzkých dveřích nemůže být řeč, ale to je zase jen plus pro stabilitu apod…
Hm ![]()
na stabilitu byl výborný a je fakt, že se mi třeba nevlzl u našich do výtahu, ale zase se dá celkem snadno sundat zadní kolečko a pak vešel ![]()
Ar-tep, tak jsem se dozvěděla něco užitečného… o tom kolečku jsem neměla tušení, tak to je parádní info!!!
![]()
Sundat kolečko by mě taky nenapadlo. Měla jsem kočárek, co měl čtyři kole, všechny stejně široko od sebe, tak to bych musela sundat obě a s tím by se asi jet nedalo po jedné straně. ![]()
Holky, to mě napadlo hned jak jsem zjistila, že mě tam nevleze a ještě v obchodě jsem koukala jaký je tam systém a fakt jednoduchý
zmáčkne se čudlík a vytáhne a po jednom kole jsem zajela a zase vyjela a jen nasadila a bylo
Fakt jsem neměla s ničím problém. Akorát mě na zimu mrzelo, že má jen fusak jako nánožník, takže jsem musela dávat ještě teplou deku, ale to je asi o zvyku a nápadech. jsem slyšela, že prý se dají i nánožníky dokoupit na spor´ták, ale to nevím ![]()
Ar-tep píše:
Holky, to mě napadlo hned jak jsem zjistila, že mě tam nevleze a ještě v obchodě jsem koukala jaký je tam systém a fakt jednoduchýzmáčkne se čudlík a vytáhne a po jednom kole jsem zajela a zase vyjela a jen nasadila a bylo
Fakt jsem neměla s ničím problém. Akorát mě na zimu mrzelo, že má jen fusak jako nánožník, takže jsem musela dávat ještě teplou deku, ale to je asi o zvyku a nápadech. jsem slyšela, že prý se dají i nánožníky dokoupit na spor´ták, ale to nevím
Holky, tak přidávám čerstvé zkušenosti. Pořídila jsem si nový cca před měsícem a půl a zatím veliká spokojenost
Všechny 4 kolečka se dají snadno demontovat a zase zpátky namontovat, tím pádem i uskladnění do auta je docela v pohodě. Do kufru se mi tedy vejde i s kolama, ale když jsme teď jeli na dovču a věcí bylo více, tak jsme je dali dolů a hned to bylo lepčejší
Je stabilní, pružení mi přijde normální (není to houpací kočár), lesní cesty bez problému a sníh tedy zatím nevím, no věřím, že to bude ok
Nánožníky to má na vše, dokonce i na autosedačku, velice praktické
A cena
Doporučuji ![]()
super, že jsi spokojená, tka jen tak dál. Já vozit kočárek autem a nemuset ho tahat busem, tak do něj taky jdu, je senzační a moc krásný a za super cenu. Ale to tahání busem by bylo šílené. Sice jde sundat jedno kolečko a tím je kočárek užší, ale to se dá, když je hezky a sucho, ale kolečko od sněhové břačky nebo bahna sundávat a nandávat pořád, ruky jak prase a třeba i rukávy, tak to bych nechtěla. Moc mě to mrzí, páč jsem se do něj fakt zamilovala, ale bohužel, ta šířka. No nedá se nic dělat, už mám jiný, je úzký, vejde se i do zájezdového autobusu v pohodě, tak snad bude dobře sloužit.
Jo, jo Mody, asi kdybychom ho měly tahat busem, tak se taky rozmyslíme, ale naštěstí nemusíme a tak jsem ho mohli pořídit
protože to byla taky „láska na první pohled“…
Tak ať ti kočárek dobře slouží a pohodlné cestování ![]()
Ahojky
Mám prosbičku na ty, co již máte tento kočárek … budu pořizovat pláštěnku na sporťák a nevím, zda pořídit Emitex Tracking Maxi http://prodeti.tonejlepsi.com/…e3155065.jpg nebo Emitex trojkolku http://prodeti.tonejlepsi.com/…0cf8e3d7.jpg ?
Děkuju za rady ![]()
Ahojky, máte někdo tento kočárek z loňské kolekce 2010? Chtěla jsem dokoupit nánožník ke sporťáku, ale výrobce mi sdělil, že k modelu r. 2010 se nánožníky nedělaly jen fusaky (ten mám). Tak jsem se chtěla optat, zda jste některá ten nánožník dokupovala od Emitexu - jaký typ padne? Moc díky.
Nikdo tady neřeší váhu kočárku? Na netu píšou 18kg sportovní verze. Je to pravda?
Ahoj,
ja som kupila nedavno od emitexu univerzal de luxe, mala prave presla z vanicky do sportaku, ked lezi tak je to nic moc, ked bude sediet tak mozno ok, ja mam esiro atlantic 2010, ale mal by pasovat nanoznik aj z 2011 ten uz ma nanoznik v zakladnej vybave ale zatial ho neviem zohnat samostatne
…
Vaha je uplne v pohode, nie je to 18kg max tak 8kg, nevazila som, nemam problem ho vyhodit do kufra auta - ford focud - nic nemusim zkladat, aj do fabie vojde ked zlozim kryt nad kufrom a kocik dam po vyske ![]()