X-lander XV 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1254
4.2.12 14:03

X-lander XV 2009

Tak zas já :mrgreen: :mavam:

Máme doma trojkombinaci ABC Design ale řeknu vám, je pěkně naprd :mrgreen: Těším se, až se toho zbavíme. Takže chceme kupovat sporťák, ale ne nijak drahej. Padl mi do oka právě X-lander XV z roku 2009. Cena je krásně přijatelná (4700,–) a i vzhledově je fakt pěkný. Máte s ním zkušenosti? Momentálně bydlíme na vesnici, ale že by tu byl nezdolatelný terén, to ne a beztak se chceme co nejdříve stěhovat do města, kde jsou cesty úplně v pohodě. Chci hlavně trojkolku, čtyřkolky se mi u sporťáků prostě nelíbí :? Nejdříve jsme uvažovali o Casualplay, ale ta cena je prostě moc vysoká :think:

Nebo mi poradíte jinou dobrou trojkolku za přijatelnou cenu? :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
710
4.2.12 19:20

My ho máme a je super, určitě bych mu měla co vytknout, ale momentálně mě nic nenapadá :nevim: Jsem s ním spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
4.2.12 19:47

Mě se hrozně líbí :) Zatím jsem ho teda viděla jen na netu, ale taky ho chci vidět v obchodě:) A ta cena je taky přijatelná, oproti jiným teda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
4.2.12 21:12

Já ho mám teda od sousedky, ale původně jsem ho odmítla a chtěla nový, jenže v obchodě jsem z něho byla taky nadšená a říkala si proč teda vlastně nový… On nemá takovéto klasické pružení, ale korbička je zavěšená na konstrukci, takže snese celkem hrbolatý terén. Bydlíme v CHKO, takže chodníky žádná údržba a je to super… Ptala jsem se i manžela, co nám vlastně vadí a on že NIC! Jen nemůžu ohodnotit skladnost, máme velký kufr. Jednoduše se dá sundat přední kolo, takže by to neměl být problém ani do menšího auta, snad :nevim: Jo a dá se komplet celý vyprat v pračce na šetrný program, což jsem ocenila, když malý baštil venku v kočárku.
Ty brďo, mě fakt nic nenapadá. Pak mi budeš muset napsat, co ti vadí, jo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4