bumbleride flyer

195
7.8.09 10:17

bumbleride flyer

Ahoj holky,mate prosim nektera zkusenost s timto kocarkem? diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3011
7.8.09 16:18

Ahoj, tento kočárek je i mým tipem, snad se někdo přidá a napíše zkušenosti… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
7.8.09 17:08

http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…
diskuze u sousedů…

moc ho tu ještě nikdo nemá, bumbleride ve v čr poměrně nová značka, ve světě je asi 5 let, tuším US. k vidění na živo jsou všechny typy v Malvíkovi v Hostivicích, pro pražské.

líbí se mi přehazovací rukojeť i možnost všech 4 koleček otočných s aretací (aby jedna strana vožení nebyla znevýhodněná)

osobní zkušenost bohužel nemám :( manžel by mě zabil - viz metřík :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
25.9.09 20:43

videla jsem dnes v saline v barve Seagrass. Naprostá nááádhera!!!opravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TKJ
277
26.9.09 22:20

flyera sem mali, predala som ho, muz s nim nebol spokojny, ja spociatku tiez moc nie ale zvykla som si na jazdenie snim - nie je moc dobre ovladatelny.ale bol pre maleho pohodlny - polohovani az do lahu, celkom dlha sedacka.nanoznik je len taky polonanoznik, myslim ze dieta moc pred zimou neochrani.striedka je velka, ale hodne vysoko nad dietatkom. fakt velke minus kocarku je hodne zla ovladatelnost.ma rucku dost daleko od samotneho kocarku zle sa mi s nim zatacalo a to najme v polohe ked som si prehodila rukojet tak aby som na maleho videla..ale nepredavala som ho koli tomu (cakame dalsie mimi a potrebovala som kupit surodenecky kocik), ja som si zvykla.a chvilami sa mi aretacia zasekavala a neslo zaaretovat koliecko.ked chcete pytajte sa dalej :)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
30.12.09 19:36

.

Příspěvek upraven 23.05.10 v 22:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nadule97
17.3.10 21:30

vlastní zkušenost

Do toho kočárku jsem se zamilovala hned jak jsem ho na netu viděla. Opravdu jeden z mála sporťáků u kterých jde přehazovat rukojeť. Dnes mi tenhle kočár došel domu. Nejdříve mě opravdu moc naštvalo to, že všude píšou že lůžko má délku 97cm a opravdu to tak NENÍ. Nevím jaký blbec to měřil, ale i když se člověk hodně snaží a dá lůžko do úplného lehu lůžko je dlouhé cca 87cm, takže 10cm rozdíl. Byl to jeden z hlavních důvodů proč jsem si tenhle kočárek objednala. Ovladatelnost kočáru také není tak báječná jak všude popisují a rozhodně nejde dobře ovládat jen jednou rukou. Nechápu jak se člověk má rozhodnout zda si ho nechat nebo ho vrátit, když ho ani nemůže vyzkoušet venku a doma to je něco úplně jiného jezdit po koberci. Aretace se provádí opravdu jednoduše a jen dvěma pohyby ať nehledáme samé zápory a fusakonánožník je skvěle vymyšlený,ale jinak mě tenhle kočár dost zklamal.

• Citovat
  • Upravit
TKJ
277
22.3.10 11:44

nadule - uplne so vsetkym suhlasim..mna najviac sklamalo to, ze ked som ho sla na prvej jazde vyskusat, pokazila sa ta uzasne jednoducha aretacia..dlzka mi teda vyhovovala, a to maly bol dost velky. a tiez kvalita metrialu sa mi pacila..bohuzial to je vsetko:(.na jazdu som si ja nezvykla, ani nikto kto s nasim kocarkom bumbleride jazdil.velmi tazko sa ovladal, ak som mala maleho tak ,ze pozeral namna.a nanoznik bol sice fajn, ale podla mna malo kryl..musim ti len popriat pevne nervy s timto kocikom a mozno si casom na jeho muchy zvyknes.ja som si nezvykla:(,uz je predaný:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
22.3.10 13:05

Ahoj holky, zvažuji dlouho koupi flyera. Ale dost mě odrazují negativní zkušenosti, které píšete. Vy, které jste ho nakonec prodaly, jaký jste za něj vybraly? S přehazovací rukojetí jich asi moc nebude, vím jen o PP uno. Tak aspoň aby byl dost prostorný, pohodlný pro dítě. Díky za všechny tipy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TKJ
277
26.3.10 09:09

nelar - no bohuzial, citala som si aj skusenosti na diskusii v modrem konikovi, a tam ho maminky tiez moc neospevuju. On velmi zaujme, z obrazku, aj farby su an zivo krasne, ale ta funkcnost, strasne:(. PP Uno som zvazovala, ked som vtedy vyberala golfky, skoda ze som vybarla bumbleride, mozno by som bola spokojnejsia. Ten ma ale nevyhodu tych koleciek, ze ked mas dieta v proti smere jazdy, tak mas vpredu tie koliecka na pevno a asi by si bolo treba zvyknut na zatacanie a tak. Na zivo ale vyzera dobre. Po skusenostiach s bulbleride, som uz ziadne golfky nekupila, maly zacal pekne chodit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
27.3.10 19:35

Aurulo a jaký přesně ten kočárek máš? Můžeš dát prosím foto? Docela jsi mě zvyklala a začínám o něm taky uvažovat. Ta přehazovací rukojeť je vážně super, docela ji preferuji. Moc díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
14.3.19 21:03

Mám bumbleryde flyer

Tak já ho koupila a musím říct že super. Jedinou vadu vidím a to jízdu do schodů a ze schodů…to nedá. A nízký koš na nákupy. Jinak nevidím problém. Za ně spokojenost. Jezdí dobře a když nic vezmu ho do ruky i s dítětem a vynesu do busu. Do teď jsem měla x lander x move, ale dítě mi jezdí pouze proti směru a tam už ji začínají viset nehy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí