Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Obchod xxl? Tohle?
Jestli ne a myslíš XXXLutz, tak takové diskuze tu už jsou.
Jinak zkušenosti super, připlatíš si za montáž, my montovali sami, ale pak nemáš takovou plnou záruku, navíc jsme to neposkládali až tak přesně, jak jsme doufali, takže znovu bych šla určitě do jejich osobní montáže.
Jinak provedení krásné, vše je podle představ, byli jsme asi na 2 schůzkách
pak pár týdnů a bylo ![]()
@Dominikovex
Ano bez ![]()
Trouba a digestoř Amica
Mikrovlnka Gorenje
Indukce Bosch
Myčka je stará Bosh, máme tam ale udělané místo, takovou výplň, až nám odejde, že si můžeme dát 60 cm anebo nám dodělají skříňku na vestavěnou ![]()
A styl kuchyně je London ![]()
XXL kuchyne v polsku nedoporucujeme je to hrozne odvedena prace reklamace s arogantním majitelem je nemožná personal se chová jako cvičené opice.. chteji platbu predem a po montazi se zavrou dvere a nemate šanci aby vám někdo něco vyreklamoval akorat se svámi baví vymazana babka z recepce ktérá vám rekne te se ozve a nikdy se neozve.. horší firmu jsem nezažil vyhněte se obloukem..
A co taková Gorenje? Myslím toto: https://cz.gorenje.com/kuchyne , ne spotřebiče. Vizuálně se mi celkem líbí ty jejich s moderním stylem, ale nic jsme od nich zatím nepořizovali, tak by mě zajímalo, jakou s nimi máte zkušenost. ![]()
Zdravím lidi, nemáte někdo kuchyň z obchodu xxl kuchyně? Pokud ano, jaké mate zkušenosti? Zaslali byste i prosím foto a cenu kuchyně?
Díky!