Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, koupila jsem si nový Xiaomi vacuum mop. Vysávání super, ale mopování jen lehce navlhčí podlahu (téměř ani to ne), i když jsem zvolila nejvíc vody a přijde mi, že nic pořádně nevytře. Ani běžné kapičky na zemi, co děti pocintaly… To je normální? Měla jsem před tím na mopování Scoobu a ta vytírala skvěle. Zvažuji, jestli to Xiaomi nereklamovat.
Děkuji.
@Limi123 a četla jsi recenze??? Já teď na to koukám a tam upozorní že to hůř vytírá.
Takže i když to dáš na reklamaci nemusí to uznat akorát budeš měsíc bez vysavače.
Vždyť to chce přečíst nejdřív hafo recenzí.
Ono to jen tahá vlhkou hadru, nevytře to podlahu. Já používám jen vysávání a pak vytírám sólo.
@KahlanAmnel píše:Četla, opakovaně se tam psalo, že mopování ok. Ach jo
@Limi123 a četla jsi recenze??? Já teď na to koukám a tam upozorní že to hůř vytírá.
Takže i když to dáš na reklamaci nemusí to uznat akorát budeš měsíc bez vysavače.
Vždyť to chce přečíst nejdřív hafo recenzí.
To není „hůř vytírá“, to je „nevytírá“, jen mírně navlhčuje.
@Dara90 píše:
Ono to jen tahá vlhkou hadru, nevytře to podlahu. Já používám jen vysávání a pak vytírám sólo.
Tak já vysavač měla, kupovala jsem to hlavně kvůli tomu mopování.
@Limi123 píše: Četla, opakovaně se tam psalo, že mopování ok. Ach joMěla jsem koupit iRobot
To není „hůř vytírá“, to je „nevytírá“, jen mírně navlhčuje.
Tak ono ty ceny fakt jsou jinde… Cena/výkon…
Když chceš kvalitu, musíš do toho vrazit.
@Limi123 vem si provázek hadr a pouštěj do něj trochu vody a tahej ho za sebou po podlaze ![]()
Co bys od toho chtěla ![]()
Mašiny co opravdu vítají mají kartáč a za ním sterku s odsáváním
ale doma se sním neotocis ![]()
@JiříkMazlík píše:
@Limi123 vem si provázek hadr a pouštěj do něj trochu vody a tahej ho za sebou po podlaze
Co bys od toho chtěla
Mašiny co opravdu vítají mají kartáč a za ním sterku s odsávánímale doma se sním neotocis
Tak mě nenapadlo, že tenhle to nemá. Moje stará Scooba ho měla
Nic, jdu založit nové téma ![]()
@Limi123 upřímně vytirala bys celý byt na jedno namočení stejným hadrem? A maximálně mu vždy cakla trochu vody?
@JiříkMazlík píše:
@Limi123 upřímně vytirala bys celý byt na jedno namočení stejným hadrem? A maximálně mu vždy cakla trochu vody?
Ne. Ani mě nenapadlo, že by takhle nějaký robotický mop mohl fungovat a nemít hrozné recenze. Jak říkám, měla jsem Scoobu a ta normálně fungovala vč. odsávání špinavé vody za sebou
@Limi123 no někomu to stačí ![]()
Znáš to co je mokré to je čistě ![]()
Spíš je to na stažení prachu aby se nevyril.
V práci máme mašinu na vytírání co opravdu uklízí pěkně ale potřebuje obsluhu
ale sežere i bláto oleje prostě jí chutná
jen ta cena 80k a zabere dost místa ![]()
PS : 99% těhle robotů to takhle šmudla
@Limi123 mám ho taky a vytirani je nevytirani 😂. Já to ale nepoužívám, chtěla jsem hlavně vysavač, takže opačný důvod koupě než byl tvůj. Jen co teda já dělam, když ho tak 1× za rok pustím i vytrit je to, že ten hadřík předtím namocim do vody a skoro nevyzdimu a pak mi to setre, ale to je fakt jen nouzovka na předsíň na stopy od psa jak přijde z venku
@Klara0225 není rychlejší vzít klasický mop a kýbl? Než to na toho robota nandas a než on se stím vypořádá ![]()
@JiříkMazlík no však tak to dělám 😂. To fakt jen tak 1× ročně mě to tak přepadne, že by to mohl udělat někdo jiný 😂
@JiříkMazlík píše:
@Limi123 no někomu to stačí
Znáš to co je mokré to je čistě
Spíš je to na stažení prachu aby se nevyril.
V práci máme mašinu na vytírání co opravdu uklízí pěkně ale potřebuje obsluhuale sežere i bláto oleje prostě jí chutná
jen ta cena 80k a zabere dost místa
PS : 99% těhle robotů to takhle šmudla
To už jsem teď taky zjistila
Mě to prostě nenapadlo, ten první, co jsem měla, fakt vytíral no. Dík.