Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Tak jsem nakonec vybrala 4runner v barvě sand beige s černou konstrukcí a autosedačkou Maxi cosi.Tak jsem zvědavá:-)
Dobrý den, poraďte prosím nějaký sporťák, aby se jednoduše skládal do opravdu malého auta, potřebuji ho denně a aby projel nějaký terén, jako pole, les… Použitý max do 3000Kč Dík za rady ![]()
Maminky, jaký kočárek byste vybraly? S kočárkem budu jezdit převážně ve městě tzn především zámková dlažba, zpevněná cesta, klasický asfaltový chodník a jezdit převážně v MHD. Mé přání bylo, aby měl nafukovací kola (avšak většina má pěnová kola nevím jestli jsou lepší) a ruční brzdu při jízdě na kolečkových bruslích. Ovšem nebráním se kompromisům. Líbí se mi kočárek :
1.britax go big,
2. peg perego book Crosswalk a
3. hartan
@Marffusha ja se rozhodovala mezi hartanem a britax go big a vyhral u mne britax..jezdim od rijna a zatim velika spokojenost
, na jare budeme presedlavat do sportovni verze, tak jsem na ni uz zvedava
@Marffusha na obě děti jsem měla Hartana a byla jsem moc spokojená. Bydlím ve městě a jízda i na „kočičích hlavách“ se dala zvládnou aniž bych dítě vytřásla. Za mě Hartan ![]()
Ahoj, obnovuji diskuzi, abych nezakládala novou. Můžete mi prosím doporučit kočárek, který má nafukovací kola, přední s aretací, aby byl vhodný spíše do terénu - kamenité cesty, les. První kočárek jsem měla Peg perego GT 3 s hlubokou korbou Naveta XL, byla jsem s ním moc spokojená, až na autosedačku. Teď bych chtěla něco trošku modernějšího a ideálně, aby šla nacvaknout nějaká kvalitní autosedačka (maxi-cosi?). Mám ještě sporťák Valco snap 4, který jsem pak vozila s sebou v autě na nákupy a pod. Ale na klasické ježdění po vesnici jsem využívala ten velký sporťák Peg perego.
@Marffusha Jané Slalom Pro
. Máme 6 kočárků, z toho 2 Slalomy a projedou opravdu vše (sníh, kořeny v lese, polňačky), ale dobře se s nimi cestuje (sporťák se skládá v jednom kuse, otočí se na místě), jezdím xkrát týdně MHD v Brně. Kola nafukovací a hodně místa pro dítě, dvouleté mi tam spí naprosto s přehledem a velikostně se tam ještě nějakou dobu vejde.
@Kacabacka Baby design, mám a jsem spokojená, dělají verzi Husky, Dotty Lupo
tady recenze
@Káťa19 ten baby design husky nevypadá vůbec špatně
A jde na něj tedy autosedačka maxi-cosi? Nebo jakou máš ty?
@Kacabacka adaptery se prodavaji, sezenes i na bazarku nebo na fb. Ja vajicko na kocarek nepouzivam ![]()
Ještě jsem narazila na kočárek Rico basic a taky vypadá pěkně…
@Kacabacka neni to.presne ten samy model, ale pro predstavu https://www.emimino.cz/…-brano-ecco/