Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Tak zas já
![]()
Máme doma trojkombinaci ABC Design ale řeknu vám, je pěkně naprd
Těším se, až se toho zbavíme. Takže chceme kupovat sporťák, ale ne nijak drahej. Padl mi do oka právě X-lander XV z roku 2009. Cena je krásně přijatelná (4700,–) a i vzhledově je fakt pěkný. Máte s ním zkušenosti? Momentálně bydlíme na vesnici, ale že by tu byl nezdolatelný terén, to ne a beztak se chceme co nejdříve stěhovat do města, kde jsou cesty úplně v pohodě. Chci hlavně trojkolku, čtyřkolky se mi u sporťáků prostě nelíbí
Nejdříve jsme uvažovali o Casualplay, ale ta cena je prostě moc vysoká ![]()
Nebo mi poradíte jinou dobrou trojkolku za přijatelnou cenu?
![]()
My ho máme a je super, určitě bych mu měla co vytknout, ale momentálně mě nic nenapadá
Jsem s ním spokojená ![]()
Mě se hrozně líbí
Zatím jsem ho teda viděla jen na netu, ale taky ho chci vidět v obchodě:) A ta cena je taky přijatelná, oproti jiným teda ![]()
Já ho mám teda od sousedky, ale původně jsem ho odmítla a chtěla nový, jenže v obchodě jsem z něho byla taky nadšená a říkala si proč teda vlastně nový… On nemá takovéto klasické pružení, ale korbička je zavěšená na konstrukci, takže snese celkem hrbolatý terén. Bydlíme v CHKO, takže chodníky žádná údržba a je to super… Ptala jsem se i manžela, co nám vlastně vadí a on že NIC! Jen nemůžu ohodnotit skladnost, máme velký kufr. Jednoduše se dá sundat přední kolo, takže by to neměl být problém ani do menšího auta, snad
Jo a dá se komplet celý vyprat v pračce na šetrný program, což jsem ocenila, když malý baštil venku v kočárku.
Ty brďo, mě fakt nic nenapadá. Pak mi budeš muset napsat, co ti vadí, jo ![]()