Xiaomi vacuum mop špatně mopuje

8506
5.1.23 21:02

Xiaomi vacuum mop špatně mopuje

Ahoj, koupila jsem si nový Xiaomi vacuum mop. Vysávání super, ale mopování jen lehce navlhčí podlahu (téměř ani to ne), i když jsem zvolila nejvíc vody a přijde mi, že nic pořádně nevytře. Ani běžné kapičky na zemi, co děti pocintaly… To je normální? Měla jsem před tím na mopování Scoobu a ta vytírala skvěle. Zvažuji, jestli to Xiaomi nereklamovat.

Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1615
5.1.23 21:23

@Limi123 a četla jsi recenze??? Já teď na to koukám a tam upozorní že to hůř vytírá.
Takže i když to dáš na reklamaci nemusí to uznat akorát budeš měsíc bez vysavače.
Vždyť to chce přečíst nejdřív hafo recenzí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3055
5.1.23 21:23

Ono to jen tahá vlhkou hadru, nevytře to podlahu. Já používám jen vysávání a pak vytírám sólo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8506
5.1.23 21:38
@KahlanAmnel píše:
@Limi123 a četla jsi recenze??? Já teď na to koukám a tam upozorní že to hůř vytírá.
Takže i když to dáš na reklamaci nemusí to uznat akorát budeš měsíc bez vysavače.
Vždyť to chce přečíst nejdřív hafo recenzí.
Četla, opakovaně se tam psalo, že mopování ok. Ach jo :-( Měla jsem koupit iRobot :-(

To není „hůř vytírá“, to je „nevytírá“, jen mírně navlhčuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8506
5.1.23 21:39
@Dara90 píše:
Ono to jen tahá vlhkou hadru, nevytře to podlahu. Já používám jen vysávání a pak vytírám sólo.

Tak já vysavač měla, kupovala jsem to hlavně kvůli tomu mopování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
5.1.23 21:39
@Limi123 píše: Četla, opakovaně se tam psalo, že mopování ok. Ach jo :-( Měla jsem koupit iRobot :-(To není „hůř vytírá“, to je „nevytírá“, jen mírně navlhčuje.

Tak ono ty ceny fakt jsou jinde… Cena/výkon…
Když chceš kvalitu, musíš do toho vrazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
5.1.23 21:51

@Limi123 vem si provázek hadr a pouštěj do něj trochu vody a tahej ho za sebou po podlaze :mrgreen:
Co bys od toho chtěla :nevim:
Mašiny co opravdu vítají mají kartáč a za ním sterku s odsáváním ;) ale doma se sním neotocis :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8506
5.1.23 21:53
@JiříkMazlík píše:
@Limi123 vem si provázek hadr a pouštěj do něj trochu vody a tahej ho za sebou po podlaze :mrgreen:
Co bys od toho chtěla :nevim:
Mašiny co opravdu vítají mají kartáč a za ním sterku s odsáváním ;) ale doma se sním neotocis :mrgreen:

Tak mě nenapadlo, že tenhle to nemá. Moje stará Scooba ho měla :-( Nic, jdu založit nové téma :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
5.1.23 21:55

@Limi123 upřímně vytirala bys celý byt na jedno namočení stejným hadrem? A maximálně mu vždy cakla trochu vody?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8506
5.1.23 21:57
@JiříkMazlík píše:
@Limi123 upřímně vytirala bys celý byt na jedno namočení stejným hadrem? A maximálně mu vždy cakla trochu vody?

Ne. Ani mě nenapadlo, že by takhle nějaký robotický mop mohl fungovat a nemít hrozné recenze. Jak říkám, měla jsem Scoobu a ta normálně fungovala vč. odsávání špinavé vody za sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
5.1.23 22:11

@Limi123 no někomu to stačí :mrgreen:
Znáš to co je mokré to je čistě :mrgreen:
Spíš je to na stažení prachu aby se nevyril.
V práci máme mašinu na vytírání co opravdu uklízí pěkně ale potřebuje obsluhu ;) ale sežere i bláto oleje prostě jí chutná :dance: jen ta cena 80k a zabere dost místa :lol:
PS : 99% těhle robotů to takhle šmudla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
5.1.23 22:16

@Limi123 mám ho taky a vytirani je nevytirani 😂. Já to ale nepoužívám, chtěla jsem hlavně vysavač, takže opačný důvod koupě než byl tvůj. Jen co teda já dělam, když ho tak 1× za rok pustím i vytrit je to, že ten hadřík předtím namocim do vody a skoro nevyzdimu a pak mi to setre, ale to je fakt jen nouzovka na předsíň na stopy od psa jak přijde z venku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
5.1.23 22:30

@Klara0225 není rychlejší vzít klasický mop a kýbl? Než to na toho robota nandas a než on se stím vypořádá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
6.1.23 08:39

@JiříkMazlík no však tak to dělám 😂. To fakt jen tak 1× ročně mě to tak přepadne, že by to mohl udělat někdo jiný 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8506
6.1.23 09:34
@JiříkMazlík píše:
@Limi123 no někomu to stačí :mrgreen:
Znáš to co je mokré to je čistě :mrgreen:
Spíš je to na stažení prachu aby se nevyril.
V práci máme mašinu na vytírání co opravdu uklízí pěkně ale potřebuje obsluhu ;) ale sežere i bláto oleje prostě jí chutná :dance: jen ta cena 80k a zabere dost místa :lol:
PS : 99% těhle robotů to takhle šmudla

To už jsem teď taky zjistila :-( Mě to prostě nenapadlo, ten první, co jsem měla, fakt vytíral no. Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová